- 1 Nisan 2022
- 12.532
- 15.405
O zaman sabah büyük günBende sabah namazindan sonra kizi okula birakip test almaya gidiyorum eve kosa kosa gelip test yapim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sabah büyük günBende sabah namazindan sonra kizi okula birakip test almaya gidiyorum eve kosa kosa gelip test yapim
Sebep olarak ne dediler cnmGeçen seneydi canım bu durum. 37.haftada ölü doğum yaptım
İnşallah sağlıkla sihhatle tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah rabbimGeçen seneydi canım bu durum. 37.haftada ölü doğum yaptım
Ben test yapana kadar orda 11bucuk olurO zaman sabah büyük gün
Ben senden erken yapıcam o zamanBen test yapana kadar orda 11bucuk olur
Amin canım İnşAllah.plasenta dekolmanı yaşamışım. Yani ömrü o kadarmış bir şey sebep oldu işte Rabbim sağlıkla tekrar nasip eder inanıyorumSebep olarak ne dediler cnm
Cok uzucu bi durum ama rabbim hayirlisini versin rabbim sana cennet kapisi acsin
Benim birkaç gün önce sol bacağım ağrıdı soldaki yumurta var dedi doktor yarından itibaren değerlendirip bende 14 şubata kadar bekleyeceğim inşallah rabbim hayırlı etsinBende bugün oldum iğnemi sadece bacaklarım çok ağrıyor bizde dün gece ilişki oldu doktorumun tavsiyesi ile içeride sperm olsun diye yarın gece olacak cuma ve Pazar sonra 14 şubata kadar beklicem artık 5.gununden itibaren test ile de takip edicem iğne etkisi ne zaman geçecek diye
Bizde ne olduysa ben hamile kaldıktan sonra oldu..benimkinin Allah korusun 8 senedi cocuğu olmuyor ama o bizim gibi takmıyor yani hiç tedavi bile olmuyor lafta diyorda çocuğum olmuyor ama olması için insan doktora gitmeli.Hadi yaa oluyor öyle şeyler arada aman benimki hamiş bide 2 oldu beni rüyasında görüyor çok özledi galiba
Demek ki istekli de değil. Çocuğum olmuyor bahanesine sığınıyorBizde ne olduysa ben hamile kaldıktan sonra oldu..benimkinin Allah korusun 8 senedi cocuğu olmuyor ama o bizim gibi takmıyor yani hiç tedavi bile olmuyor lafta diyorda çocuğum olmuyor ama olması için insan doktora gitmeli.
Yok kendisi zaten diyor..sen diyor yenge aşırı derecede çocuk istiyorsun..ben tabi onun gibi olamam zaten..8 sene içinde 1 defa bile doktor tedavisi görmemek..zaten artık kimse bir söz demiyorDemek ki istekli de değil. Çocuğum olmuyor bahanesine sığınıyor
Tamam kuzucum sagol yarın arayayım bırHiçbir şey yapmadan mobilyacıyı ara canım onun tavsiyesini uygula geçmezse değişim talep et Garanti kapsamından çıkmaması için ekstra bir şey yapma.
Bazı insanlar öyle oluyor ya.bende bir kızla tanıştım evlenmeyi çok istiyordu ama çocuk istemiyordu. Ben çocuk sevmem diyoduYok kendisi zaten diyor..sen diyor yenge aşırı derecede çocuk istiyorsun..ben tabi onun gibi olamam zaten..8 sene içinde 1 defa bile doktor tedavisi görmemek..zaten artık kimse bir söz demiyor
Amin canım benim ağlama inşallah çok güzel haberlerini alıcaz inanıyorumAmin Allah canım..Yaaa bak ağlıcam zaten duyğusal olmuşumAllah her kesin kalbine göre versin canım..Sendende bebiş haberi alak
Aynen aşko ateşi santim santim bilirim kitabını yazarım artık o derece ve yumurtlama akıntım arttı iyice ama hep şu bugün mü olsa yarın mı olsa ilişki çelişkisi beni mahvediyorO mesajı okuyunca Funda’yı tanısa ateş gurusu olduğunu bilirdi diye geçirdim içimden
ben gölge görüyorum canımİn şa Allah.Kaset test çıkarmıyor
Yarin sabah test gunu galiba. Yarin sabah bende tekrarlicamO zaman sabah büyük gün
İnşallah bebişim duruma göre hareket edicem büyün artıkBence ideal bir zaman hayırlı işleeeerrrrr
Ay inşallah inşallahGeliyor gelmekte olan, as bayrakları
Kuzum bu aralar benim sabahım testle açılıyorumut ediyorum yarın son testim..Hadi güzel haberlerle gelek buraYarin sabah test gunu galiba. Yarin sabah bende tekrarlicam