- 1 Aralık 2022
- 129
- 112
- 29
İnşallah vardır bebiş benimde işte 2 günüm geçti bugün 3 ü gündeyim beklicem son yaptığım testler beni hüsrana uğrattıBENİM İĞNENİN 9. GÜNÜ BAŞLADI HASSASİYET O YTÜZDEN ŞEYETTİM ACABA DİYE :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır bebiş benimde işte 2 günüm geçti bugün 3 ü gündeyim beklicem son yaptığım testler beni hüsrana uğrattıBENİM İĞNENİN 9. GÜNÜ BAŞLADI HASSASİYET O YTÜZDEN ŞEYETTİM ACABA DİYE :)
Canım ben de de ilk belirti akıntıydı ama öyle böyle değil yoğun bir akıntı şu an hala devam ediyorKızlar benim önce kremsi akıntım vardı bayağı fazla. Sonra hep sulu kokusuz süt beyaz bir akıntım olmaya başladı. Yani hiç bu kadar akıntım olduğunu hatırlamıyorum. Vajina girişini çok ileri gitmeden kontrol ettiğimde yumuşakti. Bı kaç gün sonra akıntım çok olmadı ve tekrar kontrol ettiğimde hafif sertti. Sonra tekrar sulu akıntım başladı yine girişi kontrol ettim yumuşaktı. Tekrar bir umut geldi acaba mi diye. Bugün akıntım yine az peceteyle iyice silince çok az var ve giriş yine sert. Psikopat gibi sürekli kontrol ettim ama hijyene dikkat ederek yaptım bir de çok ileri gitmedim zaten. Acaba ben sürekli yumurtlamis olabilir miyim bu arada sat 5 Ocak ve aşırı geç bı şekilde 1 şubatta çatladı yumurtam.
Bence o uzayan akıntıyı takip et canımBendede akıntı başladı ama o yumurtlama ağrısını sancısi cok oluyor o daha olması belki o gün sadece test yaparim eşimde söz verdim ama benimde bu ay reglim bi garip oldu zaten yani son 2 gun regli sayilirmiydim bilmiyorum cok ufak leke vardi sadece o lekeler bittikten sonra 2 gun gecti iste bakalım o ağrıları net hissedersem yapicam test gecen 19 gun gördüm gec yumurtlama yasadim
O durumdan ötürü zaten moralim bozuk, yumurtlama akıntısı olsa bile değerlendirecek moralde değiliz akıntılar bı var bı yok giriş bı yumuşak bı sert o yüzden moralim bozuldu tam umutlaniyorum sonra akıntı kesiliyor negatifi görcem sanırımÜlke durumları ıcın mı dıyorsun
Bende de çok fazla akıntı var vajina hep ıslak hissediyorum ama bi kesiliyor yok gibi bı tekrar başlıyor o yüzden acaba yumurtlama mi diye moralim bozulduCanım ben de de ilk belirti akıntıydı ama öyle böyle değil yoğun bir akıntı şu an hala devam ediyor
Her gün iki kat değil mi olması gereken? Benimki 2 gün sonra 2 katı görmüş ondan dedim canım2 kati artmış canım niye az geldiki
Canım benimde öyle henüz bende anlamadım silik sonra kaç saat sonra bakıyorum koyulasmis benim normalde OVULASYON 16 su gösteriyor ama silik hepEki Görüntüle 3205139
Kızlar ovitrelle 7-10-11 gün testlerim.hala silik çıkıyor
O zmaan sonomedi araştır canım bende yorumlarını okuyarak gönül rahatlığı ile gittimİstanbulda yaşıyorum,görüntüleme merkezilerini aradım özellikle c kollu kullananları araştırdım ben de ,ağrısız acısız diye söylüyorlar, bir şekilde yaptıracağız mecbur, dediğin yeri de değerlendiririm teşekkür ederim
Canım yumurtlama olsa yapıskan olur uzarBende de çok fazla akıntı var vajina hep ıslak hissediyorum ama bi kesiliyor yok gibi bı tekrar başlıyor o yüzden acaba yumurtlama mi diye moralim bozuldu
Yok cankm 2. Günde bir 2 katı
Çatlatma iğnesinin üzerinden mi 9 gün geçti ben 11. GündeyimBENİM İĞNENİN 9. GÜNÜ BAŞLADI HASSASİYET O YTÜZDEN ŞEYETTİM ACABA DİYE :)
ama cok ustunde durma onun sen bıraz akısına bırak , bu kontrolu anlayabılcek vasıtfa ınsanlar degılız mesela wc sonrası bakılmamalı dıyo ıdrar yapıldıktan sonra yada ne bıleyım gunde bı kez ve aynı saattw bakılması gerekıyor dıyo buna gore bıle degısır ebe degılız kı kuzum net oyledır yada aa kesın böyledir dıyelımO durumdan ötürü zaten moralim bozuk, yumurtlama akıntısı olsa bile değerlendirecek moralde değiliz akıntılar bı var bı yok giriş bı yumuşak bı sert o yüzden moralim bozuldu tam umutlaniyorum sonra akıntı kesiliyor negatifi görcem sanırım
Ikı gunde bir 2 katıHer gün iki kat değil mi olması gereken? Benimki 2 gün sonra 2 katı görmüş ondan dedim canım
16 sına var daha pıkten ıkı uc gun once koyulaşma baslar sılık olması suan normal canımCanım benimde öyle henüz bende anlamadım silik sonra kaç saat sonra bakıyorum koyulasmis benim normalde OVULASYON 16 su gösteriyor ama silik hep
Canim oyle deme benim hic akintim yoktu hamileymisim suanda bile azaldiO durumdan ötürü zaten moralim bozuk, yumurtlama akıntısı olsa bile değerlendirecek moralde değiliz akıntılar bı var bı yok giriş bı yumuşak bı sert o yüzden moralim bozuldu tam umutlaniyorum sonra akıntı kesiliyor negatifi görcem sanırım