- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
Soldakı ıkı gun var arasında sagdakı koyu olan dun altındakı bugunBelirgin olmuş sende benim gibi neden korkuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soldakı ıkı gun var arasında sagdakı koyu olan dun altındakı bugunBelirgin olmuş sende benim gibi neden korkuyorsun
Kuzum yukardakı kurumuş ondan öyle gösteriyor..hiç kötü düşünmeKızlar korkuyorum @fnd_50
Soldakı ıkı gun var arasında sagdakı koyu olan dun altındakı bugun
Allahım rabbim nolur doğru görüyor olalımGünaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Acaba erken gebelik testi yapsan daha mı iyi olur kasetlerin hepsinde de var çizgiArtık her sabah edicem
Ben ikisinde de gördümBilmiyorumki kasetde sen gördünmü?beklemeden çok az gösterdi
Ama kaset beklemeden gösterdi..erkende resim atdım canımAcaba erken gebelik testi yapsan daha mı iyi olur kasetlerin hepsinde de var çizgi
Ayy kuzum bundan sonra neqatif olursa mahv olurumBen ikisinde de gördüm
Gittikçe de koyulaşır inşallah çok içten diliyorumAma kaset beklemeden gösterdi..erkende resim atdım canım
Ay İn şa Allah kuzum öyle oluryaa bende görüyorum
Onlar kurumuş diye bence sana öyle geliyorKızlar korkuyorum @fnd_50
Allahım her kese nasip etsin..ama valla sevinemiyorum yarın yine yaparımGittikçe de koyulaşır inşallah çok içten diliyorum
Bu testte kuruyunca daha belirgin görünecektir erken gebelikler gibi belli görünmeyebilir korkma sen rabbim en hayırlısını verirKızlar korkuyorum @fnd_50
İn şa Allah canım.Benden başka her kes hiss etmiş..ben hala inanmıyorumÂmin canım bu ay senden güzel haber geleceğini hissediyordum zaten inşallah güzel sonuçlanacak
Kız ağlıcamÇok haklısın heyecanını yerim maşallah
Allah korusun kötü düşünme. Tabiki çok üzülürüz ama vardır bir hayır deriz tekrar deneriz. Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşAllah İyi güzel düşünelim dua edelim güzellikler olsun İnşAllahAyy kuzum bundan sonra neqatif olursa mahv olurum
Yok ben acaba iğnenin etkisimi diyorum yoksa kötü düşünmüyorum..hayırlısı neyse o olsun..zaten adetime çok var..Allah korusun kötü düşünme. Tabiki çok üzülürüz ama vardır bir hayır deriz tekrar deneriz. Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşAllah İyi güzel düşünelim dua edelim güzellikler olsun İnşAllah
Hepimiz için ufacık bir gölge çok şey ifade ediyor, hayallerimiz umutlarımız bunun üstüne kurulu. Rabbim bizim bilmediğimizi bilir o yüzden şimdiden korkuya kapılıp kendinizi strese sokmayın. Bebişe asıl stres zarar verir Papatyamaviss
Onlar kurumuş diye bence sana öyle geliyor
Otekısı dun ılk yaptıgımda da rengı koyuydu ama kuruyunca belırginleşmiş evet de işte cok modum dustu erken gebelıkte evet ıkı gunde barız rengı degısmıs ama , kasetlerde beklıcez yapcak bısey yok napalımBu testte kuruyunca daha belirgin görünecektir erken gebelikler gibi belli görünmeyebilir korkma sen rabbim en hayırlısını verir