- 1 Nisan 2022
- 12.490
- 15.362
Ayy sende kuzumEminim çok güzelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sende kuzumEminim çok güzelsin
Ya kız seni demiyorum..diyorsun ya çoğul hiss ediyorsun bende..bende diyorumki hiss ediyor musun ben hamilemiğim? Birde sende benim gibi valla hiç öyle düşünme her şeye çare var canım dur bakalımYok ya daha 15 günüm var ben hiç hamile kalamicak mısım gibi hissediyorum hep bilemiyorum yani Allah'tan hayırlısını diliyorum tevekkülü bizden takdiri Rabbimden
Evet her seni gördüğümde grupta bu kız hamile bence diye içimden geçiriyorum bilmiyorum yani sadece bir his Aslında ben sana bir kere test yapsana yarın en azından iğne etkisi geçmişmi ona bak dicektimYa kız seni demiyorum..diyorsun ya çoğul hiss ediyorsun bende..bende diyorumki hiss ediyor musun ben hamilemiğim? Birde sende benim gibi valla hiç öyle düşünme her şeye çare var canım dur bakalım
Yaaa Allahım nolur dediğin gibi olsun..ama test yapmaya korkuyorum..pozitif gösterir ilaçtan diye..bir kaç gün bekleyim edicemEvet her seni gördüğümde grupta bu kız hamile bence diye içimden geçiriyorum bilmiyorum yani sadece bir his Aslında ben sana bir kere test yapsana yarın en azından iğne etkisi geçmişmi ona bak dicektim
Yaa maşallah canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Doktor banada bu ay kullanicaksin dedi ama kararsızim sende pocs var mıBen varım
Canım sen klomen mi kullandinYaaa Allahım nolur dediğin gibi olsun..ama test yapmaya korkuyorum..pozitif gösterir ilaçtan diye..bir kaç gün bekleyim edicem
Yok ben iğne gonal fCanım sen klomen mi kullandin
tebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ne ilacı içtiğinizi bilmiyorum ama öğrendiğiniz anda bırkamışsınız.Doktorum ya hep ya hiç kuralı der hep,ilaçlardan ya da toksik maddelerden etkilenmişse tutanamaz der hep.Bi kaç haftaya kalbini de duyarsınız rahatlarsınız dilerim@fnd_50 @melisaa93 sevayd @trueliving_ @imagination forever @tubiiloji @melegim can @dra_21 Niqu L A L @bebekheyecani anam kım vardı baska kızlar sabah sabah bu kadar kullanıcı adı aklıma geldı
Ve benım için diğer hamişlerden önemli kişiler @maman @pozitifbiri
@maman
Kızlar cok sevındım gercekten Allahım’a sukurler olsun saglıklada ılerler ınşallahhhhh en buyuk ıstegım suan bu buyusun kocaman olsun oyuzden bu bı ıkı hafta cok onemlı benım için sizler de bana dua edın inşallah büyür.
Gelelim bu hafta içtiğim onca ilaca inşallah Rabbım onu korur , okadar kotu gunler gecırdım ki, içmeden cok cok zordu. Ve tek gun oldugu ıcın ilişki ihtimal de vermedım cok acıkcası oyuzden saglıgıma tedavime devam ettım. Kızlar sız konuyu bılıyorsunuz aminn Bu grupta pozıtıf test ile başlatıyorum hepınız teker teker sızde pozıtıflenıyorsunuz tamammı
Anladım canım pocs mu vardı sende, insAllah kullandigin iğneler şifa olmusturYok ben iğne gonal f
Yok bende sebebsiz..Amin canımAnladım canım pocs mu vardı sende, insAllah kullandigin iğneler şifa olmustur
6 günüm var sanmıyorum geçen ayda bildiğin kıpkırmızı gördüm regl oldum ama o zaman 4 günüm vardıAdetine kac gun vardi canim ? Hamile olabilir misinn
Ovülasyon testi 4 gün kala pik görmüştüm koyulaşacak gibi duruyorEşit değil canım ama bu ovülasyon testiyse negatif
Var canım bende merakmediyorum ilaç güzel sonuç verdi mi diye p tesi gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkarYaa maşallah canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Doktor banada bu ay kullanicaksin dedi ama kararsızim sende pocs var mı
Allah allahh normalde yumurtlama olursa 14 gun sonra yumurtlama.olur ama bilemedim6 günüm var sanmıyorum geçen ayda bildiğin kıpkırmızı gördüm regl oldum ama o zaman 4 günüm vardı
Gonal f ve oviterll var sanırım demi iğne bakalım inş güzel haber alırsın send eYok ben iğne gonal f
Aynen öyle canım ikiside var.İn şa Allah canım hayırlısıGonal f ve oviterll var sanırım demi iğne bakalım inş güzel haber alırsın send e
Geçen ayda böyle çıkınca ayda iki kere yumurtladığımı düşünüyorum umarım hamiliktirAllah allahh normalde yumurtlama olursa 14 gun sonra yumurtlama.olur ama bilemedim
İnsallah oyledir 2 gun sonra falan test yap olmadi varsa cikar insallahGeçen ayda böyle çıkınca ayda iki kere yumurtladığımı düşünüyorum umarım hamiliktir
Dün yaptım ama çok silikti güvenemedimİnsallah oyledir 2 gun sonra falan test yap olmadi varsa cikar insallah
Bende hıcbısey olmasada goz altı kapatıcısı ve rımelsız cıkamayanlardanım NiquAslında sadece sen kendini öyle görüyorsun bende eyeliner olmadan çıkamazdım gözlerim belirgin olsun isterdim ama kimse bizim kadar dikkat etmiyor bende bir kaç kez öyle dışarı çıktım bir anda özgüvenim kayboldu insanlarla gözgöze gelmemeye çalışıyordum. Sonra saçmaladığımı anladım sen kendine güvenip gülümseyince yüzün ışıldar zaten