- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu aynen
Yapıyorum canımAyyyy ben de yaptım Ateş tablomu aşağıda playlaşıyorum. Daha 3 gün oldu eheheheh. melisaa93 sayende başardım. Günlerdir nasıl paylaşşılıyor bu meret diye delirdim.
İnsllah canimmvalla olsun da süprizde olmasın ama bu ay hissediyorum bereketli olacak çoğumuz hamileyiz inşaallah.....
Valla ben de senin gibi düşünüyorum sanki hemen spermler ölüyor gibi geliyor ama şu 5 gün durumunu görünce 2 güne tamam ya yaşar herhalde diyorumBızımkıler nazlı kuzucummılletınkı 5 gün bızımkılerınkı 5 saat mübarek
Benim kaymış olabilir canım yumurtladim mi bilmiyorumKızlar bat tarihleri 6-7 olanlar ne kadar fazla denk gelmişiz
Nasıl sendeKız benimkinde böyle çıkmıyo.
Bu değil canım bir daha dener misin ?Ayyyy ben de yaptım Ateş tablomu aşağıda playlaşıyorum. Daha 3 gün oldu eheheheh. melisaa93 sayende başardım. Günlerdir nasıl paylaşşılıyor bu meret diye delirdim.
Kuzum ben gitdim sağlık ocağına bana dedi senede 1 defa bakıyoruz..bende baktırdım..ama yüksek çıksa bile ben kullanıyorum çünkü tesettürlüyüm güneş görmüyorumEvet bakmıyorlar. Bende fazladan kullanmak zararlı mı dedim kadında güneş görmüyoruz kullan dedi ama güvenmiyorum
canım napacaksın sen sımdı kan mı vercen nasıl ılerlıcek surec ne zaman bat gununKuzum ben gitdim sağlık ocağına bana dedi senede 1 defa bakıyoruz..bende baktırdım..ama yüksek çıksa bile ben kullanıyorum çünkü tesettürlüyüm güneş görmüyorum
Yok bu gün 6 günüm çok erken..kan vermeğe risk edemem..test yaparım 13 günümde..aşılamada genelde regl erkenden geliyor diyorlar..valla aklımdan çıkmıyorcanım napacaksın sen sımdı kan mı vercen nasıl ılerlıcek surec ne zaman bat gunun
benim degerim gecen ay 5 çıkmıştı ya yerde resmen bir aydır kullanıyorum ne kadar artmış diye gittim bakmadı hastaneye yönlendirdi sen sürekli kullanıyordun artış oldu mu kontrol ettinmi hiçKuzum ben gitdim sağlık ocağına bana dedi senede 1 defa bakıyoruz..bende baktırdım..ama yüksek çıksa bile ben kullanıyorum çünkü tesettürlüyüm güneş görmüyorum
Daha basındaymıssın kuzum sabırla beklıcez napalımYok bu gün 6 günüm çok erken..kan vermeğe risk edemem..test yaparım 13 günümde..aşılamada genelde regl erkenden geliyor diyorlar..valla aklımdan çıkmıyor
Senede dediğim gibi 1 defa bakıyorlar bana öyle dediler..ama şimdi durum nasıl bilmiyorumbenim degerim gecen ay 5 çıkmıştı ya yerde resmen bir aydır kullanıyorum ne kadar artmış diye gittim bakmadı hastaneye yönlendirdi
Aynen beklicezDaha basındaymıssın kuzum sabırla beklıcez napalım
artmış mı kullandıktan sonra tekrar baktırabildinmi canımSenede dediğim gibi 1 defa bakıyorlar bana öyle dediler..ama şimdi durum nasıl bilmiyorum
Ben 1 sene kullandıktan sonra kaç defa baktırdım tabi artmış..toplam 2 senedi kullanıyorum ama şimdi gün aşırıartmış mı kullandıktan sonra tekrar baktırabildinmi canım
Anneler öyle..ama bende ateş grip boğaz çok kötüydü..parol başka hiç bir şey kullanamadım..birde benim boğazım geçmeden ateş enmez..hep doğal yolla..zencefil bal bekmez süt ne gelirseKızlar İstanbul havası bana yaramadı cok fena grip geçiriyorum annem inatla ilaçları dayatıyor içemiyorum da varsa bile bisey olmaz simdiden diyo bilmiyorum ya napcaz bitki cayida iyi gelmedi icsem sorun olurmu yumurtlama üzerinden daha bi kac gun gecti