- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
Bir gölge var ama ben ayırt edemedim pek 2 dakikada da kuruma çizgisi olmaz kiKızlar bu testin kendi çizgisimiş ? 2 dk oldu yapalı daha
2. De beş dk sonra
Hayıra çıksın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gölge var ama ben ayırt edemedim pek 2 dakikada da kuruma çizgisi olmaz kiKızlar bu testin kendi çizgisimiş ? 2 dk oldu yapalı daha
2. De beş dk sonra
Bu 10 dk sonra canımBir gölge var ama ben ayırt edemedim pek 2 dakikada da kuruma çizgisi olmaz ki
Hayıra çıksın inşallah
Sabahları yapmaya devam et canım bakalım inşallah bebiştir senin de yüzün güler bu ay inşallahBu 10 dk sonra canım
Ama test artımed o korkutuyo beni. Gerçi diğer yaptıklarımda hiç bişey yoktu
Senin daha var canım dimi adetine testlerin ne durumdaBende teendyolfan predictor ekspres diye bişey aldım en azından önümüzdeki maçlara ne yapalım unut dünyası
Bide yoldan geldim çokta su içmiştim ama içim rahat etmedi bi yapıyım dedim yarın ilk idrarla yapacağım inşallah bebiştir. Amin inşallah hepimizim en yakın zamanda gülsün yüzleriSabahları yapmaya devam et canım bakalım inşallah bebiştir senin de yüzün güler bu ay inşallah
Balım laboquick var yani kaldıysa bir tane daha vardır ben geçen ay 20 snde oldum 14 Şubat manidar güne yazdırdım sana zaten gelir yakında acayip ağrılar yokluyor arada sen nasılsınSenin daha var canım dimi adetine testlerin ne durumda
Amin canım inşallahBide yoldan geldim çokta su içmiştim ama içim rahat etmedi bi yapıyım dedim yarın ilk idrarla yapacağım inşallah bebiştir. Amin inşallah hepimizim en yakın zamanda gülsün yüzleri
Olabilir canım kusura bakmaCanım yanlış etiketlemişsin @SeptembeRose etiketlemek istedin herhalde ❤
Ben de aynı mantıkla 14 yazdım ama 11 inde oldum dün yani)) bu ay da nasip değilmiş .bu iğne etkisiydi demekki tam yerleşme denecek zamanda aşırı bel ağrım vardı 2 3 gün ondan ötürü ilk kez bir umutlanmıştım ama elimde patladı yine bu ay ne yapçam ya da bişey yapçam mı henüz bilmiyorum karar vermedim hevesim de kalmadı zaten artıkBalım laboquick var yani kaldıysa bir tane daha vardır ben geçen ay 20 snde oldum 14 Şubat manidar güne yazdırdım sana zaten gelir yakında acayip ağrılar yokluyor arada sen nasılsın
Tebrik ederim canım baya erken yumurtlamışsın galiba batın benden sonraydı sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarrrr Hamileyim
Elim ayağım titriyor şu anda. Dayanamayıp gittim predictor erken gebelik testi alıp yaptım. 1. Dk da bu çizgi oluştu.
Eki Görüntüle 3205627
Kuzum bende aynıyım belim kopuyor kaç gündür ama adet olcam eminim ilk defa böyle ilaç iğne olunca farklı düşündüm ama bu ayda olmadı spermleri ulaştıramadık yine rabbim bizede annelik duygusunu yaşatsın inşallah kuzum bende tüp bebek tedavisine başlayalım dedim bizimki ağırdan almaya devamBen de aynı mantıkla 14 yazdım ama 11 inde oldum dün yani)) bu ay da nasip değilmiş .bu iğne etkisiydi demekki tam yerleşme denecek zamanda aşırı bel ağrım vardı 2 3 gün ondan ötürü ilk kez bir umutlanmıştım ama elimde patladı yine bu ay ne yapçam ya da bişey yapçam mı henüz bilmiyorum karar vermedim hevesim de kalmadı zaten artık
Valla heves değil de benim de ümidim yok açıkçası. KısmetBen de aynı mantıkla 14 yazdım ama 11 inde oldum dün yani)) bu ay da nasip değilmiş .bu iğne etkisiydi demekki tam yerleşme denecek zamanda aşırı bel ağrım vardı 2 3 gün ondan ötürü ilk kez bir umutlanmıştım ama elimde patladı yine bu ay ne yapçam ya da bişey yapçam mı henüz bilmiyorum karar vermedim hevesim de kalmadı zaten artık
İyice netleşmiş canım 3 günün mü geçti sabah tekrarla daha net cıkarAy heycanlanıyorum ya kuruyuncada böyle
Aynen öyle .nasibimizde varsa eninde sonunda gelir de işte sabır artıkValla heves değil de benim de ümidim yok açıkçası. Kısmet
Ben daha tüp bebekten önce aşılama yapacağım sen de bence önce onu bir kere de olsa deneKuzum bende aynıyım belim kopuyor kaç gündür ama adet olcam eminim ilk defa böyle ilaç iğne olunca farklı düşündüm ama bu ayda olmadı spermleri ulaştıramadık yine rabbim bizede annelik duygusunu yaşatsın inşallah kuzum bende tüp bebek tedavisine başlayalım dedim bizimki ağırdan almaya devam
Eşimde öyle diyor ama doktorum aşılama yapmasına rağmen başarı oranı düşük dedi demek istediği sanırım şu sizin yatakta yaptığınızı ben sana yapıyorum ama ya tutarsaBen daha tüp bebekten önce aşılama yapacağım sen de bence önce onu bir kere de olsa dene