Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben şimdi meraktan okuyacam allah seni 😅
Neymiş banada yazın öğrenınce😊bende 2021yılında kullanmıstım prowomen ve promen o ay hamıle kalmıstım ama dıs gebelık oldu:KK43: o yuzden yumurta uyaran takvıyelerden şuanlık uzak duruyorum.4-5 ay denerım olmazsa mecbur tabıı dr ne derse onu yaparız yıne. Sirius2023 Sirius2023

2020 yilinda kullananların yorumlarıni okudum kafam karıştı doktorun verdiyse vardır bir bildiği sen sakın okuma gereksiz şeyler çünkü
Okudum şimdi 😅 kilo aldırıp göbek yapıyormuş bazısı yumurtlamayı çok net hissetim derken bazısı hiç bir işe yaramadı demiş 😅😅 ben yinede doktorumun bir bildiği vardır deyip 2. Kutuyuda kullanırım içlerinden kullanıp hamile kalanlarıda gördüm iyiyi referans alıyorum her zaman 😂😂

Neymiş banada yazın öğrenınce😊bende 2021yılında kullanmıstım prowomen ve promen o ay hamıle kalmıstım ama dıs gebelık oldu:KK43: o yuzden yumurta uyaran takvıyelerden şuanlık uzak duruyorum.4-5 ay denerım olmazsa mecbur tabıı dr ne derse onu yaparız yıne. Sirius2023 Sirius2023
Kuzucum valla bana doktor önerdi yumurtalık rezervinde azalma riski var dedi ben daha önce ımprly kullanmıştım yine doktor tavsiyesi ile bu sefer de bunu verdiler sanada mı doktor önermişti

Kuzucum valla bana doktor önerdi yumurtalık rezervinde azalma riski var dedi ben daha önce ımprly kullanmıştım yine doktor tavsiyesi ile bu sefer de bunu verdiler sanada mı doktor önermişti
Tabı tabı kuzum dr onermıstı bende o zaman myom vardı 7,8 cm bı turlu hamıle kalamıyodm bu vıtamını verdı bıde hsg cektı sonra o ay hamıle kaldım (hatta ıkız olabılcegını fln soyledıler o zaman baya sıkıntı oldu eskı actıgım konularda vardır)sonra myomu aldırdım dr dedıkı rahmı gerıye dogru cekmıs resmen myom artık cok rahat hamıle kalırsın dedı ama bakalım gorecegız bır kac ay ıcerısınde.bence çok ıyı bı vıtamın gercekten etkılı yani.ben hıc kılo fln almamıstım bu arada kuzucum

Tabı tabı kuzum dr onermıstı bende o zaman myom vardı 7,8 cm bı turlu hamıle kalamıyodm bu vıtamını verdı bıde hsg cektı sonra o ay hamıle kaldım (hatta ıkız olabılcegını fln soyledıler o zaman baya sıkıntı oldu eskı actıgım konularda vardır)sonra myomu aldırdım dr dedıkı rahmı gerıye dogru cekmıs resmen myom artık cok rahat hamıle kalırsın dedı ama bakalım gorecegız bır kac ay ıcerısınde.bence çok ıyı bı vıtamın gercekten etkılı yani.ben hıc kılo fln almamıstım bu arada kuzucum
Ay inşallah ikimizde bida olumsuz bir şey ile karşılaşmayız bende 10 haftalık bebişimi kaybettim kalbi durduğu için pıhtılaşma çıktı trombofili panelinde imprly bence işe yaramıştı bende çünkü ovülasyon testi yaptım ayda o kadar net bir yumurtlama gördümki inşallah bu ayda yine aynı olur başladım testlerimi yapmaya bakalım

Kizlar Mfk ne oluyor yani ne işe yarıyor
Canım ben şöyle kendimi anlatayım aslında hormonlarımda vs bir sıkıntı yok her şey normal ama adetim çok düzenli değil yani bazen 33-35-37 günlerde oluyordum. Mfk doğal yoldan gebe kalmayı amaçlayan bir doktor. Kendi vitamin ve takviyeleri var bunlar kesinlikle ilaç ya da hormon değiller altını çizerek söylüyorum sadece vitamin takviyesiler. İlk ay advictor kullandım 28 günde regl oldum ikinci ay eş paketine başladık o ay da öyle oldu. Eş paketine devam ettiğim ayda testte pozitif gördüm ama maalesef kimyasal oldu. Bu ay da testte pozitif gördüm bu ay da kimyasal oldu. Ama dediğim gibi geç yumurtlarken erken yumurtlamaya başladım. 28-30 günde oluyorum regl. Mfk devam dedi. İnstagramda bakabilirsin normalde Antakya devlet hastanesinde kadın doğum doktoru idi. Ama Ankara’ya kendi kliniğini açtı. Kaç tane tüp bebek denemesi başarısız olmuş aşılaması başarısız olmuş insanların doğal yoldan gebe kalmasını sağlamış örnekleri var. Benim kimyasal olma sebebi enfeksiyondan olabilir akıntım çokmuş bu ay doktora gittiğimde öyle dedi fitil kullandım bu ay bekliyorum

kızlar günaydın nasılsınız daha aralığı kapatmadık ocağı acmışsınız e hayırlı olsun pek umudum yok aralıktan ama bende ay sonunda ocaga katılırım gibime geliyor 😅
Çünkü adetlerimizi olduk ve aralıktan olan umudumuzu bitirdik😅 o zaman yeni bir aya geçelim hemen dedik inşallah senin için aralık ayı verimli geçer🤭

kızlar günaydın nasılsınız daha aralığı kapatmadık ocağı acmışsınız e hayırlı olsun pek umudum yok aralıktan ama bende ay sonunda ocaga katılırım gibime geliyor 😅
Günaydın canım Aralık'ta adetinini olan biz anne adayları için Aralık devri kapanmıştır 😅 umarım yeni ay yeni yıl mutlu eder bizi ✨

X