Akıntın ne zaman başladıİnş ya bilmiyorum geçen ay benim reglden 3-4 gün varken kademeli düştü, şuan 4 günüm kaldı perşembe cuma gibi adet bekliyorum Eki Görüntüle 3199381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntın ne zaman başladıİnş ya bilmiyorum geçen ay benim reglden 3-4 gün varken kademeli düştü, şuan 4 günüm kaldı perşembe cuma gibi adet bekliyorum Eki Görüntüle 3199381
canım testin bozuk olabilir dagılma olmuş yada cok damlattıgın içinde olabilirBayadır aranızda yokum.
Haziran Temmuz a kadar ara verecektik ama geçenlerde bir kez korumasız ilişkimiz oldu. Tabi yumurtlama zamanına denk geldi mi gelmedi mi bilemiyorum çünkü takip etmedim adetlerimde düzensiz.
Geçen ay 40 günü geçmişti ancak öyle adet oldum.
Bugün ilişkinin 10. Günü sabah test yapayım dedim bir tane vardı. Bu şekilde çıktı.
Biraz değişik geldi bana acaba test hatalı olabilir mi ?
Eki Görüntüle 3199331 usttekı cumartesı alttakı bugun Eki Görüntüle 3199332 ama kaset boyle usttekı dun alttakı sabah
Bir önceki gün ateşine yakın olan hangisiKızlar sabah 7 de yataktan ölçmeden ateş ölçtüm 35.9
Tekrar uyudum, 11 de uyanıp tekrar olctum 36.6
Niye bu kadar fark acaba
Bayadir çocuk düşünmüyordum test yapmayı unutmuşum heralde 3 damla damlattım ama zaten damlatmadan önce içinde yuvarlak birşeyler vardı beyaz . Neyse bakalım zaten tek ilişki ihtimal düşük ama insan yine de merak ediyorcanım testin bozuk olabilir dagılma olmuş yada cok damlattıgın içinde olabilir
Tamam canım hayıra çıksın sonuTamamm catlayinca haber edicem yeni bat'i ben gün saydikca daha da ileri gidiyor inşallah sonucu güzel olur
Diğer kişilerin tabloların da görmeyince yanlış gidiyor sandık teşekkür ederim normalde sorun yok sizde hiç merak etmeyin bazı testler net çizgi çıkartmıyor, yeri geliyor üst üstte aynı test yapınca aynı sonucu alamıyoruz o yüzden hiç ince detaylara bakmayıntest bo
luteal faz adete kadar sayar o gıtmez canım benım, yunurta caladıktan sonrasını sayıyor
Bayadir çocuk düşünmüyordum test yapmayı unutmuşum heralde 3 damla damlattım ama zaten damlatmadan önce içinde yuvarlak birşeyler vardı beyaz . Neyse bakalım zaten tek ilişki ihtimal düşük ama insan yine de merak ediyor
nedenını bende bılmıyorum ama herkeste cıkmıyor o luteal faz sebebını bulamadık program kendı karar verıyor :) Vallahı beklıyoruz hepı topu surda ıkı gune bellı olur hersey gıbı :) teşekkür ederim cokDiğer kişilerin tabloların da görmeyince yanlış gidiyor sandık teşekkür ederim normalde sorun yok sizde hiç merak etmeyin bazı testler net çizgi çıkartmıyor, yeri geliyor üst üstte aynı test yapınca aynı sonucu alamıyoruz o yüzden hiç ince detaylara bakmayın
Evet bundan kaynaklı verdi gliforu bana pcosun etkisini azaltmak için lanet bi ilaç ama efsane mide bulantısı yapıyorİnsülin direnci olaranlara veriliyor sanırım şeker ilacı. Yumurtlaık kistleri ve insülin direncinin birbirini tetiklediği tespit edilmiş. Kist problemi olan kişilerin beslenme düzenini mutlaka değiştirmesi egrekiyor bu sebeple. Kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Şekeri bırak, karbonhidratı azalt.
Ayy ben silik bi cizgi gördüm gibiGünaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Ne demek ben teşekkür ederim ah nasıl dayanıryosunuz ben çoktan kan vermeye gitmiştimnedenını bende bılmıyorum ama herkeste cıkmıyor o luteal faz sebebını bulamadık program kendı karar verıyor :) Vallahı beklıyoruz hepı topu surda ıkı gune bellı olur hersey gıbı :) teşekkür ederim cok
Muhakkak orası öyle hakkınızda hayırlısı olsun.tek ilişki ile hamile kalanda cok canım rabbim ol derse her türlü oluyor
Ayın kaçında iğne vuruldun sanırım aynı gün vurmusuz iğneyi:)Eczaneye eşimle gidersem sorarım bakim canım hangisi zarar vermezse onu isterim yarın 10. Gün zaten test alır yaparım. Olmadı eşimle damlattık oyunu oynarız. Çayın demini koyim faydası oldugunu duymuştum canım
B12 vitamini banada verdi ben kırıp içtim iğne yerineYaaa İnşAllah en güzel hediyenizin haberi gelir o zamana
B12 iğnesi canım ben kendime iğne yapamam ki bir kez çatlatma iğnesi yaptım onun iğnesi küçücüktü bu normal enjektör
Düşük olan ateşine daha yakın ama bugün çatlama bekliyordum yükselir diye.Bir önceki gün ateşine yakın olan hangisi
Gün şöinde akşam benim de o kadar yükselebiliyor normal yani ama sabah o kadar fark bilmiyorum
Yerine yerleşiyordur İnşAllahyaaa uzulmeyın yapmayın benım yapım bu gercekten , ama sagolun frenlıyorsunuz benı yıne. Bakalım kotu dusuncelerden kendımı uzak tutup olumluya yonlendırmeye calısıyorum.
Dünden beride bariz yogun bır sekılde sol kasıgımda sol yumurtlaıgımda bır agrı sızı var calısma var gıbı ıcerde :)
Acaba hangi programı kullanıyorsunuznedenını bende bılmıyorum ama herkeste cıkmıyor o luteal faz sebebını bulamadık program kendı karar verıyor :) Vallahı beklıyoruz hepı topu surda ıkı gune bellı olur hersey gıbı :) teşekkür ederim cok