- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.821
İnşallah canım sağlık olsun yeter ki.Hadi canım inşallah senin de pozitif olur sağlıklakaç gün var bat'a? İnş. Ateş yükselişi devam eder Eylül anneleri grubuna bekleriz sizi
Az kalmış canım hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun sen deİnşallah canım sağlık olsun yeter ki.
4 gün var adete ateş takibiyle bekliycem adet gününü
Dimi bizim gruptan özel anneler grubu yapsalAllah yardımcın olsun canımben birtanesi ile zor ugraşıyorum terazi olsun bizim olsun. Bu arada ekim anneleri grubu var kuzum hazır yani. Ama ben nedense bizim grubumuzdakilerle özel anne grubumuz olsun iatiyorum sende hamile kalda aç bize grup bütün bizim hamişlerğ oraya toplayalım
Tabiki canım topikteki herkez bu ay önceki aylar şubattakiler yeni katılanlar aylardır beraberiz çok güzel olmaz mı amaa yaaa hep beraber göbüşlerimizi büyütürüz aile gibi olduk görmeden birbirimiziDimi bizim gruptan özel anneler grubu yapsalben de bizim grup sayılıyor muyum bu topicten bahsettiğini düşündüm de bi an
Merhaba kızlar varmıdır sizce miratech marka test deneyen oldumu aranızdaAz kalmış canım hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun sen de
Ay çok güzel olur inşallahTabiki canım topikteki herkez bu ay önceki aylar şubattakiler yeni katılanlar aylardır beraberiz çok güzel olmaz mı amaa yaaa hep beraber göbüşlerimizi büyütürüz aile gibi olduk görmeden birbirimizia
İnşallah canım iğne oldum ben bugün 11. Gün iğne hariç çok bekledim ama testede guvenemedim markası miratech sormak istedimBen gördüm inşallah vardır inşallah sağlıkla da devam eder
Ben onun ovülasyon testini kullandım gayet memnun kaldım gebeliğini bilmiyorum ama bunu yeni mi yaptın yarın sabahki muhtemelen daha belirgin çıkarİnşallah canım iğne oldum ben bugün 11. Gün iğne hariç çok bekledim ama testede guvenemedim markası miratech sormak istedim
Aynen canım benim ikinci iğnem bu ay geçen ay 5. Gün den sonra hep negatifi gördüm ama bu ay ilk defa bugün yaptım böyle çıktı pembemsi şaşırdım yani iğne etkisi kalmaz gibi geliyor canım ama bilmiyorumBen onun ovülasyon testini kullandım gayet memnun kaldım gebeliğini bilmiyorum ama bunu yeni mi yaptın yarın sabahki muhtemelen daha belirgin çıkarben de gideceğim yarın kontrole iğne vercek muhtemelen yine inşallah bana da nasip olur 11. gün nırmal böyle silik olması o yüzden 13 ten itibaren bakmak daha iyi diyorlar ya iğne için
Sağol canım inşallah benimde yarın ki ikinci iğne olacak inşallah bana da hepimize de nasip olurAynen canım benim ikinci iğnem bu ay geçen ay 5. Gün den sonra hep negatifi gördüm ama bu ay ilk defa bugün yaptım böyle çıktı pembemsi şaşırdım yani iğne etkisi kalmaz gibi geliyor canım ama bilmiyorumAllah'ım hepimize nasip etsin senin de bol bol yumurtan olsun
İnşallah canım benimSağol canım inşallah benimde yarın ki ikinci iğne olacak inşallah bana da hepimize de nasip olurama bence de kalmamıştır etkisi artık . Sabah yaparsan ilk idrarla daha da belirgin olacaktır muhtemelen sağlıkla da devam eder inşallah
Canım 9. Gün çok erken iğnemi yaptırdınKızlar ya benim kan negatif çıktı 9. Günde ama memelerim özellikle ucundan dokununca çok acıyorhapşırdığım zaman da bıçak saplanması oluyor bi kaç saniyelik ümitlenmeyim diyorum çünkü iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Yemin ettim test yapmıycam diye üf ateşime bi bakar mısınız
Ateşin düşmüş canım regl yolda gibiKızlar ya benim kan negatif çıktı 9. Günde ama memelerim özellikle ucundan dokununca çok acıyorhapşırdığım zaman da bıçak saplanması oluyor bi kaç saniyelik ümitlenmeyim diyorum çünkü iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Yemin ettim test yapmıycam diye üf ateşime bi bakar mısınız
Ben de gayet net görüyorumMerhaba kızlar varmıdır sizce miratech marka test deneyen oldumu aranızda
Yok yaptırmamıştım meraktan yaptırdım testi dayanamadımCanım 9. Gün çok erken iğnemi yaptırdın
İnşallah canım yarın daha belli olur varsa Allah'ım hepimize nasip etsinBen de gayet net görüyorum
Anladım canım bekle birazdaha adetine kaç gün varYok yaptırmamıştım meraktan yaptırdım testi dayanamadım