- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu surec zor ve yorucu. Etrafdaki insanlar daha da yorucu. Herseyin en guzelini hakediyosun canim benim. Sende anne olacaksin herkes gibiHepinize selamlar güzel kızlar gece çok rahatsizlaninca acilde buldum kendimi film istediler ama suphem var diyince beta bakıldı ve negatif çıktı biraz üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır küçük bir grip sandim ve hamileysem belki diye ilaç kullanmadım ve hastalığım ilerledi malesef malesef cigerlerim kötü duruma gelmiş bogazlarim tamamen beyaz enfeksiyon aslinda kendimi hafif grip sanıyordum taki bugun nefes alamaz hale gelinceye kadar sanırım bu hamilelik serüveni beni cok yıprattı artık dinlenme zamanım geldi belkide korunurum sirf bu dusuncelerden uzak kalabilmek için bir süre önce kendimi sonra ruhumu iyileştirmeye zamanım var hepinizi çok seviyorum insallah hepiniz anne olursunuz dualarım sizinle allaha emanet olun hepiniz güzel haberler alın insallah hoşçakalın
Bende bebişimKız severim seni de kalbinden öptüm
Evett var ya maşallahh çok sevindiiiimKizlar dayanamadim. Ilk 5 dk sonuc bu bugun filtresizde gozukuyor.
Yaa bende. Artisi gormek muthis mutlu etti beni doktorum adetin gecene kadar bekle dedi ptesi kan verecegim insallahEvett var ya maşallahh çok sevindiiiim
Yaa çok geçmiş olsun canım benim tez zamanda iyileş inşallah en kısa sürede o güzel duyguyu tadacagızHepinize selamlar güzel kızlar gece çok rahatsizlaninca acilde buldum kendimi film istediler ama suphem var diyince beta bakıldı ve negatif çıktı biraz üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır küçük bir grip sandim ve hamileysem belki diye ilaç kullanmadım ve hastalığım ilerledi malesef malesef cigerlerim kötü duruma gelmiş bogazlarim tamamen beyaz enfeksiyon aslinda kendimi hafif grip sanıyordum taki bugun nefes alamaz hale gelinceye kadar sanırım bu hamilelik serüveni beni cok yıprattı artık dinlenme zamanım geldi belkide korunurum sirf bu dusuncelerden uzak kalabilmek için bir süre önce kendimi sonra ruhumu iyileştirmeye zamanım var hepinizi çok seviyorum insallah hepiniz anne olursunuz dualarım sizinle allaha emanet olun hepiniz güzel haberler alın insallah hoşçakalın
Bat ne zamandı canım yumurta çatlayalı kaç gün oluyorYaa bende. Artisi gormek muthis mutlu etti beni doktorum adetin gecene kadar bekle dedi ptesi kan verecegim insallah
5-6 subatti bat. Yumurta catlayalida 11 gun oldu. Bu ay tek fark 16 ocakta rahim filmi cektirmistim. Birde ekstra findik fistik cok yedim hergun. Yumurtlama gunu ve ertesi gununu jelle degerlendirdim.rahim filminin etkisi oldu galiba. Ama hicbir belirtim yokBat ne zamandı canım yumurta çatlayalı kaç gün oluyor
Olmayabilir bazen battan sonrada belirtiler oluyor ateş takibi yaptın mı canım5-6 subatti bat. Yumurta catlayalida 11 gun oldu. Bu ay tek fark 16 ocakta rahim filmi cektirmistim. Birde ekstra findik fistik cok yedim hergun. Yumurtlama gunu ve ertesi gununu jelle degerlendirdim.rahim filminin etkisi oldu galiba. Ama hicbir belirtim yok
Yok yapmadim ovulasyonla takip etmistimOlmayabilir bazen battan sonrada belirtiler oluyor ateş takibi yaptın mı canım
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin canımmYok yapmadim ovulasyonla takip etmistim
Insallah kuzumHayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin canımm
Üzüldüm canım ama sağlık önemli şimdi her kes hasta zamanında tedavi olunmak lazım..hayırlısı neyse o olsun bizler içinHepinize selamlar güzel kızlar gece çok rahatsizlaninca acilde buldum kendimi film istediler ama suphem var diyince beta bakıldı ve negatif çıktı biraz üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır küçük bir grip sandim ve hamileysem belki diye ilaç kullanmadım ve hastalığım ilerledi malesef malesef cigerlerim kötü duruma gelmiş bogazlarim tamamen beyaz enfeksiyon aslinda kendimi hafif grip sanıyordum taki bugun nefes alamaz hale gelinceye kadar sanırım bu hamilelik serüveni beni cok yıprattı artık dinlenme zamanım geldi belkide korunurum sirf bu dusuncelerden uzak kalabilmek için bir süre önce kendimi sonra ruhumu iyileştirmeye zamanım var hepinizi çok seviyorum insallah hepiniz anne olursunuz dualarım sizinle allaha emanet olun hepiniz güzel haberler alın insallah hoşçakalın
Aynen gözüküyor canım..yani kaset bile gösteriyorsa hamişsin kuzumKizlar dayanamadim. Ilk 5 dk sonuc bu bugun filtresizde gozukuyor.
Senin testini de bekliyorumAynen gözüküyor canım..yani kaset bile gösteriyorsa hamişsin kuzum
Yok bir şey canımSenin testini de bekliyorum