Kızlar merhabaaa,
Öncelikle bu grubun herkese şans getirmesini dilerimmm. Ben Ocak grubunun sonundaydım ve bugün 128 Beta değeri ile hamile olduğumu öğrendim. Sabah kaset testte silik çıkmıştı onun üzerine kan verdim ve hamileymişim. Sizlere kısaca durumumuzu ve hamilelik belirtilerini paylaşmak istiyorum.
Burada çok başlık açmıştım yana yakıla çözüm arıyordum. Eşimin başta sperm hareketi de sayısı da hacmi de azdı. 3 ay sonra hormon düzeltmesi ilaç tedavisi ile hareket arttı sayı yine aynıydı hacim daha da düştü. Morfoloji 0'dı. Çok üzüldüm ama son 2 aydır eşim Proxeed Plus ve keçi boynuzu kullandı her gün kızlar çok işe yaradı 1.5 ay sonra sayı 4 katı arttı, morfoloji düzeldi biraz ve hareket de yine iyiydi, tek sorun hacimdi hala. Doktorlar bu hacimle hamilelik ihtimali düşük dedi. Totalde 5. deneme ayımızdı çok şükür gebelik elde edebildim.
Bana gelicek olursak ben şok oldum çünkü en beklemediğim ay hamile kaldım. yılbaşı diye çok az 2 kadeh kokteyl içmiştim, iş yoğunluğum vardı, aşırı stresliydim, ona rağmen oldu Allah'ıma binlerce şükür her gün rahim kısmımda elimi gezdirip Allah'a dualar ettim.
Belirtiler:
Ovülasyon testi ile takip yaptım. Çatlamadan 6 gün sonra yumurtlamamın olduğu sol kasığım atmaya başladı. Bir şeyler geziniyor gibiydi.
Adetime 1 hafta kala göğüs ağrısı başladı ve acıyordu baya. Sonradan göğüs ucum su toplamış gibi şişti.
Adete 2/3 gün kala aşırı duygusaldım her şeye her söze ağlar olmuştum milletin yanında bile iş yerinde.
Adete 1 gün kala bacaklarım ve kasığımda regl ağrısı gibi bir ağrım vardı kesin regl olacam dedim umudum yoktu.
Sonra ağrı birden geçti ama kan man yok.
Bugün sabah 5 gibi gebelik testi yaptırdım silik çizgi çıktı, inanamadım bir daha yaptırdım yine öyle çıktı.
Sonra da kan verdim ve sonuç 128 ile hamileyim.
Dua edin kızlar sağlıklı olsun inşallah. Darısı isteyen herkeseee