- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
Küsmek en rahatıHahaha ne kdr uzak kafan o kdr rahat oluyor valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küsmek en rahatıHahaha ne kdr uzak kafan o kdr rahat oluyor valla
Çok belirti arama yinede Vücut oyun oynayabiliyorBenimde karnimda batmalar var ve 8 gün kadar mı ne var heralde âdete inşallah bebiştir..
Ahh gelde anlat bana.. şu gereksiz yufka yürekten o ne yaparsa yapsın susuyorum aramı açıyorum sadece karşılık vermiyorum eşimin hatrinaKüsmek en rahatı
Evett hele de bu kadar beklerken ister istemez insan dinliyor kendiniÇok belirti arama yinede Vücut oyun oynayabiliyor
Benim geçen ayda öyle çıktı çok umutlu değilim şuan sadece sessizce reglimi bekliyorumDevakus kızlar ben ikinizin testinde de gördüm, sağlıkla büyüsün kuzular
Hamilelik te olabilir gününü bekle umut kaybetmek yok
Bu ay ayriydik cuma birlikte olmaya başladık. Yani bebekten değildir kızlar.Acaba bebişten mi ? İnşAllah öyledir
Olsun bidahaki aya inşallah o zamanBu ay ayriydik cuma birlikte olmaya başladık. Yani bebekten değildir kızlar.
Hayırlısı bakalım
Yok canım bizimkiler de aynen böyle.Şunu alsam çok mu uyduruk ya
UcuZ bişeye şaşırıyoruz artık fiyatına baktım bir durdum gerçi kargoyla 55 olsun alayım bari teşekkür ederim canımYok canım bizimkiler de aynen böyle.
Olması gereken bu
Amin canım amin tez zamanda nasip etsin inşallah birbirimize çok dua edelimCanım çok üzüldüm geçen ay aynısını yaşadım, 2 hafta kendimi hamile sandım ama 6+2 de kanamam başladı. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimizee
Eczaneden al canım 25 tl diUcuZ bişeye şaşırıyoruz artık fiyatına baktım bir durdum gerçi kargoyla 55 olsun alayım bari teşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun canım en doğru en güzel zamanda olsun inşallahMalesef negatif
Her zaman yükselişi bu civarlarda mı oluyor mesela benim genelde 36.6 ve yukarısı şeklinde oluyor. 36.4 civarım da yumurtlama ateşim oluyor. Bence yarınki ateşin kritik. Ateşin yüksek devam ederse çatlamış diyebilirizBenim tabloyu yorumlasana canim. Çatladı mi yumurta sence ?
Ateşe güven en düşük ateşten sonra yükselişe geçtiğini ara yumurtlama olmuş oluyor ateş yükseldikten sonra yumurtlama bitmiş oluyor. O aralar kritik değerlendirmek gerek. Bu ay ben de ateşle birlikte ovu testi ile de takip etmek ve istedim bakalım nasıl oluyor diye. Aktif kanama ateşin, adet ateşin olmuş oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınTablo 21de yumurtlama oldu gösteriyor ama ben 19da pik 20sinde silik 21 de tam silik gördüm tam çatlamayı almak demekki o yüzden dediğiniz gibi bekleyim, hemen ay yumurtlamadan sonra ateşe başladım aktif kanamam başlayınca 36.5e düştü hafif kanamam 36.9la oldu
Açıklayıcı yorumunuz için Teşekkür ederim inşallah alırım hiç umudum yokta inşallah sizden güzel haber alırızAteşe güven en düşük ateşten sonra yükselişe geçtiğini ara yumurtlama olmuş oluyor ateş yükseldikten sonra yumurtlama bitmiş oluyor. O aralar kritik değerlendirmek gerek. Bu ay ben de ateşle birlikte ovu testi ile de takip etmek ve istedim bakalım nasıl oluyor diye. Aktif kanama ateşin, adet ateşin olmuş oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallahEkliyorum canım uğurlu gelsin