- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Tüm gün başım ağrıdı , ara arada karnım Galiba bunlar gebelik değilde regl belirtisiHiç belirti falan hissetmiyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm gün başım ağrıdı , ara arada karnım Galiba bunlar gebelik değilde regl belirtisiHiç belirti falan hissetmiyor musun
yok diyorsun yaniTüm gün başım ağrıdı , ara arada karnım Galiba bunlar gebelik değilde regl belirtisi
Sen benden daha çok inanıyorsunyok diyorsun yani
Hayırlısı olsun canım sabah göreceğiz bakalım
Banada eminmisin kontrol ettinmi dediSen benden daha çok inanıyorsun
Hep gülün inşallahHahahaha akşam akşam çok guldum
Sen benden daha çok inanıyorsun
Valla çok istiyordum ikinizin de olmasını napayım aksine inanamıyorum inanmak istemiyorum zeyno bence hala şansın var bak yerleşmemsi bir kanamadır belki oBanada eminmisin kontrol ettinmi dedi
Canm ya keşke ama değil yani bildiğin adet ve adet ağrısı var kısmet artkValla çok istiyordum ikinizin de olmasını napayım aksine inanamıyorum inanmak istemiyorum zeyno bence hala şansın var bak yerleşmemsi bir kanamadır belki o
Öyle canım öyle hayırlısı olsun bu ay olsun inşallahCanm ya keşke ama değil yani bildiğin adet ve adet ağrısı var kısmet artk
Çok sag olun hep beraber inşallahHep gülün inşallah
Sağol canım İnşAllah hepimiz peşpeşe gebelik haberiyle sevinirizValla çok istiyordum ikinizin de olmasını napayım aksine inanamıyorum inanmak istemiyorum zeyno bence hala şansın var bak yerleşmemsi bir kanamadır belki o
Ayy inşallah canım ya bende bişey hissediyor musun bu ay olur mu senceİnşllah canım benim hayırlsıı ile olur ama bu ay benim de içimde çok büyük umut var
Hep var mı öyle nişey bende de oluyor arada çok sinir bozucuSağol canım İnşAllah hepimiz peşpeşe gebelik haberiyle seviniriz
Ya ben ne güzel uyumuştum huzursuz bacak sendromu başladı uyandım
Olsun bebeğim aşk dolu olsunTotemimiz olsun 14 şubat hadi
Haha inşallahOlsun bebeğim aşk dolu olsun
Ah malesefki dündü akıntıdan biliyorum ben canım ve vücut ısımdan görümcem misafirliğe geldi eşimde hasta değerlendiremedim malesefSat 4 Ocak olan arkadaşlar yumurtlama durumunuz ne durumda ? Ovülasyon testi kullanmıyorum bu ay yumurtlama belirtilerimi hissetmedim ilginç bir şekilde
İnşallah canım ya doğru diyorsun valla ovu testleri beni de geriyor hele de doğru düzgün görünmüyorsa yumurta mı yok aman olmadı mı çatlamadı mı yumurtam nerde derken can sıkıyor. Ama okumak araştırmak ya da başkalarının hikayelerini dinlemek bana tam tersine iyi geliyor o yüzden burayı seviyorumBir türlü tutturamadık ya o test bu vitamin bu bilmemne bende artık çok üstüne düşmemeye çalışcam kime sorsam çok kafaya taktığın için diyor strese girince bazı şeyler daha zor oluyor önce kafa rahat olmalı bende o yok zaten ben baştan mağlup başlıyorum dedimya o ovulasyon testlerini falan keşke almasaydım evde birkaç gebelik testi yeter oda hani olur geç kalırsa adet diye benim yolum bu olacak sanırım umarım hepimizin yüzümde sevin çığlıkları atacağımız sağlıklı bebekler yola çıkar ne diyim
Evet öncedende vardı ara ara olur uyutmazdı. Hamileyken aşırı olmaya başladı maden suyu içip 20-25 dk bacak hareketleri yaparsam uyuyabiliyorum.Hep var mı öyle nişey bende de oluyor arada çok sinir bozucu
Ateşine nolmuş (