- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
Uzaya cıktı ateslıyım geceden berı kulaklarım cok kotu ayakta durmaya çalışıyorumPapatyamaviss ateşin nasıl olmuş öyle.hastaneye gidip tekrar serum mu alsan. Dikkat et kendine çok geçmiş olsun bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzaya cıktı ateslıyım geceden berı kulaklarım cok kotu ayakta durmaya çalışıyorumPapatyamaviss ateşin nasıl olmuş öyle.hastaneye gidip tekrar serum mu alsan. Dikkat et kendine çok geçmiş olsun bebeğim
Evet ya ben de baktım şimdi uçmuş valla tekrar geçmiş olsun canım serum etki etmedi mi acaba ( işe gitmemişsindir inşallah dinlenmeden zor geçerUzaya cıktı ateslıyım geceden berı kulaklarım cok kotu ayakta durmaya çalışıyorum
Aynen oyle takmamak akışına bırakmak ama onuda yapabilen işte.. ben pek yapanilenlerden değilim Allah herkese hayırlısını versinBir türlü tutturamadık ya o test bu vitamin bu bilmemne bende artık çok üstüne düşmemeye çalışcam kime sorsam çok kafaya taktığın için diyor strese girince bazı şeyler daha zor oluyor önce kafa rahat olmalı bende o yok zaten ben baştan mağlup başlıyorum dedimya o ovulasyon testlerini falan keşke almasaydım evde birkaç gebelik testi yeter oda hani olur geç kalırsa adet diye benim yolum bu olacak sanırım umarım hepimizin yüzümde sevin çığlıkları atacağımız sağlıklı bebekler yola çıkar ne diyim
İlaçta kullanamıyorsun bol bol vitamin alıp dinlen bari. Tavuk suyu çorba da olsaydı o da iyi gelirdi. Ah aynı şehirde olsaydık yapar getirirdimUzaya cıktı ateslıyım geceden berı kulaklarım cok kotu ayakta durmaya çalışıyorum
Ah canım benım guzel yuregıne saglık valla antıbıyotık ıcıyorum oyle boyle degıl cunku yumurtada catlamısİlaçta kullanamıyorsun bol bol vitamin alıp dinlen bari. Tavuk suyu çorba da olsaydı o da iyi gelirdi. Ah aynı şehirde olsaydık yapar getirirdim
Gıtmedım canım benım yok serum etkı etmedıEvet ya ben de baktım şimdi uçmuş valla tekrar geçmiş olsun canım serum etki etmedi mi acaba ( işe gitmemişsindir inşallah dinlenmeden zor geçer
Tutar belki Hayırlısı olsun İnşAllahAh canım benım guzel yuregıne saglık valla antıbıyotık ıcıyorum oyle boyle degıl cunku yumurtada catlamıs
Canm senn dongun nasl kac günde oluyorsn
Ekledim kankim ekledim de geldimi ki belki geri kaçardı yukarı
Normalde 29-30 günde ama bu ay uzadı 34 gün sürdüCanm senn dongun nasl kac günde oluyorsn
Göz kırptı lekelenme başladı öğleden sonraya arkası gelirEkledim kankim ekledim de geldimi ki belki geri kaçardı yukarı
Geçmiş olsun canimUzaya cıktı ateslıyım geceden berı kulaklarım cok kotu ayakta durmaya çalışıyorum
Benmde 24 25 günde benmde yazdan beri 28 30 gündü 2 aydr 24 günde oluyor iyimi kötümü bilemedmNormalde 29-30 günde ama bu ay uzadı 34 gün sürdü
Bence güzel Daha çok şansın oluyorBenmde 24 25 günde benmde yazdan beri 28 30 gündü 2 aydr 24 günde oluyor iyimi kötümü bilemedm
Aslında evet döngü çabuk bitiyor hemen yeni bi döngüye başlıyorum iyi tarafından bakmak gerek dimi amaBence güzel Daha çok şansın oluyor
Niye yapmıyon niye bozuyorsun ki şimdi düzeni ben çok seviyorum çok eğlenceli herkesin tablosunu gezmekte hoşuma gidiyor bide burda garip topicler var onları okumakta eğlenceliAy bende çok seviyorum adımı ne yalan soyleyeym rahmetli dedem koymuş adımı. Ateş ölçümü yapmiyorm canm tablo yok benm