- 1 Kasım 2012
- 11.109
- 25.673
- 34
Ay hadi insallah pozitif gelirBen senden erken yapıcam o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi insallah pozitif gelirBen senden erken yapıcam o zaman
Insallah canimAmin canım İnşAllah.plasenta dekolmanı yaşamışım. Yani ömrü o kadarmış bir şey sebep oldu işte Rabbim sağlıkla tekrar nasip eder inanıyorum
Benim ateş tablomu yorumlar mısınız çünkü gebelik yok diyor testlerimAteş takibi yapıyorum canım ben de ateşin kitabını yazarım :) akıntım başladı bir iki güne çatlar eminim
Canım ben gölge görüyorum testlerinde. Bat geçti mi senin?Benim ateş tablomu yorumlar mısınız çünkü gebelik yok diyor testlerim
Canım daha 4 gün varmış senin Bat'a baktım şimdi. Ben gölge görüyorum bence yarın sabah ilk idrarın ile test et tekrardan bakallım. İnşallah vardır ama bana var gibi geldi. Ateş tablonda muazzamBenim ateş tablomu yorumlar mısınız çünkü gebelik yok diyor testlerim
Canım inanki bende öyleydim hiç umursamazdım sadece yumurtalama günlerim falan herhalde diye aklımdan geçiyordu arada hissettiğimde.Ben önceleri hiç dikkat etmiyordum bu ay bebek düşününce dikkat ettim bilgim yok bu konuda valla gören beni acemi zanneder güler yaa
Ya bise sorucam ben yarin test almaya gidicemCanım daha 4 gün varmış senin Bat'a baktım şimdi. Ben gölge görüyorum bence yarın sabah ilk idrarın ile test et tekrardan bakallım. İnşallah vardır ama bana var gibi geldi. Ateş tablonda muazzam
Çatladıgını nasıl anlıycam onu düşünmeye başladımValla canım bende bugun oldum benim mide krampları sırt ağrılarım oldu çatlasa da kurtulsaam
3 gün var aslında 12den sonda 2 kalacak, reglimin geçmesini beklicem sanırım çünkü böyle çizgiler çok gördüm, sadece ateş tablom çok güzel giderken testler neden böyle çıkıyor diye üzüldüm çokta güzel değerlendirme olmuştu, bitkisel ürünlerde kullanmıştım ama nasip değilmişCanım daha 4 gün varmış senin Bat'a baktım şimdi. Ben gölge görüyorum bence yarın sabah ilk idrarın ile test et tekrardan bakallım. İnşallah vardır ama bana var gibi geldi. Ateş tablonda muazzam
Diğer çocuklarda hiç dikkat etmezdim bi mucizeyle oldular doktorlar olmaz diyordu adet görmedim derdim söktürücü verirlerdi zorla test yaptırırdım bu farklı hormonlar normal olunca galiba takıyorum kafaya ne zmn yumurtlama diyeCanım inanki bende öyleydim hiç umursamazdım sadece yumurtalama günlerim falan herhalde diye aklımdan geçiyordu arada hissettiğimde.
Komik bişey daha bekarken yumurtlama günümü bile bilmezdim adet biterdi bir hafta sonra ağrılarım başlardı noluyor ya niye adet olacak gibi ağrılarım var derdim cahillik umrumda değildi
Insallah cikar canimkızlar gidip kan verdim şimdi dualarınızı bekliyorummm
İnşallah güzel haber alırsınızkızlar gidip kan verdim şimdi dualarınızı bekliyorummm
2-3 gündür silik çıkıp duruyordu merakımdan gittim canımInsallah cikar canim
Senin bat a daha 6 gun varmis listeden baktimda daha erken degilmi belli oluyomu kanda
Bat tarihine yakın olanlar ilk idrar ile yapmadığında da gölgelik çıkabiliyor. Senin kaç gün vardı canım? 9 da eczaneler açılıyor tutabilir misin?Ya bise sorucam ben yarin test almaya gidicem
Ilk idrarimla yapmamis olucam bise olurmu
Hadi hayirlisi insallah cnm nezaman cikar sonuclar2-3 gündür silik çıkıp duruyordu merakımdan gittim canım
Ateşini ölçebilirsin. Yumurtladığımızda vücut sıcaklığı düşüyor, ovulasyon testlerinde de buna pik yapma deniyor en koyu olduğu zamana denk geliyor ve bu anda yumurtanın döllenmesi gerekiyor. Yumurta çatladığında ise ateşin birden yükseliyor ve ovulasyon testi silikleşmeye başlıyor. Başka yolunu bilemiyorum.Çatladıgını nasıl anlıycam onu düşünmeye başladım
Yarım saate inşallah haber ederimHadi hayirlisi insallah cnm nezaman cikar sonuclar
Yav hemen karalar bağlama. Daha 3 gün varmış. Sen beni dinle sabahları ilk idrar ile denemeye devam et Bat gününe kadar.3 gün var aslında 12den sonda 2 kalacak, reglimin geçmesini beklicem sanırım çünkü böyle çizgiler çok gördüm, sadece ateş tablom çok güzel giderken testler neden böyle çıkıyor diye üzüldüm çokta güzel değerlendirme olmuştu, bitkisel ürünlerde kullanmıştım ama nasip değilmiş
Benim 2 subat batBat tarihine yakın olanlar ilk idrar ile yapmadığında da gölgelik çıkabiliyor. Senin kaç gün vardı canım? 9 da eczaneler açılıyor tutabilir misin?