Ee niye her yer spermleri sorunlu olana bekletmeyi öneriyor . Kalitesi için doğru dediği bire bir kendi testimizle gördük ama toplam sayının az olması sıkıntı Bence sıkıntılılar için bir boş bir dolu daha mantıklı.Ya baksanıza bu doktorda sık ilişki sperm kalitesini düşürmez fln diyor. Yazıların sırası karışık yüklendi siz anlarsınız
Hoş zaten o da gün aşırı olsun demiş her günde olsun ama çok boşluk vermeyin demiş dimiEe niye her yer spermleri sorunlu olana bekletmeyi öneriyor . Kalitesi için doğru dediği bire bir kendi testimizle gördük ama toplam sayının az olması sıkıntı Bence sıkıntılılar için bir boş bir dolu daha mantıklı.
Teşekkür ederim bebişimmmEvet buYok yok ücretli değil
Aynen bir dolu bir boş mantıklı bencedeHoş zaten o da gün aşırı olsun demiş her günde olsun ama çok boşluk vermeyin demiş dimi
HahaaaAynen bir dolu bir boş mantıklı bencedehatta atmadığım bölümler var onlarda da ilişkiyi vücudunuz isteyince yapın zaten biyolojik olarak libidonuz artacak diyor şu stresten libido kalıyor sanki insanda
Aynen öyle duruyor canımKızlar şimdi tamamen pik mi?sevayd
Tamamdır teşekkür ederim elimde ki de son testiAynen öyle duruyor canımbir iki gün içinde çatlaması lazım sen yine testle de takip et ve değerlendirmeye çalış
Vallahi çok doğru söyledin libidoyu dinleyecek hal mi kaldı bizdeAynen bir dolu bir boş mantıklı bencedehatta atmadığım bölümler var onlarda da ilişkiyi vücudunuz isteyince yapın zaten biyolojik olarak libidonuz artacak diyor şu stresten libido kalıyor sanki insanda
Sol kasığım da ağrı var şuan çatladığı için mi oluyor büyüdüğü için miTamamdır teşekkür ederim elimde ki de son testiarkadaşıma getir dedim inşallah getirir
Abartmayın der bize tüp bebek yapın niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki derHahaaabizin bu konuşmaları okusa doktor fenalık geçirecek me libidosu doktor beyyy
Hayriye hanımla giriş yaptıysan tamamdır zatenEl atmadığım bu program kalmıştı bunu da indirdim bu yolda her mücadele mübahtır
Bulamazsan da bir boş bir dolu ya da üst üste değerlendir canım şu bikaç günü illa denk gelir ama bir hafta kadar daha bir boş bir doluyu uzat çatlama bitti deme yaniTamamdır teşekkür ederim elimde ki de son testiarkadaşıma getir dedim inşallah getirir
Devam etmeye düşünüyordum zaten çünkü geçen ay 2 kere yumurtlama oldu regliye yakın. 1 dolu 1 boş devamBulamazsan da bir boş bir dolu ya da üst üste değerlendir canım şu bikaç günü illa denk gelir ama bir hafta kadar daha bir boş bir doluyu uzat çatlama bitti deme yani
Hayrişimden vazgeçemem ahhahahahha onunla ağlıyoruz onunla gülecez inşallahHayriye hanımla giriş yaptıysan tamamdır zaten
Sağol canımKocacım gelirse inş yetişirse :) sna da geçmiş olsun tez zamand şifa versin inşallah Rabbim
İş oraya gelince uçuk cilt kuruluğu bile gebelik belirtisi oluyor benim içinVallahi çok doğru söyledin libidoyu dinleyecek hal mi kaldı bizdehamilelik belirtisi dinlemeye gelince işin rengi değişiyor tabi