- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
Sutlandik kuzum kırmızıları gormeyi istemezdik ama moral bozmak yok şubata gümbür gümbür giriyoruz inşallahHerkes buraya gelmiş ocağın tadı tuzu kalmadı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutlandik kuzum kırmızıları gormeyi istemezdik ama moral bozmak yok şubata gümbür gümbür giriyoruz inşallahHerkes buraya gelmiş ocağın tadı tuzu kalmadı kızlar
Yaklaşık 2 aydır fln yazılanlardan okuyordum ama kayıt yaptırmamıştım birbiriniz motive etmeniz fln çok hoşuma gitti bi anda kayıt yaptırıp hemen takip ettimİlk giren şunu soruyor çoğunlukla sat bat ben bırda arama çubuğuna yazmıştım da öğrenmiştim ne olduğunu
Sat: son adet tarihin
Bat:beklediğin adet tarihi
Bunları söyle ekleyeyim canım listeye de sonra çiçeği burnunda olarak katıl aramauza
olsun dr adete bı haftaya kadar devam dıyor bıgun dolu bı gun bos,çunku ıkıncı yumos gelebılıyormus yada bazen gec catlama oluyormus.denemeye devam :) bu ay gun asırı hıc kacırmadım ,son ıkı kez kaldı onlarıda kacırmam ınsallah bu aksılıkler benı korkutuyor valla ya,özellıkle bu gunlerı buluyor her ayBen değerlendirdim ama çatladı gitti bile bence o yumurta
Amiin hep beraber alalımm güzel haberlerİnşallah canım alırsın güzel haberini adeti geçmeyi bırak adete kadar sabretsek bile iyi
Sorma sormaAdetin bir hafta geçene kadar mııı daha neler
AmiiinHahaha bu ay ınsallah kazananlar kulubu olcaz Alllahım amıııın
Ben de öyle epey zaman okudum sonra dayanamayıp girmiştim ekliyorum canım uğurlu gelsinYaklaşık 2 aydır fln yazılanlardan okuyordum ama kayıt yaptırmamıştım birbiriniz motive etmeniz fln çok hoşuma gitti bi anda kayıt yaptırıp hemen takip ettim
Sat 7 Ocak
Bat 6 Şubat
Diyorum sadece 10 gundr ama yapmıyorumOoo ben o kadar iddialı değilim alırım A101’den kefiri çilekle bızztt oh mis
Ben gördüm beybi ama test çok güzelmiş kız nerden aldın hahahaBana kızmayın test değişik olduğu için yapmak istedim geldiği gibi çizgi görebiliyor musunuz?
hoşgeldıın :) benımde 6 yada 7 sı hadı bakalım :) haftaya cumartesı gunu test partısı yaparız haberın olsun tedarıklı ol canım :)Yaklaşık 2 aydır fln yazılanlardan okuyordum ama kayıt yaptırmamıştım birbiriniz motive etmeniz fln çok hoşuma gitti bi anda kayıt yaptırıp hemen takip ettim
Sat 7 Ocak
Bat 6 Şubat
Yaaa inşallah vardır teste göre 1-2 haftalık oluyor umarım yanıltmaz prodoctor yeni çıkartmış trendyoldan aldımBen gördüm beybi ama test çok güzelmiş kız nerden aldın hahaha
Dedim ya işte canm ovu testi satan kadın mantar varken zaten sık ilişki onerilmez olsa bile spermin canlı kalmasını etkiler demişticanım ya biraz internetten mantar enfeksiyon falan araştırayım dedim bu tür durumlar spermin kalitesini bozuyormuş döllenmeye izin vermiyormuş spermin canlı kalma süresini hatta onların hızınıda etkiliyormuş ay belki bizim o yüzden tutmuyor tamamen iyleşmiz lazım
Ya evet bu ay bende gün aşırı oldu ama çatlama önemli diyorlar işte bende o gitti malesef o yüzden umudum azaldı ya bilyorum öyle hissettim sorma bizdede eşim nöbetteydi hep o günleri buluyor ovu günlerin bitti miolsun dr adete bı haftaya kadar devam dıyor bıgun dolu bı gun bos,çunku ıkıncı yumos gelebılıyormus yada bazen gec catlama oluyormus.denemeye devam :) bu ay gun asırı hıc kacırmadım ,son ıkı kez kaldı onlarıda kacırmam ınsallah bu aksılıkler benı korkutuyor valla ya,özellıkle bu gunlerı buluyor her ay
Fitil bende de su gibi akıntı yapıyor, içini temizliyor aslında. Sorun etmenize gerek yok geçici durum.Of ilk defa böyle bişey yaşıyorum ya su gibi akıntı neden olur kızlar afedersiniz ama bildiğin çamaşırımda 1 avuç ıslaklık var ama su gibi ne koku ne bişey gece belim ve kasıklarım çok ağırdı antibiyotik kullanmıştım onunla alakalı olabilir mi yada gynoflor fitil
Hamileyken burnundan getirirsin zaten aşko şimdi fevri davranma. Hamileyken amaaaaa neler yaparsın neleeer
Cnm senin bat ne zamandıYaaa inşallah vardır teste göre 1-2 haftalık oluyor umarım yanıltmaz prodoctor yeni çıkartmış trendyoldan aldım
Dedim ya işte canm ovu testi satan kadın mantar varken zaten sık ilişki onerilmez olsa bile spermin canlı kalmasını etkiler demişti
Çarsamba kasık agrısı yogun akıntı vardı işte evde son bıtane ovu testı vardı( artık ates ve ovu takıbı yapmıcagm ıcın almadm) onu yaptm çarsamba gunu pikolmus gıbıydı.bıdada yapmadm ama akıntı devam edıyor.bence hala şans var yanı pazartesıne kadar degerlendırmeye devam.yok kuzu ya olacagı varsa merak etme olacak sonucta gun asırı degerlendırdık tum dr lr oyle dıyor demekkı emınler spermın 24-48 saat arası yasadıgınaYa evet bu ay bende gün aşırı oldu ama çatlama önemli diyorlar işte bende o gitti malesef o yüzden umudum azaldı ya bilyorum öyle hissettim sorma bizdede eşim nöbetteydi hep o günleri buluyor ovu günlerin bitti mi
Kuzum sen sabah bıdaha test yap oldumu ılk ıdrarlaYaaa inşallah vardır teste göre 1-2 haftalık oluyor umarım yanıltmaz prodoctor yeni çıkartmış trendyoldan aldım
4 şubat bat 7 günüm var 19 pik 20sinde çatlama gördüm umarım vardır yanıltıyordur 3 tane aldım 4 gün kala yapıcam tekrar reglim geçerse bir daha yaparımCnm senin bat ne zamandı
Sanki t1 de bişey gordum ben
Bekleyim diyorum 4 gün kalınca yapayım daha net sonuç alırımKuzum sen sabah bıdaha test yap oldumu ılk ıdrarla
Pardon 3 şubat 4 demişimCnm senin bat ne zamandı
Sanki t1 de bişey gordum ben