- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
Evet hiç eczane söylemedi 1 saat dışarda durduk ama yanında tüp vardı inşallah birsey olmamıştırAynen canım dışarda bırakma sakın yarım saatten fazla hatta tüple veriyor eczane eğer hemennyapmayacaksan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hiç eczane söylemedi 1 saat dışarda durduk ama yanında tüp vardı inşallah birsey olmamıştırAynen canım dışarda bırakma sakın yarım saatten fazla hatta tüple veriyor eczane eğer hemennyapmayacaksan
canımsın Allah inşallah size de benim gibi mucize verir. hepiniz için dua ediyorum. sevayd şubat sıra sende dua ediyorum hadi gel anneler topiğine yalnız kaldım orda sürekli senin topiğe geliyorum artık sıra sende seni bekliyorum inşallah amin canımCanım hemen karalar bağlama bana başından beri tüp bebek diyorlar hatta düşük ihtimal diyorlar tüp te bile ben yine de uğraşıyorum veren Allah alan Allah deyip . Hiç bozma moralini filmini çekene kadar sen yine de devam edersin kendince çabalamana . Varsa bir tıkanıklık bişey filmde açılıyor zaten film sonrası gebe kalanda çok var Hiç belli olmaz maman cığım sabah tüp bebek görüşmesine gidecekken gebelik testini pozitif gördü daha güzel örnek olabilir mi
Bat 9 bende canım..bende çalışıyorum olumlu düşünmekNormalde bat günüü ne zamandı? İnşallah bebiştir olumlu düşünelim
Fertılıty
Dil değiştire biliyormuyuz ben anlamadım uygulamayı daFertılıty frıend canım
Ay çok ötelemişler. Özele mi gittin? Başka bir özele mi gitsen?Kızlar adetimin 3. Günü bugün gittim kan vermeye doktor rahim filmi istedi Ona da randevu almak için aradım önümüzdeki ay adetin ilk günü arayın dediler. Aşılama yapalım dedi doktor filme göre
Gittim buyuk bir kistm vrmis stresle alakalida olablr dedi dr bir kere bu sekilde olmasi normal her ay bole olursa arastirilir dedi. Tskler cevabiniz icin2 ay önce bende aynı problemi yaşadım. 19. Günde aşırı şiddetli bir kanamayla regl oldum. Eğer ilaç kullanıyosan hem ilaç etkisi hem stres hemde hava değişikliği pcos hastalarını çok etkiliyormuş doktorum öyle söyledi. Aynı ayda 2 kere regl gördüm ben de anlayacağın.. umarım herşey gönlünce olur
Evet dr a gittm betada yapti adetmis kesjn :)))Klasik akla gelen soruyu sorcam canım
Emin misin regl olduğuna
Ay çok tatlısın ya çok güldüm aynen bu topiktekiler çok samimi herkesin kalbine göre versin AllahDün erken uyumusum forumda aksam oyle gezerken bı konuya denk geldım ılıskı sıklıgı ne olmalı evlılıkte dıyeallahım ınanamazsınız ,kızlar kavga edıyor bırı hergun yapıyorum hergun yapmayan ölmüştürbırı dıyor bız gunde 5 kere yapıyoruz en cok bızımkıya mıllet kafayı sıyırmıs ne kadar cahıl cahıl tıpler var allahm,haa bıde sey demıs bırı bızım cınsellıgımızı çekemeyen yorum yapar şimdi ne bu boyle dıye demıs.o ben oluyorum heralde canımm grubum canım kızlar Allah bu kadar kalbıme gore arkadaslar verır hıc ayrılmayalım hamiş olursaktabenim zaten tek baktıgım ve yazdıgım burası
Evet beta kalildi kesin adetmis kismet :)Canım adet olduğuna emin misin
Geçmiş olsun kuzum göz enfeksiyonu için en güzle şey bebe şampuanı ile yıkamak bana doktor demişti hatta arada arpacık dediğimiz şişlik olduğunda hemen onla yıkarım ben geçerkızlar günyadın hepinize dünkü yocukuktan sonra anca kendime gelebildim. Nasıl eczaneye gidip tet alacam diye düşünürken bilim bakalım ne oldu. Bir gözüm şişti
Çapaklanıyor açamıyorum görümcem saglık ocagına gidip ilaç yazdıralım diyor. Napcan bilmiyirorum ya başıma gelene bakın internetten baktım hamile iken damla kullanmayın yazıyor sizce yazdırsam bi zararı olur mu
Benim bat 4 şubat kuzum ayın 21 de çatladı yumurtaBen iğne vurdum ama aynı gibi ozaman iğneden sonra 8. İğneyi sayarsak 9. Gün benimde bat 9 u mu seninde?
evet bazen bende denk geliyorum okuyorum sırf kafam dagılsın diye gülüyorum sadece ne insanlar var biri hatta yine böyle bir konuda yeni evliymiş çok olmuyor diye boşanmaya kadar gitmiş konu ya herkesin derdi ayrı işteDün erken uyumusum forumda aksam oyle gezerken bı konuya denk geldım ılıskı sıklıgı ne olmalı evlılıkte dıyeallahım ınanamazsınız ,kızlar kavga edıyor bırı hergun yapıyorum hergun yapmayan ölmüştürbırı dıyor bız gunde 5 kere yapıyoruz en cok bızımkıya mıllet kafayı sıyırmıs ne kadar cahıl cahıl tıpler var allahm,haa bıde sey demıs bırı bızım cınsellıgımızı çekemeyen yorum yapar şimdi ne bu boyle dıye demıs.o ben oluyorum heralde canımm grubum canım kızlar Allah bu kadar kalbıme gore arkadaslar verır hıc ayrılmayalım hamiş olursaktabenim zaten tek baktıgım ve yazdıgım burası
Ay senide baya daralıyorum ama helal et hakkını, daha bir şey sormucam sözProgram öğretmek amacıyla gösteriyor o sayıları. Sadece kullandığın ilk ay çıkıyor zaten diğer aylar çıkmıyor
Evet benimde oluyor benimde bgün çatlamanın 5. Günü akıntım başladı krem-satı cok rahatsız oluyorum ya enfeksıyon mu diye telaşlandım geçen ay tedavi görmüştümYa benim cumartesi günü göğsüm hassaslaştı hafif hafif cuma gününden beri vardı döngünün 7. Gününden beri bugün azaldı ama şuan çok çok az krem gibi perşembeden beri de hafif sol kasığımda çekme hissediyorum ama işte bunlarl belirti olarak görmüyorum benim regli zamanı da oluyor göğüs hassasiyetim arada kasık batmam
Hadi inşallah, regl geçtikten kaç gün sonra vereceksiniz kanAman kan verdem ne olcak var bısıler o bellı ama onemlı olan buyumesı onu gorursem kan verecegım
Ayy teşekkür ederim :) gonal F 300 ile günlük 125 doz başlıyorum canım:)İnsan belirsizlikten kurtulup bi yola başlayınca böyle oluyor hakkınızda hayırlısı tedavi nedir
Şifa olur inşallahAyy teşekkür ederim :) gonal F 300 ile günlük 125 doz başlıyorum canım:)
Ben hissediyorum bu üç aylarda hepimiz hamişiz inşaAllahEvet dr a gittm betada yapti adetmis kesjn :)))