Bence ortalığı karıştıran sizi sevmeyem bizi dolduran zamanında size karşı kışkırtan kişiyi biliyorsunuz. Aynısını şuan o insanlara yapıyor. Biz ucuz kurtulduk. İnşallah onlarda kurtulur.
Neyse geçen gün nevresteye bilmeden yanlış davrandım demiştim bir arkadasa
Size de diyeyim. Sizi hiç tanımıyorum. Sevmem ya da sevmemem söz konusu değil. Yine de geçmişte sadece bu özelde konuştuğum yazı için değil genel olarak kırdıysam her şey için özür dilerim.
Bu insanlar gittiğinde dahi ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Nefretleri inanilmaz.
Keske o özellerde kendi yazdıklarını da ortaya çıkarsalar.
Burda normalde bir açıklama yapmazdım ama zaten niyetim vardı. Oyuzden yazıyorum.
K Kazen bu mesajı atanlar her gün sizi ne kadar sevdiklerini beyfendi olduğunuzu anlatıyorlardı. Ben de bu anlatımlara istinaden bilmeden fikir sahibi oluyordum. Hala da sizi tanımıyorum. Onlarin yönlendirmesi ile hareket ettim ki buna hala inanamıyorum.neyse size bir saygısızlık yapmadım. Yine yapmayacagim. Sevmekle ilgili bir düşüncem yok. O eski zamanlardaki polyanna cordelia idi. Bu durumu umursadiginizi sanmıyorum çünkü beni tanımıyorsunuz. Neyse sizden de özür dilerim hatam olduysa.
Filiz ben bu sitede yaşamıyorum.zor bir hayatım var.nefret tohumlarını zamanında bizim beynimize ektin şimdi diğer insanların beynine ekiyorsun hiçbir şey bilmeden fikir sahibi oluyorlar. Sayfanızda kazık sokmaktan edepsizden iki yüzlüden yalancıdan tut yalaka kıskanç fesat ve benzeri birçok hakaret ettiniz. Sonrasında ise kendi halinizde takıldığınızı iddia ettiniz. Şu an sayfada olmadığınız halde kadınlar kulübünde olmadığınız halde sadece burayı karıştırmaya çalışıyorsunuz. Bu nefret ne zaman bitecek.
Filiz'e uyan ekip size diyorum. Biz filize kardeşine o sitedeki diğer bizden ayrılan gruba ne yapmışız madem böyle güzel mesajlar var, nasıl sözler söylemişiz insanlarla ilgili düşüncelerimiz neymiş onları da size atsın. Bu nefretin nedeni neymiş ben filiz'e ne yapmışım hangi kötü sözleri söylemişim arkasından nasıl vurmuşum yemek bölümü ne yapmış ona , bunlar anlatsın. Artık o kadının nefretinden arının. Polyanna diyorlar bana bir düşünün polyanna nasıl bir karakter. Lutfen kurtulun onlardan. Ve çikolata gözlüm son ana kadar hala terbiyelidir o yapmaz diyordum. Evet ben buyum özellerde tanıdığın kişiyim ama sen kimsin bilmiyorum.