- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Canım ya senin de yüzün yanıyor mu birde gece beni o kadar çok ateş bastı ki sırtım ateş gibi kaç kere uyandımİnşallah canım etiketle beni olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya senin de yüzün yanıyor mu birde gece beni o kadar çok ateş bastı ki sırtım ateş gibi kaç kere uyandımİnşallah canım etiketle beni olur mu
Teste göre çatlamadı gibi duruyor ama ramak kalmış gibi de bugün yarın en yakın zamanda çatlayacak gibi canım benceKızlar yukarıdaki dün akşam, aşağıdaki bu sabah anında kopkoyu olmadı t çizgisi ama yine de C'den daha koyu gibi hala çatlamadi mi demek bu dün 3 tane havuç yemiştim sevayd @melisaa93 D dra21 @imagination forever ve ovuden anlayan kizceler
Progesteron canım yumurtlama olup olmadığı anlaşılıyor 10 üzerinde olmalı yanlış hatırlamıyorsam o daHormon için reglin 3. gün kan verdim 21. gün tekrar kana bakilacakmis 21.günde hangi kan degerine bakiliyor bilen var mi
Aşkım uzayan yumurtlama akıntım çok arttı fazlalaştı az önce baktım lavaboda.test de yaptım koyu ama hala pik değilfnd_50 aşkımmmm kankamm naptınnn
Olmamış kuzum geçen ay ben de böyleydim işteCanim yükselişin 36.6-36.7 civarında oluyordu.
Bugünde daha düşük çıktı ateşim. Yumurtlama olmadı mı anlamadım.
3.gun bugün çok uzun değil mi yaTeste göre çatlamadı gibi duruyor ama ramak kalmış gibi de bugün yarın en yakın zamanda çatlayacak gibi canım bence
Aşkım gayet artıyor maşallah yarın kopkoyu olacak Allah’ın izniyle. Bir de testten teste de fark ediyordur bebişim kız eşine söyledin mi naptınnnnnKızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunum inşallah devam eder buyumeye @pozitifbiri @maman fnd_50 @Devakus @melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım
Yok canım herkeste olacak diye bir şey yokKızlar birşey soracağım ateş takibinde implatasyon düşüşü olması kesin gerekli mi acaba Papatyamaviss fnd_50 @melisaa93 @melegim can @imagination forever ve diğer kızlarım
Ne demek efenim rica ederim elimden geldiği kadar her zaman yardımcı olurum. Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalımAçıklayıcı yorumunuz için Teşekkür ederim inşallah alırım hiç umudum yokta inşallah sizden güzel haber alırız
Yok testle takip etmiyorum uygulamaya göre takip ediyorumBende bilmezdim üşüttüüm falan sanırdım bilince de stres olunuyo bilmemek mutlulukmuş onu anladım testle takip etmiyorsanız akıntı baslayınca düzenli ilişki olursa iyi olur
Kimisinin öyle oluyor canım 3 4 hatta 5 gün boyunca pozitif görünüyor ama bence buna takılma hala değerlendirmek için fırsatım var gözüyle bak en kçtü gün aşırı değerlendirmeye devam et belki peşpeşe çatlıyordur yumurtalar bir tanesi kanala düşüyor ama diğerleri de sönüyor ya belki o süreç uzuyordur , ben pik görüp sonra silik olup sonradan hala çatlamayan yumurtam olduğunu görmüştüm doktorda mesela ulrasonda. Herşey olabilir yani. O yüzden en mantıklısı bir hafta daha bir boş bir dolu değerlendirmek bence . Test öngörü oluşturmak adına yapılmalı yoksa kafayı yedirtiyor insana3.gun bugün çok uzun değil mi ya
Sağol bebiişYok canım herkeste olacak diye bir şey yok
bıanda artık kırmızya donus yapabılır kuzum evet cok artmıs dun basladı sanırım zaten akıntın dımı :) benımde 9unda basladı sıpsılıktı test 10 unda koyulaşmaya basladı hatta ben pık ıle arasında fln dıye dusundum ertesı sabah 9 da pıktı :)Aşkım uzayan yumurtlama akıntım çok arttı fazlalaştı az önce baktım lavaboda.test de yaptım koyu ama hala pik değil
Canım belki lh hormonun tam zirve yapamamıştır ama akıntın en azından yumurtaların çatlayacak olgunluğa ulaştığını söylüyor bikaç gün içinde olacak demekki benceOvulasyoncular şu testlere bir bakin be güllerim. Uzayan yumurtlama akıntım hat safhada arttı ama test hala pik değil sanırsam
İnşallah canım etiketle beni olur mu
ona erken gebelık yaptıgım gıbı soyledım busefer tum bu stresı heyecanı benle bırlıkte oda yasasın dıye :) yanımda yoktu fotosunu attım dırek yına klasık soru cıft cızgımı gordugunu bıle algılayamadı sag bastan say dedım bakayım kac tane sayacaksın oylelıkle oldu ıste kuzum ya bakalım cuma kan verecegım artık :)Aşkım gayet artıyor maşallah yarın kopkoyu olacak Allah’ın izniyle. Bir de testten teste de fark ediyordur bebişim kız eşine söyledin mi naptınnnnn
Akşama da tekrarla bence canımOvulasyoncular şu testlere bir bakin be güllerim. Uzayan yumurtlama akıntım hat safhada arttı ama test hala pik değil sanırsam
İdrarda o şekilde etki normaldir bence kalıntılarının olması. Ama testi etkiler mi bilmiyorum burada kullanan birini hatırlamıyorum ben onu anneler grubunda belki kullanan olmuştur ya da doğrudan aratsan daha yardımcı olabilir illla senin gibi olan vardırKızlar kusura bakmayın arada bir buraya felan yazıyorum konu açımca kımse bakmıyor artık buraya sorcam .. Progestan Fitil hamilelik testini engellermi idrarda tortu gibi beyaz fitil kalıntıları geliyor bu ilacı kullanıpta test yapınca acaba yanıltabilirmi evde yapsam?