Ya ben sıze bısey yzcam dun uyuyamadım.sımdı bızım basımız cok agrıyo diye babama soylemıstm bı cevsen gıbı bısey alsak tanıdık bırını bulsak dıye neyse buldu aldı,bende emın olamadım ıcınde ne yzdıgına bakmadan eve sokmayım dedım.neyse bızım bı musterı var adam müezzin ona gosterdım ıcını ,nazar ıcınmı gercekten ne yazıyo diye.Ayetel Kürsi ve bılac dua yzıyormus sorun yok ama o müştrri dediğim adi adam bana dedıkı kac yıllık evlısınız cocugunuz varmı? Bende yok dusuk yaptm bırkez dedm yıne dusuk yaparsınız korunaklı bısey yaptırmazsanız esınızlede aranız bozul dedı bende hayır hiç degıl cok ıyıyız aksıne dedım.adam gıderken ıhtıyacınız olursa 7/24 ulasabılırsınız dedı,o kadar moralım bozuldukı kızlar Allaha duam o adamın cezasını versın.bunun uzerıne dun esım rahatsıZlandı bas agrısı mıde bulantısı benımde basım agrıdı.adam bısey fln yapmamıstır demı ya.cok etkılendım şerefsiz adamdan.agzından pis cumleler cıktıya auramı etkılemez demı ya.sorup sorcagıma pısman oldum esım duysa asırı kızar.işte böyle bikaç guzel olumlu sey duymaya ıhtıyacım var