- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Olmadımı bu anlamadım. Ben tıklayınca açılıyor.Bu değil canım bir daha dener misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadımı bu anlamadım. Ben tıklayınca açılıyor.Bu değil canım bir daha dener misin ?
Yavrum doktora gidemedim yokmuş cumaya aldım randevuyu ama test silikleşmiş anlamadım valla ya çatladı sanırım kafam karıştıdestinesiaa kuzum naptın çatlamısmı yumos ovulasyon testını cok merak edıyorum bugun nasıl
Benimkide sanki biri daha geç yumurtluyorDr'a gittiğimde sağ yumurtalık rezervi sola gore fazlaydı, buna yoruyorum artık bu ayı böyle kapattim galiba sağ yumurtalik daha garanti gibi
İnşallah canım tam da o döneme denk geliyor ateşler basıyor biraz enfeksiyon da var onla birleşiyor galibaIlk duşukten itibaren yani gecen şubat ayindan beri her yumurtlama ve adete yakin o ağriyi yaşarim rahatsiz etmiyor ben hormonlara bağliyorum insallah sizinde yumurtlamadan kaynaklidir
Evet canım çarpı, AM yada PM yazanlar ilişki günleri.AM sabah olan PM akşam olan ilişki. İstersen sadece çarpı olarakta takip edebilirsinCanım bu tablolarda çarpı olan yerler ilişki olan günler mi ? Bende anlamaya çalışıyorum da ateş takiplerini
siliklesmemıs aslında kuzum hala pik durumda demekkı bu ıkı gun ıcınde çatladı kuzum.dun gece benımde yumurtlama agrısı basladı.bugun ovulasyon testı son bıtane vardı evde teyıt edeyım dedım pik cıktı.sende dun yada bugun yumurtladın kuzum calısmalara devam :) ınsallah guzel haberlerı alırız 10 gun sonrasındaYavrum doktora gidemedim yokmuş cumaya aldım randevuyu ama test silikleşmiş anlamadım valla ya çatladı sanırım kafam karıştı
Ayyy demek ki canım benim yumurtam büyürken oluyor ben de tek ben de oluyor diye korktum böyle şeyler adet olunca geçiyor neler çekiyorum öncesi böyle adetken ayrı dertAy şeyler bende de var canım geceleri ateş gibi sırtım yanarak uyanıyorum benim kloemene bağlı oluyor ama yumurtayi çok uyardığı için yumurta büyüdükçe ateş basmaları oluyor benim yarın tam çatlama günü şimdilik hafifledi ateş basmaları
İnşallah bebeğim ikimiz de alırız o güzel haberisiliklesmemıs aslında kuzum hala pik durumda demekkı bu ıkı gun ıcınde çatladı kuzum.dun gece benımde yumurtlama agrısı basladı.bugun ovulasyon testı son bıtane vardı evde teyıt edeyım dedım pik cıktı.sende dun yada bugun yumurtladın kuzum calısmalara devam :) ınsallah guzel haberlerı alırız 10 gun sonrasında
Sadece fotoğraf olarak paylaşmış oluyorsun bu şekilde. Üzerinde değişiklik yapsanda bu attığında değişmez. 3 fotoğrafta işaretleyip anlatmıştım o mesajımı gördün mü detaylı gösterdimOlmadımı bu anlamadım. Ben tıklayınca açılıyor.
Bu olmuş mesajları okurken cevap yazınca geriden geliyorumYaptım bu sefer. Ekran görüntüsü paylaşmış bir arkadaş sağolsun.Papatya
İşte görmeyince anlamıyom demekki okumayla
Canım oldu bu sefer sevayd
791684 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Yalnız değilmişim bu ay ne zaman regl olcam bilmiyorum artik, regl olunca duruma göre yorum yapabilirimBenimkide sanki biri daha geç yumurtluyor
Kız yanlış fotoyu yüklemişim eve gidince atim silikleşenisiliklesmemıs aslında kuzum hala pik durumda demekkı bu ıkı gun ıcınde çatladı kuzum.dun gece benımde yumurtlama agrısı basladı.bugun ovulasyon testı son bıtane vardı evde teyıt edeyım dedım pik cıktı.sende dun yada bugun yumurtladın kuzum calısmalara devam :) ınsallah guzel haberlerı alırız 10 gun sonrasında
hihuhih :) demekkı dun çatladı gitti senın mınnoş bebegım :) gözün aydın dun aksamı degerlendırdıysen ınsallah tutmustur buguneee :)Kız yanlış fotoyu yüklemişim eve gidince atim silikleşeni
Dün sabah değerlendirmiştim yine olur mu acaba tutma işi?hihuhih :) demekkı dun çatladı gitti senın mınnoş bebegım :) gözün aydın dun aksamı degerlendırdıysen ınsallah tutmustur buguneee :)
hihuhih :) demekkı dun çatladı gitti senın mınnoş bebegım :) gözün aydın dun aksamı degerlendırdıysen ınsallah tutmustur buguneee :)
Bu ay bende bilmiyorumYalnız değilmişim bu ay ne zaman regl olcam bilmiyorum artik, regl olunca duruma göre yorum yapabilirim
Bu sene hep öyle olduk valla ya şu yağışların olmaması, mikropların kurulmaması hepimizi mahvetti hasta ettidemedi iğne hiç valla ya mahfoldum artık ılac ılac yaslı neneler gıbı ılac posetımle gezıyorum