- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
İlk ikisinde sıvı almıştım bilmiyodum digerlerinde almadım. Dongunun 15-16-17-19cu gunleriDöngünün kaçıncı günleri bunlar? Sıvı alımına dikkat etmedin mi? pik olmamış daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk ikisinde sıvı almıştım bilmiyodum digerlerinde almadım. Dongunun 15-16-17-19cu gunleriDöngünün kaçıncı günleri bunlar? Sıvı alımına dikkat etmedin mi? pik olmamış daha.
Lh testlerinden çok memnunum ama hcg testleri insanı boşuna umutlandırıyor İnşAllah bir kaç güne gerçek pozitifi görürsünGeçen ay da böyle olmuştu, o zaman gri gibiydi çizgi yıkadım gecmisti. Bu sefer pembe gibi yikamama rağmen gitmedi. Acaba mi dedim. Ama pozitif olursa ilginç olurdu çünkü çok erken şu an. Daha da inanmam innovitaya
Döngün kaç gün sürer? Pkos var mı? Eğer döngün uzunsa daha çatlamamış olabilir ama 30 günden azsa çatlamıştırİlk ikisinde sıvı almıştım bilmiyodum digerlerinde almadım. Dongunun 15-16-17-19cu gunleri
Gitti .. hayırlısı olsun . Sağlıksız gebeliklikmiş . Allahım en doğru zamanda en hayırlısını versinya gercektenmı
Bende de var öyle akıntı 3 gündür ama enfeksiyonum yok bende regli olucam diye düşünüyorum ateşim henüz düşmedi ama son 4 bakalımoo bır numaralı hamılelık belırtısı bende yok akıntı kesıldı, cumartesı beraber yapcaaz @siyah yada gri sen ben,negatıfse bıdakı aya bakacaz bebısım korkma,hayırlısı olsun.❤
Ben kürtaj olduktan sonra dongum kaydi diye bişey diyemiyorum kasımda 18i oldum ve çok uzun surdu kurtajdan sonraki ilk reglimdi daha sonra aralık 16 sonra 12ocak. Belki sen bilirsin benden dünden beri kahverengi akıntı lekelenme oluyor ve biraz fazla acaba reglmi oldum? Ya yumurylama kanamasımı Kasigimda ağrı gelip gidiyorDöngün kaç gün sürer? Pkos var mı? Eğer döngün uzunsa daha çatlamamış olabilir ama 30 günden azsa çatlamıştır
şimdide kan mı versem acaba dıyorum ama hayır dıyorum bıyandan da , bugun kbb gıdecegım bır ıkı kaset test daha mı alsam acaba dıyorum .. dustu ıcıme sımdı o kusku
Yumurtlama olabilir diye düşünüyorum ama testlerde yumurtlama gözükmüyor. Devam ederse doktora git bence bilemedim canımBen kürtaj olduktan sonra dongum kaydi diye bişey diyemiyorum kasımda 18i oldum ve çok uzun surdu kurtajdan sonraki ilk reglimdi daha sonra aralık 16 sonra 12ocak. Belki sen bilirsin benden dünden beri kahverengi akıntı lekelenme oluyor ve biraz fazla acaba reglmi oldum? Ya yumurylama kanamasımı Kasigimda ağrı gelip gidiyor
Amiiin inşallah canım benimm hepimiz güzel haberle ayriliriz bu gruptan inşallahLh testlerinden çok memnunum ama hcg testleri insanı boşuna umutlandırıyor İnşAllah bir kaç güne gerçek pozitifi görürsün
Amiiiin inşallah benek geliyordurEvet bekliyorum regli mi inşallah Böyle gider
Eğer sağlıksızsa tabi en başta gitmesi en iyisi ama sen yarın bir testle daha yine de emin ol canımGitti .. hayırlısı olsun . Sağlıksız gebeliklikmiş . Allahım en doğru zamanda en hayırlısını versin
İnşAllahhhAmiiiin inşallah benek geliyordur
Kuzum en azından bat günü sabahı versen kanı? Daha çok erken. Git Kbbne . Test al her sabah yap evde gerekirse ama hemen kan verme bence sen bilirsin yine de... Çok net çizgi görürsen git ver kan. Ne durumda peki en son ?? bu sabah yaptın mı ??
Papatyamaviss bak bu kadın da sadece predictor ile takip etmiş koyulaşmasını görüyor musun seninki de koyulaşmış
Papatyamaviss bak bu kadın da sadece predictor ile takip etmiş koyulaşmasını görüyor musun seninki de koyulaşmış
sılıklestıgı gun 1.gunun olarak canım hadı vurdugun goll olaaaaT C'den önce kıpkırmızı oldu sonundaaa akıntım da geldi, sanirim bu sefer yumurtluyorumm canım şimdi ben bugünden itibaren mi 14 saymaliyim yoksa catladiktan sonra mı? Benim bat bayağı kaydı sevayd
İnşallah düşmez ateşin az kalmış senin ben bu ay geç yumurtladım sende güzel haberler alalımBende de var öyle akıntı 3 gündür ama enfeksiyonum yok bende regli olucam diye düşünüyorum ateşim henüz düşmedi ama son 4 bakalım