- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
Biraz geç olucak ama gelicem arkandan inşallah Allahım inanıyorum benim minnoş hamişim kardeşim canım ciğerim Papatyamaviss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıcaz canım sonu bu testlerin ne olucakben gölge görüyorum canım
Canım Adanalı mısın ya da oralardan mıKuzum bu aralar benim sabahım testle açılıyorumut ediyorum yarın son testim..Hadi güzel haberlerle gelek bura
Insallah Allah isteyen herkese versin. Gecen gun cok uzulmustum aglamistim Allah duydu sesimi diyorumKuzum bu aralar benim sabahım testle açılıyorumut ediyorum yarın son testim..Hadi güzel haberlerle gelek bura
Yaptım ama T daha silik çıktıDene dene tescillendi
İnşallah ikimizde buraya pozitif testlerimizi atmayı nasip eder rabbimBenim birkaç gün önce sol bacağım ağrıdı soldaki yumurta var dedi doktor yarından itibaren değerlendirip bende 14 şubata kadar bekleyeceğim inşallah rabbim hayırlı etsin
Çok geçmiş olsun canım .Sağol canım biraz erken sevindim sabah çok yoğun bir kanama ile hastaneye gittim tansiyonum bile yerlerdeydi kanamadan dolayı . Düşük başlamış müdahale edilmeyecek kadar küçük dendi hap verildi kanama ile beraber düşcekmiş . Rabbimin imtihanı inşallah daha sağlıkla şekilde nasip olur yeniden . Bende değerim yükselir diye bekliyordum büyük ihtimalle kimyasal gebelikti sonlandı..
Amiiin.Ayy şimdi her şeye ağlarım ben..bura öyle yazıyorum ama içten yıpranmış haldeyim..Insallah Allah isteyen herkese versin. Gecen gun cok uzulmustum aglamistim Allah duydu sesimi diyorum
Azeriyim benCanım Adanalı mısın ya da oralardan mı
İnşallah canım etiketle beni olur muİnşallah ikimizde buraya pozitif testlerimizi atmayı nasip eder rabbim
Bende oyle. Insan yasadiklari seyleri fazla icerliyor. Bende doktora gidip ogrensem aglarim heraldeAmiiin.Ayy şimdi her şeye ağlarım ben..bura öyle yazıyorum ama içten yıpranmış haldeyim..
Valla ben o kadar köklendimki neqatif olucak diye..2 ay deneriz sonra tüp bebek..Bende oyle. Insan yasadiklari seyleri fazla icerliyor. Bende doktora gidip ogrensem aglarim heralde
Sanki hamileymisim gibi konusyyorum bende olmasa bizde asilamaya gidecektikValla ben o kadar köklendimki neqatif olucak diye..2 ay deneriz sonra tüp bebek..
Sende beni etiketle inşallah canım inşallah ben aslında hiç çatlama iğnesi istemedim bu ay ama vardır bir hayır Bu gruptaki hepimize nasip etsin inşallahİnşallah canım etiketle beni olur mu
Bende o yüzden bıraktım sırf, bebeğime zarar gelmesın dıye ama insan bazen kafası atıyo. 1 ay 4 gün oldu bırakalı bebeğimyok aşkım, biz bebek düşünen insanlarız, yavrumuz için bırakmalıyız. Benim tam 1 ay 22 gün oldu senin
Aslında iyi ediyorsun senin gibi pozitif olmak daha güzel aşılamaya ben pek güvenmediğim için ondan sanıyorumki hamiş diğilimSanki hamileymisim gibi konusyyorum bende olmasa bizde asilamaya gidecektik
Yok yok inan sen hamilesin iyi ssyler dusunAslında iyi ediyorsun senin gibi pozitif olmak daha güzel aşılamaya ben pek güvenmediğim için ondan sanıyorumki hamiş diğilim
Dün olduysa bugün aranızdaki kıvılcıma bak ışık görürsen yürü yoksa yarına ayarla muhakkakAynen aşko ateşi santim santim bilirim kitabını yazarım artık o derece ve yumurtlama akıntım arttı iyice ama hep şu bugün mü olsa yarın mı olsa ilişki çelişkisi beni mahvediyor
Dualarımda olacaksınKuzum bu aralar benim sabahım testle açılıyorumut ediyorum yarın son testim..Hadi güzel haberlerle gelek bura
Tamam ben hamileyimYok yok inan sen hamilesin iyi ssyler dusun