- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Tekrar baktırmak gerekecek sanırım tekrar bir kontrole giderimO zaman hsg mantıklı canım bir tıkanıklık vardır yada hormonların düzensizdir ona da baktır. Benim öyle oldu. Tsh o kadar düşük ki gebeliğe engel dedi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar baktırmak gerekecek sanırım tekrar bir kontrole giderimO zaman hsg mantıklı canım bir tıkanıklık vardır yada hormonların düzensizdir ona da baktır. Benim öyle oldu. Tsh o kadar düşük ki gebeliğe engel dedi doktorum
Bence çatlamış ama emin olmak için öğleden sonra bir daha yapKızlar yukarıdaki dün akşam, aşağıdaki bu sabah anında kopkoyu olmadı t çizgisi ama yine de C'den daha koyu gibi hala çatlamadi mi demek bu dün 3 tane havuç yemiştim sevayd melisaa93 D dra21 @imagination forever ve ovuden anlayan kizceler
Mantar baslangıcı gibiydi beyaz pütürlüydü canım onun için emin olamadımAkıntı enfeksiyon değilse doğal bir şey niye önünü kesiyorsun
Valla bu insanlar bir değişik ya gerçekten yüzsüzYok ay barışır mıyım banane denk gelince yüzsüz konuşmaya çalışıyor yok gibi davranıyorum
ay vallahı ya haklısın bende dayanamıyorumAy özelde ver sağlık ocağını boşver çatlıyor insan. Aynen sen beta takibini yap kalp atışı duyacağın haftada gidersin
Öyle canım o insanın bizim hayatımızda yeri yokYaa gerçekten böyle kötü insanlar var mı ya şaşıyorum.biz burda tanımadığımız insanların acılarıyla üzülüyoruz birde yüzyüze baktığın acını gozunun onunde yasadığın insan yapıyor bunu.Allah onun içine de merhamet versin senden de uzak olsun böyle insanı hayatında tutmayarak en iyisini yapıyosun zaten
Hormon değişimlerinden dolayı vücut kendini hamile saniyormus kendini ve yumurta uretmiyormus diye bilmiyorum benValla anlamadığım konular bir aylık adet düzeni için verdi doktor. Hayatımda ilk kez kullandım doğum kontrol hapı. O yüzden vucütta ne gibi belirtiler olur yada olmaz tecrübesizim
Bu testte soldaki dimi sonradsn beliren t cizgisi eğer oysa çatlamamıs gibi sanki yaKızlar yukarıdaki dün akşam, aşağıdaki bu sabah anında kopkoyu olmadı t çizgisi ama yine de C'den daha koyu gibi hala çatlamadi mi demek bu dün 3 tane havuç yemiştim sevayd melisaa93 D dra21 @imagination forever ve ovuden anlayan kizceler
canım ıdrara cık bı bucuk saat ıcme bısey tekrar yap sılık cıkmıs bu genel olarakKızlar yukarıdaki dün akşam, aşağıdaki bu sabah anında kopkoyu olmadı t çizgisi ama yine de C'den daha koyu gibi hala çatlamadi mi demek bu dün 3 tane havuç yemiştim sevayd melisaa93 D dra21 @imagination forever ve ovuden anlayan kizceler
Sen içini ferah tut sana sıkı sıkı tutunacak annesio zaman mubarek cuma gunu kan vereyım ben sonrada biraz beklerim iki gün değil 4 gün sonra falan verırım belkı :) Allahım bebeişim benimle olsun tutunsunn amınnn
Son 3 testim kaldı artık resmen 30 küsur testi 1 dönemde harcadım dün akşam degerlendirmistik artık durmak istiyorumBence çatlamış ama emin olmak için öğleden sonra bir daha yap
Aslında her zamanki yaptığım gibi yapmıştım. Sabahları ilk idrardan sonra folik asit içiyorum bı yudum suyla, sonrasındaki idrarla yapıyorum bugün de aynı şekilde yaptimcanım ıdrara cık bı bucuk saat ıcme bısey tekrar yap sılık cıkmıs bu genel olarak
Aynen soldaki t, yine daha koyu ama kopkoyu degilBu testte soldaki dimi sonradsn beliren t cizgisi eğer oysa çatlamamıs gibi sanki ya
Döngü uzun olunca insanı zorluyorSon 3 testim kaldı artık resmen 30 küsur testi 1 dönemde harcadım dün akşam degerlendirmistik artık durmak istiyorum
Doğrudur kuzum nasip kısmet şubatta çalışmalara başlıcaz şu adet bir geleydi önümüzü göreydik hala olmadımHormon değişimlerinden dolayı vücut kendini hamile saniyormus kendini ve yumurta uretmiyormus diye bilmiyorum ben
İnsanlar 2 döngü yasadi benim tek dongumde yaDöngü uzun olunca insanı zorluyor
Gelir gelir stres yapmaDoğrudur kuzum nasip kısmet şubatta çalışmalara başlıcaz şu adet bir geleydi önümüzü göreydik hala olmadım
progesteron , yumurtlamadan sonra atıyormu diye oluyormu dıye bakacak sanırımHormon için reglin 3. gün kan verdim 21. gün tekrar kana bakilacakmis 21.günde hangi kan degerine bakiliyor bilen var mi
sagol canım arkadasım benım yanımda oluyorsunuz benı rahatlatıyorsunuz iyiki varsınızSen içini ferah tut sana sıkı sıkı tutunacak annesi
Tesekkur ederimprogesteron , yumurtlamadan sonra atıyormu diye oluyormu dıye bakacak sanırım