- 24 Kasım 2022
- 394
- 1.164
- 24
Bazıları da bekle diye yazmıs Baska yerde Dr. Söktürücü verir ama sen doğal yollarla ol diye bilmiyorum ya. Ama sen haklısın balım en kısa zamanda gitmem lazımdoktora randevu alıp gıt bıan once bence kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazıları da bekle diye yazmıs Baska yerde Dr. Söktürücü verir ama sen doğal yollarla ol diye bilmiyorum ya. Ama sen haklısın balım en kısa zamanda gitmem lazımdoktora randevu alıp gıt bıan once bence kuzum
Sizde benim dualarımdasınız sen nedense hep aklımdasın..belkide acımız benziyor malesefDualarımda olacaksın
Bir kaç gün bekleyelim bakalımYaptım ama T daha silik çıktı
Ay anca girdim şimdi okudukça yazıyorum dilim pabuç kadar herkese yazasım geliyor
İlişki sıklığı mı Papatyamaviss
Ahahahah ask olsunnn yaAynı artımed İyi güzel gösteriyormuş bende test alıcam ne alsam diyodum
Bu ara sıtreslıyım evet ama bu kadar da etkılemez dıye düşünmüştüm olabılır mıs demekki teşekkür ederim doğal yolla en kısa surede nasıl regl olabılırım fıkrın varmı.regl olmayı bu kadar istiyrceğim aklıma gelmezdi bidaha inşallah olmam olmam demıcem hayırlısı ne ise o olsun sımdı de regl olmak ıcın dua edıyorumBen 1 defa tamda 17 gün gecikme yaşadım ve benim adetlerim hep düzenli..kandan çok baktım hep neqatif gösteriyordu tam 17 günde adet oldum ..doktor dedi hiç bir sorunun yok aşırı stresten olmuş öyle
Yaw bak senı yıyecegımmmmmBiraz geç olucak ama gelicem arkandan inşallah Allahım inanıyorum benim minnoş hamişim kardeşim canım ciğerim Papatyamaviss
Tüm acılar geride kaldı geçti bitti Yeni hayatımıza kollarımızı açtık gelecek güzelliklerimizi bekliyoruzSizde benim dualarımdasınız sen nedense hep aklımdasın..belkide acımız benziyor malesef
Gerektıgı durumlarda söktürücü de kullanmak kotu degıldır kı uc bes gun olsa neyse dıcem kuzum bence gozukme vaktı gelmıs adet masajıda yapsanaBazıları da bekle diye yazmıs Baska yerde Dr. Söktürücü verir ama sen doğal yollarla ol diye bilmiyorum ya. Ama sen haklısın balım en kısa zamanda gitmem lazım
Tamam canım teşekkür ederim bende alayımAhahahah ask olsunnn ya
Hepsıburada 10 lu 50 tlye aldım kuzum
Bende öyle sanmıştım acaba neden stres ola bilirim..mesela ben o ay hsg çektirecektim adetimi bekliyordum..korkuyordum belkide ondan stres yapmışım..şimdi sana vidyo atıcam..o masajı hep yaptım ve hemen söküldümBu ara sıtreslıyım evet ama bu kadar da etkılemez dıye düşünmüştüm olabılır mıs demekki teşekkür ederim doğal yolla en kısa surede nasıl regl olabılırım fıkrın varmı.regl olmayı bu kadar istiyrceğim aklıma gelmezdi bidaha inşallah olmam olmam demıcem hayırlısı ne ise o olsun sımdı de regl olmak ıcın dua edıyorum
Bide ben geçen ay iyice sökülsün diye adaçayı içmiştim canım onunla bı alakası yoktur demı masajı biraz sonra hemen yapıcamGerektıgı durumlarda söktürücü de kullanmak kotu degıldır kı uc bes gun olsa neyse dıcem kuzum bence gozukme vaktı gelmıs adet masajıda yapsana
Ya çok teşekkür ederim bekliyorum cok dua etcem size bu durum o kadar zor ki heryerimde sivilce cıktı artık eşimin yüzüne bakamıyorumBende öyle sanmıştım acaba neden stres ola bilirim..mesela ben o ay hsg çektirecektim adetimi bekliyordum..korkuyordum belkide ondan stres yapmışım..şimdi sana vidyo atıcam..o masajı hep yaptım ve hemen söküldüm
Bu ara sıtreslıyım evet ama bu kadar da etkılemez dıye düşünmüştüm olabılır mıs demekki teşekkür ederim doğal yolla en kısa surede nasıl regl olabılırım fıkrın varmı.regl olmayı bu kadar istiyrceğim aklıma gelmezdi bidaha inşallah olmam olmam demıcem hayırlısı ne ise o olsun sımdı de regl olmak ıcın dua edıyorum
Aynen kuzum benim bizde gülücez bizde mutlu olucazTüm acılar geride kaldı geçti bitti Yeni hayatımıza kollarımızı açtık gelecek güzelliklerimizi bekliyoruz
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım .
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin
Amin canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım en kısa zamanda yerini sağlıkla doldursun inşallah rabbim
Sanmam kuzum sen masajı aklına geldıkce yapBide ben geçen ay iyice sökülsün diye adaçayı içmiştim canım onunla bı alakası yoktur demı masajı biraz sonra hemen yapıcam
Ay ne güzel dedin inşallah canım hepimiz yasayalım o duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın ..Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşAllah canım Sevincini doya doya yaşayacağın hamileliğinde çok yakın eminim
Sağol canım.Sivilce adet olamıyorsun ondan çıkmış normal yani senin elinde olan durum diğilYa çok teşekkür ederim bekliyorum cok dua etcem size bu durum o kadar zor ki heryerimde sivilce cıktı artık eşimin yüzüne bakamıyorum
Valla canım bende bugun oldum benim mide krampları sırt ağrılarım oldu çatlasa da kurtulsaamKızlar bu çatlatma iğnesini oldum ama hiçbir şey hissetmedim bugün bazen normal şeylere de şaşırıyorum iğne olanlar yazabilir mi takvime göre yarından itibaren gün aşırı değerlendirmeye çalışcaz nasip bakalım