- 21 Kasım 2022
- 458
- 805
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.721
Geçmiş olsun aşırı derecede bir salgın varKızlar resmen fenalaştm bugün ölü gibi yatıyorum saatlerdir boğazım şişti eklemlerim ağrıyo elim ayağım tutmuyo ve ateşim var, bi bu eksikti cidden ya annemi çağırdım da o sayede biraz olsn açıldm
Amin canımEmeklerimiz bosa çıkmaz inşallah balım
Gecmiş olsun canım.benim eşimde gördüm burnunu başladı çekmeye..hemen önünü kesmeye başladım..çünkü o hemen iyileşiyor ama benim iyileşmem zor oluyor .annemde uzakta malum..yardım edenimde yok.Kızlar resmen fenalaştm bugün ölü gibi yatıyorum saatlerdir boğazım şişti eklemlerim ağrıyo elim ayağım tutmuyo ve ateşim var, bi bu eksikti cidden ya annemi çağırdım da o sayede biraz olsn açıldm
Geçmiş olsun yavrum. Herkes öyle ya gerçekten daha neler yaşıycaz bilmiyorum. C vit al bol bol. Su iç çokça. Umarım bi an önce toparlarsınKızlar resmen fenalaştm bugün ölü gibi yatıyorum saatlerdir boğazım şişti eklemlerim ağrıyo elim ayağım tutmuyo ve ateşim var, bi bu eksikti cidden ya annemi çağırdım da o sayede biraz olsn açıldm
Kızlar resmen fenalaştm bugün ölü gibi yatıyorum saatlerdir boğazım şişti eklemlerim ağrıyo elim ayağım tutmuyo ve ateşim var, bi bu eksikti cidden ya annemi çağırdım da o sayede biraz olsn açıldm
Bu testleri tam anlamıyorum..sen şimdi yumurtlamanı gördünmü?Kızlar elimdeki son ovu testiydi bu bence yarın yapsam aynı renk olurdu yarin degerlendirmelimiyim yoksa pazartesi mi çatlar
Bana göre eğer dediğin gibi bu güne kadar bu durumla karşılaşmadım ve ilacıda ilk defa kullandıysan..o zaman ilacdan ola bilir..ama yinede doktora gitsen daha iyi olur..bu kadar gelmesi iyi diğil canım..belki doktor ilacı değiştirdiKızlar acil bişey sorucam. Dün regl oldum dün çok fazla kanamam olmadı hafifti ama bugün parça parça pıhtı şeklinde dahil aşırı kanamam var. Ağrım çok fazla yok hatta şaşırtıcı derecede ilk defa reglim böyle hafif sancılı geçiyor. Ama afedersiniz tuvalete girdiğimde oturmamla parçalar halinde dökülüyor regl. Ve ped pıhtı dolu oluyor. 3 haftadır prolaktin yükselikliği nedeniyle dostinex kullanıyorum. O nedenle böyle oluyor olabilir mi acaba? Saat başı ped değişiyorum usandım
Dün yaptıysan bugun bos bırak yarın bıdaha yap ıstersen herkeste yumurta farklı zamanlarda catlıyorKızlar elimdeki son ovu testiydi bu bence yarın yapsam aynı renk olurdu yarin degerlendirmelimiyim yoksa pazartesi mi çatlar
Bence çatlayan gün canım. 24 saat içinde spermle karşılaması önemli.Selam kızlar. Benim dün sabah yaptığım testte pik gördüm. Ama dün akşamı değerlendiremedik maalesef. Uyuya kalmışım.Ondan önceki gün 2 kere bi sabah bir akşam değerlendirmiştik. Bu sabah tekrar yaptığımdaysa çizgi silikleşmiş yani sanırım yumurtam çatlamış. Hemen bu sabah da değerlendirdik o yüzden. Ama dün pik gününde değerlendirmemiş olmamıza moralim bozuldu. Sizce pik günü mü daha önemli yoksa çatlayan gün yani bugün mü?Eki Görüntüle 3178518
Selam kızlar. Benim dün sabah yaptığım testte pik gördüm. Ama dün akşamı değerlendiremedik maalesef. Uyuya kalmışım.Ondan önceki gün 2 kere bi sabah bir akşam değerlendirmiştik. Bu sabah tekrar yaptığımdaysa çizgi silikleşmiş yani sanırım yumurtam çatlamış. Hemen bu sabah da değerlendirdik o yüzden. Ama dün pik gününde değerlendirmemiş olmamıza moralim bozuldu. Sizce pik günü mü daha önemli yoksa çatlayan gün yani bugün mü?Eki Görüntüle 3178518
Aynen bende de öyle oldu cuma günü piki gördum ama eşim biraz erken boşaldı tam giriş esnasında içeri gitmistir diye düşünüyorum çünkü öyle dışarı akmadi hiç çıkmadı içimden bişey biraz uzandım kalkmadım hemen oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Dün tekrar test yaptım yine çatlama olmamıştı pikti yine gece 3 de yattık misafirlerim vardı ve gün boyu ayaktaydim mahfolmustum hiç değerlendiremedik uyudum zaten ve kasıklarım çok ağrıyordu bugün ağrılarım geçmiş çatladı diye düşünüyorum misafiri yollar yollamaz yaptık şimdi uzanıyorum sizce olmuş mudurSelam kızlar. Benim dün sabah yaptığım testte pik gördüm. Ama dün akşamı değerlendiremedik maalesef. Uyuya kalmışım.Ondan önceki gün 2 kere bi sabah bir akşam değerlendirmiştik. Bu sabah tekrar yaptığımdaysa çizgi silikleşmiş yani sanırım yumurtam çatlamış. Hemen bu sabah da değerlendirdik o yüzden. Ama dün pik gününde değerlendirmemiş olmamıza moralim bozuldu. Sizce pik günü mü daha önemli yoksa çatlayan gün yani bugün mü?Eki Görüntüle 3178518