- 5 Mart 2015
- 798
- 915
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.841
Düşmeden önceki iki ateşi hep uyandıktan 2-3 saat sonra ölçmüştüm mecburen, o yüzden güvenemiyorum ama bana da regl el sallıyor gibi geliyorAteşin düşmüş canım regl yolda gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşmeden önceki iki ateşi hep uyandıktan 2-3 saat sonra ölçmüştüm mecburen, o yüzden güvenemiyorum ama bana da regl el sallıyor gibi geliyorAteşin düşmüş canım regl yolda gibi
Uyanır Uyanmaz yapmam gerekiyordu o yüzden yanlış çıktı muhtemelen morel bozmak yok bir dahaki aya inşallahDüşmeden önceki iki ateşi hep uyandıktan 2-3 saat sonra ölçmüştüm mecburen, o yüzden güvenemiyorum ama bana da regl el sallıyor gibi geliyor
Yumurtlamanın 13. Günü bugün ama üç uygulama da başka gösteriyor 26-27-31 Ocak bu üçünden biri. Yumurtlamayı testle takip ettim tam gününü biliyorum 14. Gün olacak işte 26sı. Tam gününde olursa 26-27 ocakta olması lazım bat. Ama normal döngü uzunluğuma göre 31 OcakAnladım canım bekle birazdaha adetine kaç gün var
Biliyorum kuşum hep öyle yapıyorum ama o iki gün mecbur kaldım çünkü birinde 3te kalktık yola çıktık ertesi günde ateş ölçer arabada valizde kalmıştı.. kızlar biliyo benim bu ay tutmadıysa önümüzde ki kışa kadar mucize olması gerekiyor çünkü artık eğitimler turlar başlıyor. Turist rehberiyim de ben..Uyanır Uyanmaz yapmam gerekiyordu o yüzden yanlış çıktı muhtemelen morel bozmak yok bir dahaki aya inşallah
Yaaa umarım bu ay olur da o kadar uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmeyelimBiliyorum kuşum hep öyle yapıyorum ama o iki gün mecbur kaldım çünkü birinde 3te kalktık yola çıktık ertesi günde ateş ölçer arabada valizde kalmıştı.. kızlar biliyo benim bu ay tutmadıysa önümüzde ki kışa kadar mucize olması gerekiyor çünkü artık eğitimler turlar başlıyor. Turist rehberiyim de ben..
Ayy maşallah maşallahKızlar günaayydıınnnn
Dün çoook silik çıkmıştı testim. Bugün koyulaşmış biraz. Ay galiba gerçekten var
Eki Görüntüle 3197491
Bat ne zamandı senin ?Kızlar günaayydıınnnn
Dün çoook silik çıkmıştı testim. Bugün koyulaşmış biraz. Ay galiba gerçekten var
Eki Görüntüle 3197491
Bat bu cumartesi canım. Ovülasyon testi kullanmadım ama kendi vücudumu az çok biliyorum her zamankinden 2 gün önce yumurtladım bence ben. O yüzden şu anda çıkıyor olabilir.Bat ne zamandı senin ?
Tabiki başladıysan devam etmelisin ne şekilde verdiyse doktorKızlar bişey sorucam benim gittiğim doktor özelde ama bu hormon testleri vs çok pahalı olduğu için devlette yaptiricam pazartesiye randevu aldım eşimin de sperm testi vs bunları yaptırmak sonucu felan bı kaç gün zaman alicak sonuçlarla beraber gidicem doktora sorum şu bu arada femaraya devam edeyim mi acaba
Doktorum o zmaan ilaca basliycaz dedi femara yazdı tabi çok bilgim yoktu kaç vs sormadım bu testleri yaptir gel dedi o zmaan da test için adet günüm geçmişti bu aya bıraktım adeti bekliyorum yaptırmak içinTabiki başladıysan devam etmelisin ne şekilde verdiyse doktor
esmer papatyaAdet olmadıysan ve başlamadıysan ilaçlara tabiki test sonuçlarınla gidersin bu ay başla ya da başlama der o zaman
Kuruma çizgisi olabilir miKızlar merhaba uzun zamandır konuyu okuyorum inşallah hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz.. bir şey sormak istiyorum bu kaset testleri ilk yaptığımda negatif çıkıyor ama ertesi gün bir bakıyorum ikinci çizgi çıkmış sizce neden olur bu
Ayy erkenden de çıkmış Maşallah maşallah sağlıkla devam etsinBat bu cumartesi canım. Ovülasyon testi kullanmadım ama kendi vücudumu az çok biliyorum her zamankinden 2 gün önce yumurtladım bence ben. O yüzden şu anda çıkıyor olabilir.
Kan testini gene gidip cumartesi vereceğim biraz beta yükselsin..
Amiinn inşallahAyy erkenden de çıkmış Maşallah maşallah sağlıkla devam etsin
Bazı aylar hiç olmuyor bu ay olunca ümitlenmiştim (Kuruma çizgisi olabilir mi