- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.801
Cnm gebelik yok demek hayırlısı inşallah hakkımızdaKızlar bu ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gebelik yok demek hayırlısı inşallah hakkımızdaKızlar bu ne demek
Sınırda canım sınır 5 senin beta da 5 çıkmış 2 gün sonra tekrarlaKızlar bu ne demek
<5 bu işaret olunca kafam karıştıSınırda canım sınır 5 senin beta da 5 çıkmış 2 gün sonra tekrarla
<5 diyince bende az da olsa sevindimCnm gebelik yok demek hayırlısı inşallah hakkımızda
5 üzeri hamilelik oluyor canım ama bilemedim adetine var mı daha<5 bu işaret olunca kafam karıştı
Küçük işareti o betan az ya ondan yazıyordır<5 bu işaret olunca kafam karıştı
Canım bn geçen ay adet görmedim cuma günü kontrol vardı rahim kalınlığı 8 olmuş bi hafta on güne olursun dedi bende tahmini bu pazar olurum diye bekliyorum ama bugün başka bi nedenden dolayı doktora gitmek zorunda kaldım pcos olduğumu 2 yumurtalığımda da olduğunu öğrendim rahim kalınlığı artmış 10 olmuş yani bende bilmiyorum5 üzeri hamilelik oluyor canım ama bilemedim adetine var mı daha
Rahim kalınlaşması hamilelikten de olur sen iki gün sona tekrar ver kan yükselirse gebelik vardır canımCanım bn geçen ay adet görmedim cuma günü kontrol vardı rahim kalınlığı 8 olmuş bi hafta on güne olursun dedi bende tahmini bu pazar olurum diye bekliyorum ama bugün başka bi nedenden dolayı doktora gitmek zorunda kaldım pcos olduğumu 2 yumurtalığımda da olduğunu öğrendim rahim kalınlığı artmış 10 olmuş yani bende bilmiyorum
Yarın sabah gebelik testi yapıcam bakıcam çizgi az da olsa var mı kan veremem bi daha çünkü bugün zorunlu olarak il dışındaki başka bi hastanede muayene olmuştum aynı yerde veremem ama pazara kadar olmazsam pazartesi veririmRahim kalınlaşması hamilelikten de olur sen iki gün sona tekrar ver kan yükselirse gebelik vardır canım
Evet oda olur canım test yapYarın sabah gebelik testi yapıcam bakıcam çizgi az da olsa var mı kan veremem bi daha çünkü bugün zorunlu olarak il dışındaki başka bi hastanede muayene olmuştum aynı yerde veremem ama pazara kadar olmazsam pazartesi veririm
İnşallah vardır çünkü doktorum 2 yumurtalıkta da olunca gebe kalma ihtimalin çok çok az olur dediEvet oda olur canım test yap
İnşallah canım doktorlar zaten kesip atarlar hemen her şeyin bir tedavisi var allah istedikten sonra olur canım üzme kendini inşallah hamilesindirİnşallah vardır çünkü doktorum 2 yumurtalıkta da olunca gebe kalma ihtimalin çok çok az olur dedi
İnşallah canım doktorlar zaten kesip atarlar hemen her şeyin bir tedavisi var allah istedikten sonra olur canım üzme kendini inşallah hamilesindiyarın
Amin canım inşallahİnşallah canım doktorlar zaten kesip atarlar hemen her şeyin bir tedavisi var allah istedikten sonra olur canım üzme kendini inşallah hamilesindir
İgnenin etkisi geçmemiştir kuzum dahaKızlar selam ovitrelle 8. Gün aşılama 6.gün gebelik olma ihtimali var mı hala ilaç etkisi mi acaba bi de ovülasyon testi yaptim onda iki çızgi daha da belirgin
Sende pcos varsa amh testinde yüksek olması lazım yaptımı doktor testİnşallah vardır çünkü doktorum 2 yumurtalıkta da olunca gebe kalma ihtimalin çok çok az olur dedi
Yok canım bnim şuan başka sorunlarım var o test ve tahlilerin sonucuna göre bakar galibaSende pcos varsa amh testinde yüksek olması lazım yaptımı doktor test
Anladım canım çok önemli degildir inşallah çok geçmiş olsunYok canım bnim şuan başka sorunlarım var o test ve tahlilerin sonucuna göre bakar galiba
Teşekkür ederim canımAnladım canım çok önemli degildir inşallah çok geçmiş olsun
Ama bakın yan tarafta referans aralığı var orda da <5 ten küçük yazıyor anlamadım