Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmiş olsun canım.benim eşimde gördüm burnunu başladı çekmeye..hemen önünü kesmeye başladım..çünkü o hemen iyileşiyor ama benim iyileşmem zor oluyor .annemde uzakta malum..yardım edenimde yok.

Geçmiş olsun yavrum. Herkes öyle ya gerçekten daha neler yaşıycaz bilmiyorum. C vit al bol bol. Su iç çokça. Umarım bi an önce toparlarsın

Kızlar acil bişey sorucam. Dün regl oldum dün çok fazla kanamam olmadı hafifti ama bugün parça parça pıhtı şeklinde dahil aşırı kanamam var. Ağrım çok fazla yok hatta şaşırtıcı derecede ilk defa reglim böyle hafif sancılı geçiyor. Ama afedersiniz tuvalete girdiğimde oturmamla parçalar halinde dökülüyor regl. Ve ped pıhtı dolu oluyor. 3 haftadır prolaktin yükselikliği nedeniyle dostinex kullanıyorum. O nedenle böyle oluyor olabilir mi acaba? Saat başı ped değişiyorum usandım

Çok geçmiş olsun ben de atlattım o hastalığı geçen ay cidden çok kötü bı salgın var. Boğazım için sürekli ılık su içtim, sıcağa yakındı neredeyse, bayağı rahatlatiyordu boğazımı. Bir de ilaç kullanmıştım tabii, senin için ilaç sıkıntı olabilir ama ılık suyu dene istersen çok rahatlatiyor

Kızlar elimdeki son ovu testiydi bu bence yarın yapsam aynı renk olurdu yarin degerlendirmelimiyim yoksa pazartesi mi çatlar

Eklentiler

• Screenshot_20221218-013830_Gallery.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 49
Bana göre eğer dediğin gibi bu güne kadar bu durumla karşılaşmadım ve ilacıda ilk defa kullandıysan..o zaman ilacdan ola bilir..ama yinede doktora gitsen daha iyi olur..bu kadar gelmesi iyi diğil canım..belki doktor ilacı değiştirdi

Selam kızlar. Benim dün sabah yaptığım testte pik gördüm. Ama dün akşamı değerlendiremedik maalesef. Uyuya kalmışım. Ondan önceki gün 2 kere bi sabah bir akşam değerlendirmiştik. Bu sabah tekrar yaptığımdaysa çizgi silikleşmiş yani sanırım yumurtam çatlamış. Hemen bu sabah da değerlendirdik o yüzden. Ama dün pik gününde değerlendirmemiş olmamıza moralim bozuldu. Sizce pik günü mü daha önemli yoksa çatlayan gün yani bugün mü?

Bence çatlayan gün canım. 24 saat içinde spermle karşılaması önemli.

Önceki gün değerlendirmişsiniz ya zaten içeride spermler yaşıyor o yüzden stres yapıp üzülme, catladiktan sonra 12-24 saat içerisinde döllenme olabiliyor diye biliyorum

Aynen bende de öyle oldu cuma günü piki gördum ama eşim biraz erken boşaldı tam giriş esnasında içeri gitmistir diye düşünüyorum çünkü öyle dışarı akmadi hiç çıkmadı içimden bişey biraz uzandım kalkmadım hemen oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Dün tekrar test yaptım yine çatlama olmamıştı pikti yine gece 3 de yattık misafirlerim vardı ve gün boyu ayaktaydim mahfolmustum hiç değerlendiremedik uyudum zaten ve kasıklarım çok ağrıyordu bugün ağrılarım geçmiş çatladı diye düşünüyorum misafiri yollar yollamaz yaptık şimdi uzanıyorum sizce olmuş mudur

Benın göğsüm yumurtlama gununden berı şiş ve ucları cok agrıyordu.bugun şişlik gitmiş ucundakı agrıda azalmıs.bu ay çok ilginç şeyler yasıyorum bakalım hadı hayırlısı.bu arada ilişkiye devam etmek bebegın tutnmasını engellemez degılmı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…