Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma günü betanız 231 olduğuna göre, aksi bir durum varsa bile gebelik göstermeyecek kadar düşmemiştir bence.
Beyaz olan test neden öyle çıktı acaba ?
Bende o beyaz artımed testten yaptım dün, negatif gösterdi ama benim durumum belirsiz. Erken gebelikte testimde (freely marka) silik çizgi vardı.
 
Dogamomm canım benim maviler de freelydi demekki bu test firmalarına ait bir ürün yok önlerine ne gelirse kendi markalarının ambalajına koyup piyasaya sürüyorlar.
 
Ay bılemedımkı kızlar. Beta bı anda düşemez hıc çıkmayacak kadar bencedeee cunku kanamam akıntım falan da yok. Testte bısı var bellı. O mavı test 5 betada bıle beyazda çıkardığı sıkıldığı çıkarmıştı. Yarın kadın doğumda randevum var sabah 9 da. Dualarınızı eksık etmeyın. İnşallah saglıklı bır gebelıktır degılsede dıs degıl kımyasal olsun
 
Hakkında hayırlısı canım
 
Benim bat 25ocak idi çok kötü grip oldum acil Dr gebelik varmı ona göre ilaç iğne yaptırcam ddi daha 3 gün vardı ve hormon testlerine baktı gebelik yok dedi.. kızlar gebelik testi adetten bir kaç gün önce görülür mü içim hiç rahat değil çokda üzüldüm gebelik yok diyince
 
Regl öncesinde ateşin düştüğünü okumuştum mesajlar arasında. Şayet doğruysa ben regl olacağım gibi bu hafta sanırım. Ateş olayını bu hafta öğrendiğimden beri ölçmeye başladım ve 36.6 - 36.7 lerdeydi ateşim. Dün 36.2 bugün de 35.7 ye düştü. (35 ile normal vücut sıcaklığının da altı )
Yine de yarın gidip eczaneden alıp test yapıcam.
 
Bu arada süt maydonoz kürü varmış. Kaynatıyormuşsun, buharı altına alarak bekliyormuşsun bir süre iç çamaşırlarını çıkartıp. Şaka gibi ancak internette çocuğu senelerce olmayıp bu kürü denediği ay hamile kalanlar var. Bu kür içini temizliyormuş sanırım daha el verişli hale getiriyomuş.

Çevrenizde deneyen oldu mu? Duydunuz mu?
 
Seni çok rahatsız ediyorsa yarın çık ver olmadı. Ancak boş yere deşdirme kolunu, acık daha sabır canım. Bu son günler en geçmeyen günler oldu cidden.
Ben bi ilaç kullanıyorum doktor hamile olur olmaz kesmemiz gerekir ama önce de bırakmak iyi olmaz , hamile kalana kadar iç dedi. Biraz da o yüzden bu telaşım. Döngünün 25. Günü çıkarsa değeri çok düşük olmaz heralde ya 10-15 bekleyeceğim çatlamadan 10 gün geçti
 
sevayd bende çok üzgünüm acaba bat zamanı bir ümit yine de beklesem mi
 
Benimde ateşim 35.6
Gebelik testi sipariş vermiştim ama normal test , erken test değil. Fakat dün yaptığım testlerden sonra normal test sipariş verdiğime pişman oldum. Keşke erken gebelik testi sipariş verseymişim dedim.
 
Sen zaten kesin hemen kan ver. İlaç işleri riskli işler. Öyle durumu olan varsa da beklemesin hatta. Kalbimiz seninle, bizi de bilgilendir sonuç için :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…