Devam ederse gidiyim diye düşündümBence doktoruna git. Bir kontrol ettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ederse gidiyim diye düşündümBence doktoruna git. Bir kontrol ettin
Sen bilirsin canim ama ulasabiliyorsan yaz istersenDevam ederse gidiyim diye düşündüm
Hayırlı olsun canım şifa olur inşallah bu defa hangi ilacı kullanacaksın peki yumurta geliştirmek içinKızlar merhaba bugün itibariyle aşılama serüvenim başlamış durumda 4 klomen olumsuz sonuç sonrası
Benim de o civardaydı iyi bari yumurtluyorsun dedi doktor)) yani yumurtlama var demek oluyor 21.gün civarı yapıldıysa eğerKızlar progesteron 10.10 çıktı yorumlayabilir misiniz
evet bugün 21.günümdü :) teşekkür ederim demek ki yumurtluyorumBenim de o civardaydı iyi bari yumurtluyorsun dedi doktor)) yani yumurtlama var demek oluyor 21.gün civarı yapıldıysa eğer
İnşallah çok teşekkür ederim. Biraz korkuyorum ilk gebelikte kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu yüzden aynı şeyleri yaşama korkusu var.tebrık ederım canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Öylemi diyorsun bilemedim ya parmak kadar bir kere gelmişSen bilirsin canim ama ulasabiliyorsan yaz istersen
Gonal—f 900 verdi. 75 ile başladık salı günü kontrolden sonra arttırabilirmiş yada azaltabilirmiş dozuHayırlı olsun canım şifa olur inşallah bu defa hangi ilacı kullanacaksın peki yumurta geliştirmek için
Şimdi sırada regl iken yapılan testler kaldı, sonra da eşim sperm testi verecek, devamında bakalım ne diyecek doktorAynen canım eğer uzun zamandır deniyorsan başka testleri de yaptırdıysan sıradaki aşama yumurta takibi olabilir bir de sperm durumundan da emin olmak lazım @hanzade_87
kendi doktorun mu yeni mi gittin peki canım yani başlamadan önce yeni testler istediler mi adetin üçüncü günü mü gittin diğerleri gibi ))Gonal—f 900 verdi. 75 ile başladık salı günü kontrolden sonra arttırabilirmiş yada azaltabilirmiş dozu
Ya kuzum ne bileyim bilemedim. O yuzden icin nasil rahat edecekse.onu yapÖylemi diyorsun bilemedim ya parmak kadar bir kere gelmiş
en önemlileri canım aynen hormonlar inşallah bir sıkıntı çıkmazŞimdi sırada regl iken yapılan testler kaldı, sonra da eşim sperm testi verecek, devamında bakalım ne diyecek doktor
Yazdım şimdi doktoruma lekeyi görünce hemen beta baktırdım dün 171 idi bugün 272 çıkmış artıyor yaniYa kuzum ne bileyim bilemedim. O yuzden icin nasil rahat edecekse.onu yap
Evet benim kendi doktorm yapacak benim hsg ve esimin spermiyogram testlerimiz var pcos olduğum için amh bakmayacağını söyledi. 3. Günü gittim evet. Yaşım 28 olduğu için tüp bebek suanlık önermedi. Glifor kullanıyorum ek olarak. İlac 3350 tl olmus. 1 defaya mahsus bir kısmını sgk karşılıyor 1250 tl sadece ilaca verdimkendi doktorun mu yeni mi gittin peki canım yani başlamadan önce yeni testler istediler mi adetin üçüncü günü mü gittin diğerleri gibi ))
Anladım canım sağol şifa olsun hayırlısıyla sağlıkla bebişle sonuçlansın inşallahEvet benim kendi doktorm yapacak benim hsg ve esimin spermiyogram testlerimiz var pcos olduğum için amh bakmayacağını söyledi. 3. Günü gittim evet. Yaşım 28 olduğu için tüp bebek suanlık önermedi. Glifor kullanıyorum ek olarak. İlac 3350 tl olmus. 1 defaya mahsus bir kısmını sgk karşılıyor 1250 tl sadece ilaca verdim
evet canım inşallah sonuçlar iyi çıkar. Bir de HSG istedi beni de en çok korkutan o. Gittiğim hastanede yapmıyorlar dışarda yaptır getir dedi nerde yaptıracağıma anestezili mi olması gerektiğine karar veremedim dahaen önemlileri canım aynen hormonlar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
4 gün kala adete daha once cıkmama olasılıgı yuksekBünyem çok sağlam hiç hasta olmuyorum maşallah diyelim ne zaman erken gebelik testi yapmamı önerirsiniz?
kahve ıse korkma pıhtılı ve cok yogun gelmedıgı surece olabılcek seyler kahve olması zaten ıcerde beklemıs daha onceden bır sey oldugu soylenır kendını yorma dıkkat et dınlen , hastanedeysen ıstersen sorabılırsın herhangı bır doktora canım benımAaa evet olabilir onu hiç düşünmedik o değilde benim kahverengi kanamam oldu galiba çok az napsam bilemedim gözün aydın canım Devakus