- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
Canım bir şekilde ikna etmeye çalış o zaman tekrar test yapmaya yani test yapmadan proxeed gibi takviye kullanacaksa tamam belki ama daha önce de sanki konuşmuştuk di mi tansiyon ilacından hatırladım ben valla burdaki erkek infertilitesini üşenmeden bütün başlıklarını hepisni okudum ara ara hep ona da okudum özellikle çocuğu olupta sonradan değerleri kötüleşenleri nihayet ikna oldu e bide gördü ben klomen kullandım kistle uğraştım zaten sağ tarafımı kist patlaması yüzünden kaybetmiştim diye kisti de görünce korktu vijdana geldi herhalde kendi kendine söyledi bir gün , eminim ben kendimden ama senin için rahatlasın diye yapalım testi diye sen ara ara kulağına sokmaya çalış canım önce ,burda karışık örnekleri anlatırken araya kakala onları da önce fikrine alışsın138 dedigim sperm miktarı yaziyor aktı sperm miktarı 64 ileri hızlı hareketli 25 a+b oranı diye bisey var 35.9 yaziyor yanında ki değer ise 50 yaziyor D harfi var düşük dr da hareketlilikte yavaşlık var sigara vs azalt demisti ama üzerinden çok yıl geçti bide üstüne tansiyon ilaclari başladı 1 yıldan fazladır korunmuyoruz yani keske ikna edebilsem de tekrar yaptirsa kafama çok takıyorum bide şey okudum bi dr yazısında bu hareketsizlikden kaynaklı düşük kimyasal olasılığı artiyormus 2 defa başıma geldi bir kimyasal bir de 9 haftaya kadar boş gebelik denilmişti oda bebek 5 haftada kaldığı ortaya çıktı bilmiyorum kafama çok takıyorum bu durumu tansiyon ilaçları da doğrudan etkilediği için araştırıyorum ama anlayamıyorum