2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Beklemek çok zor oluyor ama bekleyeyim, sol kasiğimda ince sizi şeklinde sancılar oluyor ondan heyecanlıyım gerçi gebelik istediğim diğer aylarda da aynı belirtileri yaşadım ama sonuç hüsran oldu bu ay inşaallah olur 🤲
Seni de tebrik ediyorum sen test yapmak için regli beklemiş mıydın canım
Teşekkürler canım. Benim reglim 19 Şubatta gelmesi gerekiyor. Bekelemden yaptım. Ama benim ne zaman yumurtladığım meçhul.
 
Kızlar bi daha baksanıza ya ışıkta var dimi çizgi
 

Eklentiler

  • image.jpg
    image.jpg
    177,4 KB · Görüntüleme: 71
Şimdi aklıma geldi bu arada. 1 Şubattan önce hiç akıntım falan olmamıştı. Ama 7 Şubattaki pikten 3 gün önce yumurta akı gibi uzayan akıntılarım oldu deli gibi. Bana hala tüm işaretler 7 Şubat'ı gösteriyormuş gibi geliyor. Ama 1 i pik ise akıntısız pikti o halde.
 
Kızlarrrr Hamileyim 🥰

Elim ayağım titriyor şu anda. Dayanamayıp gittim predictor erken gebelik testi alıp yaptım. 1. Dk da bu çizgi oluştu. 🥰
Eki Görüntüle 3205627
Canım ben şimdi okuyabildim ama senin ağrıların aynı benim ağrılarıma benziyordu okurken acaba hamile mi diye geçirmiştim içimden hayırlı olsun canım💓
 
Kan testlerinizi mi bekliyoruz o halde emojilerimizi koymak için ❤️❤️ M morganlafaye A Afratafrac
Evet canım, ben bu hafta bir kaset test takibi yapıcam çünkü aslında daha çoook erken. 20 Şubat Pazartesiden önce kan vermeyim diyorum. hem tam Bat'a denk gelmiş olacak ya. Kesinleşsin tamamen :KK68: :KK45:
 
2 prediktor aldım bugün. Yarın sabah ilk idrar ile diğerini yapıcam, bakalım rengi nasıl olacak. Salıdan itibaren de kaset test ile çizgiyi takip etmeye devam ederim. Beyaz süt gibi akıntım habire geliyor.
 
X