- 1 Nisan 2022
- 12.495
- 15.365
Bak işte tek diğilimBende hıcbısey olmasada goz altı kapatıcısı ve rımelsız cıkamayanlardanım Niqu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak işte tek diğilimBende hıcbısey olmasada goz altı kapatıcısı ve rımelsız cıkamayanlardanım Niqu
Ya hep ya hıc kuralını okudum okdr arastırdım kı .. kullandıgım antbıyotık gerektıgı durumlarda gebelerede verılen gruptanmıs damla kullanıyordum kulak ıcın cok etkılıyor mu bılmem on gun once ıgne oldum , bı kac kez grip ılacı var agrı kesıcı parol aldım sadece ınsallah saglıkla tutunur bende onu beklıyorum etkılenmemıstır umarımtebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ne ilacı içtiğinizi bilmiyorum ama öğrendiğiniz anda bırkamışsınız.Doktorum ya hep ya hiç kuralı der hep,ilaçlardan ya da toksik maddelerden etkilenmişse tutanamaz der hep.Bi kaç haftaya kalbini de duyarsınız rahatlarsınız dilerim
Ay bir zamanlar bende öyleydim nerdeyse bakkala bile makyaj yapıp giderdm sonra sacmaladigimi o kadarda olmadığını düşündüm şimdi alıştım bakkala pazara arkadaşa makyajsız gidebiliyorumAslında sadece sen kendini öyle görüyorsun bende eyeliner olmadan çıkamazdım gözlerim belirgin olsun isterdim ama kimse bizim kadar dikkat etmiyor bende bir kaç kez öyle dışarı çıktım bir anda özgüvenim kayboldu insanlarla gözgöze gelmemeye çalışıyordum. Sonra saçmaladığımı anladım sen kendine güvenip gülümseyince yüzün ışıldar zaten
Bana da doktorum eger gunun gecmediyse kullandigin ilaclar sorun etmez diyor. Birsey olmaz Allahin izniyleYa hep ya hıc kuralını okudum okdr arastırdım kı .. kullandıgım antbıyotık gerektıgı durumlarda gebelerede verılen gruptanmıs damla kullanıyordum kulak ıcın cok etkılıyor mu bılmem on gun once ıgne oldum , bı kac kez grip ılacı var agrı kesıcı parol aldım sadece ınsallah saglıkla tutunur bende onu beklıyorum etkılenmemıstır umarım
Burda birbirimize destek olmak için burdayım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAyyyy çok mutlu oldum, hem cevap yazıyor olmanıza hemde cevabın içeriğine çok teşekkür ediyorum İnş çocuklarımızı da hayırlısı ve sağlık ile kucağımıza alırız Sevgiler
Merhaba hanımlar birşey danışmak istiyorum iğne olmuştum etkisi bir hafta içinde geçiyor diye biliyorum 11. Gün test yaptım baya çizgi belliydi 12. Gün üç tane yaptım yok oldu bugün 14. Günüm yine yok böyle durum yaşayan varmı aranızda
Bende şaşırdım ilk yaptığım gayet netti sonra silikleşti şuan anlayamıyorum acaba varmıdır yokmuCanım bunlar nasıl test böyle afedersin ilk bakışta dondurma çubuğu sandım alttakileri iğne olan arkadaşlara sor ama garip geldi bana Niqu
Umarım vardır ama başka marka varsa yarın ilk idrarla onunla yapBende şaşırdım ilk yaptığım gayet netti sonra silikleşti şuan anlayamıyorum acaba varmıdır yokmu
Ay bende ilk defa görüyorum..ama bu kadar net göstermiş vardır umarımCanım bunlar nasıl test böyle afedersin ilk bakışta dondurma çubuğu sandım alttakileri iğne olan arkadaşlara sor ama garip geldi bana Niqu
İğnenin etkisi bir haftadan uzun sürüyor canım benim bildiğim 10 11 günBende şaşırdım ilk yaptığım gayet netti sonra silikleşti şuan anlayamıyorum acaba varmıdır yokmu
Canım bunlar normal test ama içini cikarabiliyorsun ya içlerini çıkardım ondan böyleAy bende ilk defa görüyorum..ama bu kadar net göstermiş vardır umarım
Anladım canımİlkten pozitif sonra göstermediyse demek iğnenin etkisi ama her şey ola bilirCanım bunlar normal test ama içini cikarabiliyorsun ya içlerini çıkardım ondan böyle
Bende hıcbısey olmasada goz altı kapatıcısı ve rımelsız cıkamayanlardanım Niqu
Aynen bendee müthiş bir özgürlükAy bir zamanlar bende öyleydim nerdeyse bakkala bile makyaj yapıp giderdm sonra sacmaladigimi o kadarda olmadığını düşündüm şimdi alıştım bakkala pazara arkadaşa makyajsız gidebiliyorum
Amin inşallah canım fırsatım olursa bu ay yoğunuz en azından dün değerlendirebildiğime seviniyorumAynen daha önce pik olmuştur o zaman Sen sık ilişkiye devam et bak olan vakti geldiğinde oluyor
Dikkatini vermeye çalışYok valla ya hiç anlayamıyorum ben
Merhaba üsttekinde çok silik bir çizgi gördüm benMerhabalar bişey gören var mı ? Alttaki dün akşam üstteki 1 saat önce