Aaay hadi insallaaahsılıklestıgı gun 1.gunun olarak canım hadı vurdugun goll olaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaay hadi insallaaahsılıklestıgı gun 1.gunun olarak canım hadı vurdugun goll olaaaa
Yarın sabahta yapsanaGünaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Canım hemen kopkoyu olmaz zaten kuzum canını sıkmakoyulasma goremedım kaset testte canım sıkıldı
Kaydın canım ne olacak sonu ışık olsun yeterki aynen eğer çatlama bugün yarın olacaksa 14 güne falan belli olacak inşallahT C'den önce kıpkırmızı oldu sonundaaa akıntım da geldi, sanirim bu sefer yumurtluyorumm canım şimdi ben bugünden itibaren mi 14 saymaliyim yoksa catladiktan sonra mı? Benim bat bayağı kaydı sevayd
Yapıcam zaten emin diğilimYarın sabahta yapsana
ne kadardır deniyorsunuz canımKızlar adetimin 3. Günü bugün gittim kan vermeye doktor rahim filmi istedi Ona da randevu almak için aradım önümüzdeki ay adetin ilk günü arayın dediler. Aşılama yapalım dedi doktor filme göre
Evet kuzum öyle yapcam şimdi damla alıp riske atmak istemiyorum merkeze 1 saat uzaklıktayız test bile almaya gidemiyorum arabaya bindim mi midem bulanıyor kusuyorum canımmelegim can canım beklemiş çayın posasını peçeteye koy gözünün üstüne koy yavaşça sil biraz beklet iyi gelir benim de olmuştu iyi gelmişti bana
uzun yolculukta benimde midem tutuyor ya hiç sevmem yolculuğuEvet kuzum öyle yapcam şimdi damla alıp riske atmak istemiyorum merkeze 1 saat uzaklıktayız test bile almaya gidemiyorum arabaya bindim mi midem bulanıyor kusuyorum canım
Eki Görüntüle 3199331 usttekı cumartesı alttakı bugun Eki Görüntüle 3199332 ama kaset boyle usttekı dun alttakı sabah
Aymen canım rezil oldum ya hele birde dönüşte hamile çıkarsam naparım bilmiyorumuzun yolculukta benimde midem tutuyor ya hiç sevmem yolculuğu
Gözün aydııın bol değerlendirmelerT C'den önce kıpkırmızı oldu sonundaaa akıntım da geldi, sanirim bu sefer yumurtluyorumm canım şimdi ben bugünden itibaren mi 14 saymaliyim yoksa catladiktan sonra mı? Benim bat bayağı kaydı sevayd
Canım hemen karalar bağlama bana başından beri tüp bebek diyorlar hatta düşük ihtimal diyorlar tüp te bile ben yine de uğraşıyorum veren Allah alan Allah deyip . Hiç bozma moralini filmini çekene kadar sen yine de devam edersin kendince çabalamana . Varsa bir tıkanıklık bişey filmde açılıyor zaten film sonrası gebe kalanda çok var Hiç belli olmaz maman cığım sabah tüp bebek görüşmesine gidecekken gebelik testini pozitif gördü daha güzel örnek olabilir miKızlar adetimin 3. Günü bugün gittim kan vermeye doktor rahim filmi istedi Ona da randevu almak için aradım önümüzdeki ay adetin ilk günü arayın dediler. Aşılama yapalım dedi doktor filme göre
Canım sende durumlar nasıl, bir süredir yoktum takip edemedim ?Canım sen hamişsih iğne etkisi çoktan geçmiş yani için rahat olsun
Teşekkür ederimmGözün aydııın bol değerlendirmeler
Tamamm catlayinca haber edicem yeni bat'i ben gün saydikca daha da ileri gidiyor inşallah sonucu güzel olurKaydın canım ne olacak sonu ışık olsun yeterki aynen eğer çatlama bugün yarın olacaksa 14 güne falan belli olacak inşallah
Canım biz korunmuyorduk evlendiğimizden beri ama sürekli bi içeri boşalma yoktu 19 ay oldu evleneli Aralık Ocak denedik işte şubata geçtimne kadardır deniyorsunuz canım
Ya zaten randevu bulamadım önümüzdeki aya kaldı .Canım hemen karalar bağlama bana başından beri tüp bebek diyorlar hatta düşük ihtimal diyorlar tüp te bile ben yine de uğraşıyorum veren Allah alan Allah deyip . Hiç bozma moralini filmini çekene kadar sen yine de devam edersin kendince çabalamana . Varsa bir tıkanıklık bişey filmde açılıyor zaten film sonrası gebe kalanda çok var Hiç belli olmaz maman cığım sabah tüp bebek görüşmesine gidecekken gebelik testini pozitif gördü daha güzel örnek olabilir mi
hiç stres yapma filmde birşey yok sen filmini çektir eşinde ameliyatını olsun hem belki böyle daha sağlıklı sonuçlar alacaskınz belki aşılamaya bile gerek kalmadan olacak bebişYa zaten randevu bulamadım önümüzdeki aya kaldı .
Hayatım aşırı tempolu nasıl olacak nasıl yetişecek diye düşünüp duruyorum. Martta eşime varikosel ameliyatı dediler. E o da ameliyat olursa aşılama sonraya kalır heralde. Bu ay yumurtlama testlerini dolabımın derinlerine kaldırdım stres yapmayacağım bakalım belki kendiliğinden gelir
Ben normal yolla bekliyordum bugün işler değişmişBurdaki bütün anne adayları tedavi görüyor mu yoksa normal yolla bekleyenler de varmı
Hello tekrar kızlaaarKızlar biraz vakit geçirelim mi, test yapan da yok. Mesela sizleri tanımak isterim. Geçen grupta ufak bir tane yapmıştık ama bu gruba katılan yeni arkadaşlar da var. Mesela yaş, şehir, meslek ve ne kadar zamandır hamilelik deniyorsunuz.
Benim yaş 34, izmir, meslek veri tabanı analistiyim evden çalışıyorum. Asıl iş yerim İstanbul'da bu sebeple ara ara gidip geliyorum sadece. Ocak ayında ilk denememizi yaptık ancak yumurtlamamışım, nasipse bu ay 2. denememiz olacak, inşallah bu ay yumurtlayabilirim. Ovulasyon ve ateş ile takip etmeye çalışıyorum Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim