- 31 Ağustos 2012
- 21.736
- 35.046
İnşallah.yumurtan bugun catlamıs olabılır canım
Dün ilişki yaşadık, denk gelmiş olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah.yumurtan bugun catlamıs olabılır canım
Bunu bende kabul etmiyorumKızlar pazar günü ovu testim koyu cikmisti, dün pik oldu bugün de pik. 2 güne 1 şeklinde devam ediyoruz ilişkiye. Havuç yemeli miyim zamanı kaciririm diye çok korkuyorum beynim asla spermin 3 gün yaşadığını kabul edemiyor
Umut her zaman var canım.Bana cevap verecek olan yok mu ?
Aslında bu sabah pik olmasaydı sabah değerlendiririz diyordum ama sabah pik gorunce akşam iş güç bitince değerlendiririz yarına da sabah falan çatlarsa en azından içeride sperm olur yolu uzun zatenBunu bende kabul etmiyorum
Yaşıyor olabilir ama yaşlanır dolleyecek kadar genç dinamik olmaz bence
Yarım sabah birliktelik yaşayın olmadı canim.
Rica ederim canımTamam canım hemen hemen herkes aynı yorumları atmış teşekkür ederim cevap için bu hafta içi gelicek demekki
Bugün havuç ye akşam ilişki yaşayın en azından canim.Aslında bu sabah pik olmasaydı sabah değerlendiririz diyordum ama sabah pik gorunce akşam iş güç bitince değerlendiririz yarına da sabah falan çatlarsa en azından içeride sperm olur yolu uzun zaten
Canim diğer ateşlerin 36.6-36.5 e çıkıyordu.yumurtan bugun catlamıs olabılır canım
Ben bu ay yumurtlamayı geçirdim şimdi yapmam doğru olmaz herhalde dimi canım peki bunu yaparken ilişki oluyormuEvet canım, enfeksiyon ve kanalalrdaki tıkanıklık varsa onları açmada yardımcı oluyormuş. 3 gün üst üste yapılması gerekiyormuş. Nasıl yaptığımı tarif ettim biraz önce. Uzun yıllar hamilelik elde edemeyenler bunu yaptığı ay hamile kalmışlar.
Teşekkür ederim.. 1 gün kaldı bekliyorumUmut her zaman var canım.
Benim erken gebelik testlerine pek güvenim yok zaten
Ben olsam yerdim zaten 2 gün pik görmüşsünKızlar pazar günü ovu testim koyu cikmisti, dün pik oldu bugün de pik. 2 güne 1 şeklinde devam ediyoruz ilişkiye. Havuç yemeli miyim zamanı kaciririm diye çok korkuyorum beynim asla spermin 3 gün yaşadığını kabul edemiyor
Maşallahhh koyulaşmış bak boşuna üzdün kendini herşey çok güzel gidiyorKızlarr ben geldim @fnd_50 @melisaa93 @melegim can @savascii L A L @trueliving_ @imagination forever D dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
Regl bittiken ten sonra ve yumurtlamadan önce 3 gün yapın deniliyor. ancak kimisi erken yumurtluyor o yüzden sanırım hangi günler yapacağın sana kalıyor. Bu işlemi yaptıktan sonra da ilişki öneriliyor.Ben bu ay yumurtlamayı geçirdim şimdi yapmam doğru olmaz herhalde dimi canım peki bunu yaparken ilişki oluyormu
Peki buhar yapıp Bittikten sonra mı ilişki yoksa aynı akşam mı ilişki olacak onu tam anlamadımRegl bittiken ten sonra ve yumurtlamadan önce 3 gün yapın deniliyor. ancak kimisi erken yumurtluyor o yüzden sanırım hangi günler yapacağın sana kalıyor. Bu işlemi yaptıktan sonra da ilişki öneriliyor.
ekstra birşey yapmadım bu ayda birşey olmazsa adetin 3. günü doktor yolu görünüyor :)inşallah sen ne durumdasın bu ay takviye bişey yaptınmı
Bende ilk kez kullandım benim adet 13 gün sürdü 13. gün doktora adetim kesilmiyor diye gittim o gün başlattı buna hap 22 günlüktü bitene kadarda adet görmedim kanamamıda 14. gün kesti ilaçta pazar günü bitti şimdi adet bekliyorum ama henüz gelen birşey yok.hapı kullanırken adet olunmuyormu kuzum bilmediğimden soruyorum
işte bunda kararsızız geçen ayda bayağa farklı yormlar oldu buhar akşamına ilişki yazıyor başka biryerde 3 gün buhar sonra ilişki diyorPeki buhar yapıp Bittikten sonra mı ilişki yoksa aynı akşam mı ilişki olacak onu tam anlamadım
Canım bir kaç güne çatlamaya başlar böyle yumurta akı gibi uzayan akıntın olur gün aşırı bir hafta ilişki olsun eğer imkanın varsa cuma günü tekrar kontrole git catlamadiysa çatlatma iğnesi iste kist olabilirIyi akşamlar hanımlar bugun hastaneue gittim vajinanal ultrasyon yapıldı pcos görünümlu cikti ve sag over de 17mm folikül var dendi bugun adetimin 16. Günü ne demek oluyor bu internetren baktigim da yumurta diyordu ama bilen varsa bir bilgilendirebilir mi adetten beri ovulasyon testi yapiyorum dun yaptigim da biraz daha kirmizilastmisti bugun yapamadim ve insülin direnci çıktı glifor ilacina başlandı kilo vermem gerekiyor bu durumda hamile kalan var mi?