Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemek topigini falan karistirmadik ama bütün herkes haksız yere gitti ve haksız yere gittiğini de açık açık söylediniz. İnsanlara yargısız infaz en çokta size yakışti tebrikler K Kazen Cordelia Cordelia Nevreste Nevreste pandoranin kutusunu acacağını söyledin bize kısmetmiş selametle Migrenben Migrenben sende az söylemedin Nevreste Nevreste arkasından
IMG-20220114-WA0022.jpg

Yemek topigini falan karistirmadik ama bütün herkes haksız yere gitti ve haksız yere gittiğini de açık açık söylediniz. İnsanlara yargısız infaz en çokta size yakışti tebrikler K Kazen Cordelia Cordelia Nevreste Nevreste pandoranin kutusunu acacağını söyledin bize kısmetmiş selametle Migrenben Migrenben sende az söylemedin Nevreste Nevreste arkasından
Eki Görüntüle 3178434
Ben kimin beni sevdiğini sevmediği veya arkamdan konuştuğunu biliyorum.
İnanın çokta umrumda değil!
Herkes kendine yakışanı yapar.
Bence sizde kimseyi savunmayın.
Sadece kendinize bakın.

Bu konuyu bu tarz bir şey ile meşgul ettiğimiz için diğer arkadaşlardan özür diliyorum.

Eki Görüntüle 3178434

keşke bu mesajı siz yazsaydınız ama bu mesaj MissHayaLet denen üyenin. Keşke bir kere insanların karşına çıkıp seni sevmiyorum diye yüzüne diyebilseniz. Böyle insanların hesaplarını yakarak değil de dobra dobra...

şimdi yapıya bakılırsa bu özel mesaj. Özel mesajı böyle paylaşmak süper bir hata ben bu özel mesaj grubunda olan biri olsam KVKK tarafından direk dava eder bunu patlatırım.

diğer hata bu özel konuşma silsilesinden senin olman mümkün değil zira senin siteye üye olma tarihin 22 Mayıs 2022 ama mesaj tarihi 13 Aralık 2021.

Sana vahi ile mi geldi bu mesaj : ) Yanlış anlamada işte böyle az saf olunca ortalığı karıştırmak isterken elin ayağın karışır....

Son düzenleme:
yani şimdi sen özel konuşmayı gebelik başlığında paylaşıp arkadaşlarını bana karşı zor duruma düşürdüğünü filan mı sanıyorsun ?

yanında olanları uyarıyorum yazdıklarınıza dikkat edin 2 gün sonra bu sizi de satar aman dikkat... (geçen sene Aralık'ta yaşananları bir hatırlayın derim size...)

Cordelya bundan sonra bende seni sevmiyorum! Umurunda mı? hiç sanmıyorum : )))

Son düzenleme:
Yumurtlama gören arkadaşlarım akintiniz aynı gunmu oldu nasil oldu bu yumurtlama akıntısı sizde bende daha olmadı yumurtlama günlerim pazar pazartesi gibi sanırım
Ben de önce akıntı oluyor. Sonra 1-2 gün içinde ovülasyon testine göre pik ve çatlama oluyor. Ovülasyon testi ile anlıyorum tabi. Ağrım, akıntım önce oluyor sonra çatlama oluyor

X