- 2 Şubat 2023
- 40
- 46
- 29
Vücudunda herhangi bir değişiklik hissediyor musun peki canımYarın sabah kaset yapmaya karar verdim erken ama denicem şansimi bat 19 yumurtalama 3 şubat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücudunda herhangi bir değişiklik hissediyor musun peki canımYarın sabah kaset yapmaya karar verdim erken ama denicem şansimi bat 19 yumurtalama 3 şubat
BEENN BEN BEN BEN.İSMİM SİNEM :)İkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı
Adetim 5 gün sürdü hemen diğer gün saymaya başladım 1.gün diye aslında 12.Şubat 13.gün oluyo12 Şubat pik günün bence.8.gün derken adetin ilk gününden itibaren mi saydın yoksa bittikten sonra mı saymaya başladın?
Vücudunda herhangi bir değişiklik hissediyor musun peki canım
O SANIRIM CANIM.KÜRDAN GİBİ BİŞİ ZATEN YARIM SAATTEN FAZLA DAĞINIK KIRMIZIYDI.BOZUK MU ACABA DEDİM.HALBUKİ ÖNCEKİ GÜN YAPTIĞIM 5-10 DAKİKA İÇİNDE BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE ÇIKMIŞTI.UMARIM KALİTESİNDEN ÖTÜRÜ NEGATİFTİRStrip olansa. Benim betam yuksekken bile silik cikariyordu
Umarim hayrli haberler alirsinO SANIRIM CANIM.KÜRDAN GİBİ BİŞİ ZATEN YARIM SAATTEN FAZLA DAĞINIK KIRMIZIYDI.BOZUK MU ACABA DEDİM.HALBUKİ ÖNCEKİ GÜN YAPTIĞIM 5-10 DAKİKA İÇİNDE BELİRGİN Bİ ŞEKİLDE ÇIKMIŞTI.UMARIM KALİTESİNDEN ÖTÜRÜ NEGATİFTİR
5 kişi dolmuş ama bi kişi daha isterseniz ismim Esra ve çok istiyorum ikizİkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı
Ben Melikeİkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı
Bende aynı düşüncedeyim ama sizleri gördükçe umudum artıyor İnşAllah bana da nasip olacak tekrarBen bebegimi kaybettikten sonra birdaha hic cocugum olmayacak hissine kapilmistim. Simdi de Allah bilir ama en azindan sukur tekrar kalabildim. Ve sizinde olacaki insallah
Insallah kuzum insallahh vakti zamani var demek kiBende aynı düşüncedeyim ama sizleri gördükçe umudum artıyor İnşAllah bana da nasip olacak tekrar
Ben takip edemedim ya uzun zamandır noldu ne zaman öğrendin belirtiler nelerdi Belki biliyordum da kafa gittiInsallah kuzum insallahh vakti zamani var demek ki
Nasılsın canım göremedim bayadırBen takip edemedim ya uzun zamandır noldu ne zaman öğrendin belirtiler nelerdi Belki biliyordum da kafa gitti
Gogus agrim ve akintim disinda bir belirtim yok. 4+3 te keseyi gorduk ama minicik mercimek kadar. 21 subattwda kendisni gorucez heraldeBen takip edemedim ya uzun zamandır noldu ne zaman öğrendin belirtiler nelerdi Belki biliyordum da kafa gitti
Çok şükür bugünümüze iyi olmaya çalışıyoruz.zor günler geçiriyoruz İnşAllah yakında aşacağız hep birlikte Sen nasılsın iyi misinNasılsın canım göremedim bayadır
MaşaAllah size Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahGogus agrim ve akintim disinda bir belirtim yok. 4+3 te keseyi gorduk ama minicik mercimek kadar. 21 subattwda kendisni gorucez heralde
İnşaallah bebeğinin belirtisidir. Göğüs hassasiyeti ne zamanlar başlıyor acaba onu merak ediyorumKasık batmasi bel ve sırt ağrısı var
İyimiyim bilmiyorum canım haber takipediyorum bi can çıktıkça biraz mutlu oluyorum burda ipçiler ip dağıttı bere felan örüyoruz dua ediyoruz mucize haberleri bekliyoruz bi can daha kurtulur diyeÇok şükür bugünümüze iyi olmaya çalışıyoruz.zor günler geçiriyoruz İnşAllah yakında aşacağız hep birlikte Sen nasılsın iyi misin
Ciddi misin. Şu an modum düştü çok. Kaset test yapmaya devam edeyim madem ben. Şayet kaset testte çıkarsa vardır o halde. Yapçak bişi yok. Nasip.canım ben geçen ay yasadım silik çizgi de çıktı ama adet oldum