- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Bugun kacinci gun ?Yok bir şey canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun kacinci gun ?Yok bir şey canım
Aşılamanın 13 günü yarın için doktor dedi kan testi verin..ama bu testlerde çıkmayınca kandan vermicemBugun kacinci gun ?
Ya hadı bakalım hayırlı olsun kuzucum saglıkla ılerlesın inşallah cok sevındım dedım sana bekle bak gozukmusYaa bende. Artisi gormek muthis mutlu etti beni doktorum adetin gecene kadar bekle dedi ptesi kan verecegim insallah
Hayır kuzucum tabıkıde şart degılKızlar birşey soracağım ateş takibinde implatasyon düşüşü olması kesin gerekli mi acaba Papatyamaviss fnd_50 melisaa93 @melegim can imagination forever ve diğer kızlarım
Tebrik ederimmm çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahKizlar dayanamadim. Ilk 5 dk sonuc bu bugun filtresizde gozukuyor.
Yerleşme düşüşü herkeste olmuyor diye biliyorumKızlar birşey soracağım ateş takibinde implatasyon düşüşü olması kesin gerekli mi acaba Papatyamaviss fnd_50 melisaa93 @melegim can imagination forever ve diğer kızlarım
Sen zaten 500 küsür betayı bile zor gösteriyordu testler demiştin. Bence doktoru dinlemelisin kan verip negatif diyebilirsinAşılamanın 13 günü yarın için doktor dedi kan testi verin..ama bu testlerde çıkmayınca kandan vermicem
Cokk geçmiş olsun inşallah tez zamnda sağlığına kavuşursun canm önce sağlık sonra en hayırlı şekilde bebekte olur Allahın izniyleHepinize selamlar güzel kızlar gece çok rahatsizlaninca acilde buldum kendimi film istediler ama suphem var diyince beta bakıldı ve negatif çıktı biraz üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır küçük bir grip sandim ve hamileysem belki diye ilaç kullanmadım ve hastalığım ilerledi malesef malesef cigerlerim kötü duruma gelmiş bogazlarim tamamen beyaz enfeksiyon aslinda kendimi hafif grip sanıyordum taki bugun nefes alamaz hale gelinceye kadar sanırım bu hamilelik serüveni beni cok yıprattı artık dinlenme zamanım geldi belkide korunurum sirf bu dusuncelerden uzak kalabilmek için bir süre önce kendimi sonra ruhumu iyileştirmeye zamanım var hepinizi çok seviyorum insallah hepiniz anne olursunuz dualarım sizinle allaha emanet olun hepiniz güzel haberler alın insallah hoşçakalın
Yok kuzum kaset test öyle gösteriyordu ama erken gebelik diğil..benim yaptığım erken gebelik..aslında 2 ya 3 güne adet olmalıyım..beklicem benSen zaten 500 küsür betayı bile zor gösteriyordu testler demiştin. Bence doktoru dinlemelisin kan verip negatif diyebilirsin
Insallah kuzucummTebrik ederimmm çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Kuzucum herseyın hayırlısı Allahın ıznıyle bebegın sana gelecek bız ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden gelmıyor minnoşlarAşılamanın 13 günü yarın için doktor dedi kan testi verin..ama bu testlerde çıkmayınca kandan vermicem
Artik yeter anne test yapma diyorKızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunum inşallah devam eder buyumeye pozitifbiri maman fnd_50 Devakus melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım
Koyulaşıyor işte ne güzel bat günün yarın daha ne bekliyorsun birkaç gün geçince istediğin koyuluğa gelecektirKızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunum inşallah devam eder buyumeye pozitifbiri maman fnd_50 Devakus melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım
Asıl onemlı olan bat sonrası bebegım kız testım var ya suan evden bu mavılerden 8 daneeeArtik yeter anne test yapma diyor
Öyle canım bir kaç ay denicem sonra tüp bebek..Kuzucum herseyın hayırlısı Allahın ıznıyle bebegın sana gelecek bız ne yaparsak yapalım zamanı gelmeden gelmıyor minnoşlar
Hayırlısı olsun İnşAllah Rabbim en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeYok kuzum kaset test öyle gösteriyordu ama erken gebelik diğil..benim yaptığım erken gebelik..aslında 2 ya 3 güne adet olmalıyım..beklicem ben
İnşallah hayatım amın Rabbımın izniyle Evet Yarın bat bakalımKoyulaşıyor işte ne güzel bat günün yarın daha ne bekliyorsun birkaç gün geçince istediğin koyuluğa gelecektir
Canım koyulaşmış daha etme bence..seni anlıyorum insan ne yaşıyorsa korkuyor birde olur..bende diyorum hamile kalsam bile kalb atışını duymayana kadar korkucamki yine kan gelir benden..yine duymam..Ama çalış stres yapma çok dua et..her şey Allahın elinde.İn şa Allah bebişin seninle olucakKızlar nasıl gıdıyor sızce , ben kopkoyu ya gecıs yapmasını bekledım ama olmadı ınsallah beta fln az artmıyordur. Yarın bat gunum inşallah devam eder buyumeye pozitifbiri maman fnd_50 Devakus melisaa93 ay cok etıketleyemedım arabadayım da dıger tum kıymetlı kızlarım