- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
AMMİNNN CANIM İNŞALLAHmini minicik daha dağlıkla büyüsün güzel haberlerle devam edersin. İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMMİNNN CANIM İNŞALLAHmini minicik daha dağlıkla büyüsün güzel haberlerle devam edersin. İnşallah
Ben kullandım canim.Kizlar omepa q10 kullanan var mi yararini goren ?
İnşaallah canımGörüyorum var bence
Maşallah canımsaglıkla kucagına alırsın ınsallahO kadar salmıştım ki üç dört aydır artık kendimi dinlemiyordum Ovülasyon testi yapmayıda bırakmıştım sadece göğüs hassasiyeti başlayınca yumurtlama günüm olduğunu anlıyordum 2 güne bir yada 3 güne bir ilişki oluyordu ne zaman istersek yani affınıza sığınarak . Ama geç döllenme olduğundan süphe ediyorum ben bu ay çünkü 6 gün geciktim adet olmam gereken 3 gün yerleşme kanamam oldu 1 hafta falan olmuş galiba döllenme olalı . Normalde çok düzenli adetleerim 25 günde bir yada 27 günde bir olur hiç sekmez . Belirtim de olmadı fikir olsun sizlere heran adet olcakmışım gibi 2 haftadır karnım ağrıyodu resmen adet bekliyodum hala da ağrılar devam ediyor . Beyaz akıntımda olmadı enfeksiyon var bende hep yeşil olur akıntım. Kendinizi dinlemeyi bıraktığınızda kafanız rahat olduğunda süpriz gibi geliyorlar . Yormayın kendinizi .. rabbim en güzel zamanı bilir..
Çok sağol canım benim Allah'ım isteyen herkese versinn. Evet kuzum volüm, normalde 1.5/2 mlden başlaması lazım benim eşimin 0.3 ila 0 5 ml idi. İmipiramin tedavisi gördü sadece birkaç gün .Hayirli uğurlu olsun minik saglikla gelsin özel olmazsa hacım dediğin volum mü acaba kacti o değer
Yaa kuzum seninle az dertleşmedim çok teşekkürler umut her zaman varr çok şükürrr elbette her fırsatta ediyorum Allah'ım güzel niywtinize göre versinnYaaa cok sevindim senin icin dua et bize de
Sağol kuzum benim inşallah tez vakitte Allah'ım sizlere de hayırlısıyla nasip ederr. Umarım benimkisi de sağlıkla gelir güzel takviyeler devam etsin bence şansınız var, beslenmeye de dikkat etsin portakal suyu içsin havuç suyu içsin, biz ovülasyonla değerlendirdik pik günü ve sonraki 2 gün de değerlendirdik . Pik günü ben o şekil uyudum hatta tuvalete uyandığımda kalktım hacim sorunu nedeniyle her yolu denedimAh kuzum maşallah Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah eşim de hacım hariç çok benzer sıkıntılar Dr u argifertil m verdi. Gunde 3 kez içiyor keçi boynuzu da içiyor. Bana da Dr um vinalac verdi. Onu kullaniyorum. Catlatma iğne günüm hariç 7. Günümdeyim umarım ben ve arkadaşlarım da sağlıkla güzel haberler alabiliriz hayırlısıyla Amin. Sana da tertemiz sağlıklı huzurlu bir gebelik diliyorum canım
Hiç bir sorun yok , sebepsiz infertilite dediler.Sorun ne peki doktor ne diyir
olumlu sonuç getirir inşallahAmin canımm inşaAllah söylediklerini dinlicemm
Cuma göstereceğim kan sonuclarim bakım canım doktor verir sanırım ilaciniBiraz yüksek canım ama bi ilacı var hemen düşürüyormuş
Ben kullandım canim.
Gördüğüm bir yararı olmadı ama görmediğim olmuştur mutlaka
Insallah kuzum ya bizde takviyelere devam bakalimYaa kuzum seninle az dertleşmedim çok teşekkürler umut her zaman varr çok şükürrr elbette her fırsatta ediyorum Allah'ım güzel niywtinize göre versinn
Allah Allah benim geçen ay gittiğim doktor da direk hsg dedi bugün ki doktorum da hsg istedi bir yıl dolunca mutlaka istemwleri lazım benim 7 ay olmasına rağmen istediler, hadi hayırlısı inşallah hamile haberini alırızHiç bir sorun yok , sebepsiz infertilite dediler.
Geçen ay hgs de sağ tarafım kapalı çıktı.
Bu ay o açıldı işte.
Daha önce çok doktor değiştirdim. Yalvardım hgs diye ama çektirmediler gerek yok diye en sonunda velim den rica ettim o çekti sağolsun..
Bana ovu testi satan kadn önermişti o sıralar başka vitamin kullanıyorum diye almamistm geçen ay aldm 1 hafta hergun kullandm bilmiyorm ondan diye düşündüm bende fazla enerji yaptı gün aşırı içmeye basladm bakalım nasıl olacakDktor tavsiyesi falan diyorlar.ama kullanmamda bi sakinca olur mu acaba
Benım henuz ıkı gun var sabırsızlıkla beklıyorum bat gunumu gecırırsem kan verecegım bende ınsallahAy süper çok sevindim canım benim aminn inşallah sen de sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini evet bugün BATtı olmadım dün de bacaklara kadar inen bildiğin adet ağrısı yaşadım ara ara olup geçiyor
Ekliyorum canım uğurlu gelsinBenide eklermisinz bat 10 Şubat
Bana enerji versin buna ihtiyacim var. Yan etki yapti mi ?Bana ovu testi satan kadn önermişti o sıralar başka vitamin kullanıyorum diye almamistm geçen ay aldm 1 hafta hergun kullandm bilmiyorm ondan diye düşündüm bende fazla enerji yaptı gün aşırı içmeye basladm bakalım nasıl olacak
Beklemek boşa canim erken çektirmen iyi olur ondan sonra 3-5 ay şans yüksekAllah Allah benim geçen ay gittiğim doktor da direk hsg dedi bugün ki doktorum da hsg istedi bir yıl dolunca mutlaka istemwleri lazım benim 7 ay olmasına rağmen istediler, hadi hayırlısı inşallah hamile haberini alırız
Canim hsg'den sonra operasyon geçirdim dedin, sendin demi gündüz bunu yazan ? Neydi operasyonunHiç bir sorun yok , sebepsiz infertilite dediler.
Geçen ay hgs de sağ tarafım kapalı çıktı.
Bu ay o açıldı işte.
Daha önce çok doktor değiştirdim. Yalvardım hgs diye ama çektirmediler gerek yok diye en sonunda velim den rica ettim o çekti sağolsun..