Tahminim bugunler yumurtlama bugun yarın pazar bu ay hiçbirsey yapmicam takipte etmicem dedim ama aa bugün yumurtlama günüm diyorum senin geldimisenin yumurtlama geldimi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminim bugunler yumurtlama bugun yarın pazar bu ay hiçbirsey yapmicam takipte etmicem dedim ama aa bugün yumurtlama günüm diyorum senin geldimisenin yumurtlama geldimi canım
Beni de ekle kuzumBu arada gözümden kaçmış olabilir yeni gelen olup adını listeye yazdırmak isteyenler beni etiketlesin
yok canım bugün regl bitti benim haftaya yumurtlama haftası hangi gün olur bilmiyorum takip etmicem bir dolu bir boş şeklinde gidecemTahminim bugunler yumurtlama bugun yarın pazar bu ay hiçbirsey yapmicam takipte etmicem dedim ama aa bugün yumurtlama günüm diyorum senin geldimi
T1 de bir gölge görüyorumda bu testi hiç bilmiyorum belki yanıltıyordurBu daha net oldu sanki
Yeni çıkmış bende şüpheliyim 3 gün sonra tekrar yapıcamT1 de bir gölge görüyorumda bu testi hiç bilmiyorum belki yanıltıyordur
Bugün biraz ağrım vardı 1 2 güne olur herhalde bakalim nasipyok canım bugün regl bitti benim haftaya yumurtlama haftası hangi gün olur bilmiyorum takip etmicem bir dolu bir boş şeklinde gidecem
Daha öncesi yok mu? Çatlamış olabilir ya da bir kaç güne çatlayacakta olabilir.Eki Görüntüle 3198271 Kızlar Merhaba üstteki dün altdaki bugunki ovulyasyon testi yumurta çatlamışmı ne anladınız?Aslında dün ovulyasyon günümdü tarihle amma bilemedim şimdi ne yapmalıyım
Cnm daha bata varmışYeni çıkmış bende şüpheliyim 3 gün sonra tekrar yapıcam
Yok ya ben yeni bakiyorum böyle. Bide ertesi gün vardi onu kaybettim o daha silikti. Yarinda yaparım yine atarım buraya biz dün değerlendirdik bugunde mi olmalıyız acaba?Daha öncesi yok mu? Çatlamış olabilir ya da bir kaç güne çatlayacakta olabilir.
Eğer öncesi yoksa 3 4 gün daha yap sanki yeni koyulaşıyor gibi geldi bana
Bugün şart değil yarın değerlendirin ama.bir dolu bir boş giderseniz kaçırmazsınız yumurtlamayıYok ya ben yeni bakiyorum böyle. Bide ertesi gün vardi onu kaybettim o daha silikti. Yarinda yaparım yine atarım buraya biz dün değerlendirdik bugunde mi olmalıyız acaba?
Evet ikisi de kırmızı hatta t C Den daha koyuda olabilir.testi yapmadan 2 saat önce sıvı almamalı ve tuvalete gitmemelisinKızlar ovulason testinde iki çizgide kipkirmizi mi olmalı?
Valla bendede akıntı bugüne kadar devam etti ama sabah kesildi o yüzden ben bir değerlendirebildim akıntı devam ettiği sürece umut var ama bencede kuzumÇarsamba kasık agrısı yogun akıntı vardı işte evde son bıtane ovu testı vardı( artık ates ve ovu takıbı yapmıcagm ıcın almadm) onu yaptm çarsamba gunu pikolmus gıbıydı.bıdada yapmadm ama akıntı devam edıyor.bence hala şans var yanı pazartesıne kadar degerlendırmeye devam.yok kuzu ya olacagı varsa merak etme olacak sonucta gun asırı degerlendırdık tum dr lr oyle dıyor demekkı emınler spermın 24-48 saat arası yasadıgına
Benim de aynı tarihhoşgeldıın :) benımde 6 yada 7 sı hadı bakalım :) haftaya cumartesı gunu test partısı yaparız haberın olsun tedarıklı ol canım :)
Aldım havamı ben bir süre testsizlik görür beniCnm daha bata varmış
Yanıltabılır
Bi kaç gun sonra tekrarla
Ekleyeyim canım sat bat ı söyleBeni de ekle kuzum
Bizde gelici gibiyiz kimse kalmadi Ocak grubunda bizim gebelik yok reglda gelmedi bı gelseydi de buraya gelseydikEkleyeyim canım sat bat ı söyle