- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
Herşey kısmet tabi canım işin gerçeği ❤ama bilemedim tabı kuzum ılac kullandın vs etılıyordur belkı cok net yorum yapmak kesın oyledır demek olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey kısmet tabi canım işin gerçeği ❤ama bilemedim tabı kuzum ılac kullandın vs etılıyordur belkı cok net yorum yapmak kesın oyledır demek olmaz
Aynen geliyor görünüyor. Öyle olmamasını çok isterdim ama ateş yanılmıyor senin testlerinde gölge de vardı halbukiGeliyor gelmekte olan regl ağrılarım başladı bile.7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
evet oyle oluyor ılk bebegımde de ben erkenden öğrendim surec aynı dedıgın gıbı oluyor o zman takıbım ozelde yapılmıstı sımdı devlette olacak , doktorumu sevıyorum tabı. Ama işte birde ısten ızın alma durumları var devamlı hemen de soylemek ıstemıyorumCanım kendini tutup ne kadar geç gidersen o kadar iyi hem kese görüp hem kalp duymak daha mantıklı sürekli ultrasona maruz kalmaz bebiş aslında ve zaman duruyor erken gidince
kadın seni kıskanmış çekememiş sende sorun yok canım karşı taraf sıkıntılı 15 yıl önceki eşyayla şimdiki eşya bir mi bu kıskanclığıda abartmış yanitövbe tövbe eskimiş madem eşiyle taksıtlı yenisini alsaymış bi daha aileden ev yeniletmek nedirYa bende kıskanmıyorum hiç sallamıyorum ama onda öyle değil işte. Evime evlendikten bir yıl sonra geldi ardından kavga edip evini terketti ailesine küs gitti. Benim eşyalarımdan istiyormuş o da gelinmiş. Eşyaların bir kısmını erkek tarafı bir kısmını kız tarafı olarak aldık. Kayınpederim o evlenirken herşeyini almış ama o eşyalar artık eskimiş(15 yıl olmuş evleneli) yeniden isteyince, çoluğu çocuğu rezil edip evi terkedince herkes gerildi tabi. Kayınpederim senin ailen Melisa’nın ailesinin aldıklarını alsın bende bizim aldıklarımızı alırım yoksa yok dedi. Kendi ailesi kabul etmeyince 3 ay sonra kuzu kuzu döndü evine. Bu süreçte beni engellemiş işte o zamanda sallamadım küsmedim. Küs olma sebebim başka.
Her an adet olacakmisim gibi sanci var suanSonucu merakla bekliyorum
Dilleriyle çocuklarının başına iş getirecekler. Sanki rabbim vermiyor da kendi yetenekleri erkek çocuk doğurmakAh be aşığım kazağa kadar altınlarımızla krediyle yaptırdığımız ev için o erkek doğuruyormuş ben kız daha neler neler ben hiç kıskanmam 3 eltim var benden uzak allaha yakın olsunlar onlar fesatlar arkamdan söylediklerini bana söyleyecek cesaretleri yok Allah'a havale ettim. Hep kıskanılan ölüyorum boşuna gidiyor açıkçası hepsinden gencim okumuşum o yüzden
İnşallah bebeğim inşallah birer gün arayla 9/10 gün e denk geliyor kuzum beni etiketle tamam mıBir hafta mı devam edin dedi peki doktor nasıl bi takvim uyguladı.ayy aynı günler oldu herseyimizz güzel haberi de beraber alırız inşallah
Bilinçaltına inmiş artık Stres yapmamaya çalış canım biliyorum çok zor ama rahat olunca geliyorlar minnoşlarKızlar o kadar etkilenmişim ki rüyamda açık pembe akıntı geliyordu peçeteye şu rüyaya bakın
Bu eltiler Halis mi?Bende eltimle cok iyi anlasirim ya
Ablam gibi gorurum
Bizdede mesafe var ama hep iletisim halindeyiz
Ben zaten haksizliga asla gelemem kv onun hakkinda haksiz yere bikac bise soyledi bende eltimi savundum (hakli oldugu icin tabikide) oda benim onu sevdigimi ona olan saygimi bildigi icin beni cok sever.
Tamam canım sende etiketleİnşallah bebeğim inşallah birer gün arayla 9/10 gün e denk geliyor kuzum beni etiketle tamam mı
Yumurtladığın günü gösteriyor ama emin değilKızlar ilk kez çizgi çizdi bu program bana şair burada ne demek ister
sonradan fark ettim o zamanda küsmemişsin e ne için küstün kimbilir ne yaptı sanaYa bende kıskanmıyorum hiç sallamıyorum ama onda öyle değil işte. Evime evlendikten bir yıl sonra geldi ardından kavga edip evini terketti ailesine küs gitti. Benim eşyalarımdan istiyormuş o da gelinmiş. Eşyaların bir kısmını erkek tarafı bir kısmını kız tarafı olarak aldık. Kayınpederim o evlenirken herşeyini almış ama o eşyalar artık eskimiş(15 yıl olmuş evleneli) yeniden isteyince, çoluğu çocuğu rezil edip evi terkedince herkes gerildi tabi. Kayınpederim senin ailen Melisa’nın ailesinin aldıklarını alsın bende bizim aldıklarımızı alırım yoksa yok dedi. Kendi ailesi kabul etmeyince 3 ay sonra kuzu kuzu döndü evine. Bu süreçte beni engellemiş işte o zamanda sallamadım küsmedim. Küs olma sebebim başka.
Sen hangi gün yumurtlasan da doktor son adetinin ilk gününden itibaren hesaplayacakvalla kuzum bana bı akıl verın hele sımdı.Benim dongum bu ay 25 gün , 11.gunu pık oldu. Döngüm kısa olduğu için hafta olarak cok az cıkıyor.Cumartesı 3+0 dı ogrendıgımde mesela.Bugun 3+4 gösteriyor program , 28-30 günde bir regli görmüş olsaydım 4+2 fln olacaktı bugun.Yanı yumurtlama oncesı dongum kısa oldugu ıcın hafta boyle cıkıyor umarım anlatabılmısımdır. Bu yüzden ben şimdi doktora gıderken nasıl baz alayım 9 subata randevu buldum sımdılık aldım onu , 4+5 oluyorum. Yarın yada cuma kan verırım sonrasında dayanabıılrsem ıkı gun degıl 4 gun sonra tekrar verırım dıye dusundum , Rabbımın ıznıyle herşey yolunda giderse inşallah :)
ay inanırım cahil insan yapar bunu demekki torunlarınıda sahiplenmiyorAslında doğru canımda bunlar aç gözlü cahil ev yaptırdık diye düşman kesildi görümcemle bir olup kayınvalidemle aramızı bozdu Allah'a havale ettim ne yüzünden tartıştı biliyor musun ceviz kızlar ceviz istedi bende dolaptan aldım diye kayınvalidem orusbu dedi affedersiniz şimdi konuşmuyorum yaşatıklarını yaşasınlar torunları istedi ya yabancı değil
Eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan yumurtlama olmaz ki canımEneee oda yasmin kullandığım aya denk geldi yani
Daha neler ya çok şaşkınım ceviz için kalp kırılır mıAslında doğru canımda bunlar aç gözlü cahil ev yaptırdık diye düşman kesildi görümcemle bir olup kayınvalidemle aramızı bozdu Allah'a havale ettim ne yüzünden tartıştı biliyor musun ceviz kızlar ceviz istedi bende dolaptan aldım diye kayınvalidem orusbu dedi affedersiniz şimdi konuşmuyorum yaşatıklarını yaşasınlar torunları istedi ya yabancı değil
Benim hep gölge çıkıyor testlerimde hayırlı buymuş, rahim film mi çekilmeyi düşünüyorumAynen geliyor görünüyor. Öyle olmamasını çok isterdim ama ateş yanılmıyor senin testlerinde gölge de vardı halbuki
Mantıklı insan böyle düşünüyor işte bu saatten sonra eşyam eskiyince kayınpederden mi yenisini istiycem sanki kendim alıcam Onun beynini kuşa taksan ters uçarkadın seni kıskanmış çekememiş sende sorun yok canım karşı taraf sıkıntılı 15 yıl önceki eşyayla şimdiki eşya bir mi bu kıskanclığıda abartmış yanitövbe tövbe eskimiş madem eşiyle taksıtlı yenisini alsaymış bi daha aileden ev yeniletmek nedir