- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.281
Ben öyle hamile kalmıştım yine o kafaya girebilsem tekrar olacağına inanıyorumStres en büyük etken zaten. Kendimizi rahatlatmamız lazım her açıdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle hamile kalmıştım yine o kafaya girebilsem tekrar olacağına inanıyorumStres en büyük etken zaten. Kendimizi rahatlatmamız lazım her açıdan.
İki gün sonra böyle arttıysa güzel, başka vermedin mi? İyi bir kadın doğuma gitmelisin bence... Acildeki ne bilmiş hemen...Merhaba herkese, benim ilk testim 125 ikincisi 360 cikti kizlar. Acilde ilk bana senin betan niye yukseldi ki hic anlamadım, yumurtalarda sekil bozuklugu var denildi. Dış gebelik olma ihtimali yuksek dediler. Ilk öğrendiğimden beri sevinemiyorum. Degerlerim cok mu kötü. En son sat 18 Aralık. Ama hic 28 gunde bir regl olmam hep duzensizdir ve otuz günün uzerindedir. O nedenle haftasini da tam kestiremiyorum. Bu degerler icin ne dersiniz. Artışı kotu mü
Merhaba herkese, benim ilk testim 125 ikincisi 360 cikti kizlar. Acilde ilk bana senin betan niye yukseldi ki hic anlamadım, yumurtalarda sekil bozuklugu var denildi. Dış gebelik olma ihtimali yuksek dediler. Ilk öğrendiğimden beri sevinemiyorum. Degerlerim cok mu kötü. En son sat 18 Aralık. Ama hic 28 gunde bir regl olmam hep duzensizdir ve otuz günün uzerindedir. O nedenle haftasini da tam kestiremiyorum. Bu degerler icin ne dersiniz. Artışı kotu mü
Pazartesi yeniden vericem kan, ama oyle dediklerinden beri sanki gunler geçmiyorİki gün sonra böyle arttıysa güzel, başka vermedin mi? İyi bir kadın doğuma gitmelisin bence... Acildeki ne bilmiş hemen...
Gayet güzel artmış neden böyle bişey dedilerki bence kadın doğuma gözükMerhaba herkese, benim ilk testim 125 ikincisi 360 cikti kizlar. Acilde ilk bana senin betan niye yukseldi ki hic anlamadım, yumurtalarda sekil bozuklugu var denildi. Dış gebelik olma ihtimali yuksek dediler. Ilk öğrendiğimden beri sevinemiyorum. Degerlerim cok mu kötü. En son sat 18 Aralık. Ama hic 28 gunde bir regl olmam hep duzensizdir ve otuz günün uzerindedir. O nedenle haftasini da tam kestiremiyorum. Bu degerler icin ne dersiniz. Artışı kotu mü
Mavi olan dunku testım beyaz olan bugun ki. Cuma sabah beta 231 di. Idrarı damlatırım gıbı çıkardı t. Bugun yaptığımda kuruduktan sonra cok cok sılık çıktı bozuk mu sahte mı bu test ya. Sız sahte artımed dıyodunuz ya bu beyaz olan mı onlar ?Kızlar bu full beyaz artımed test mıydı sahte olan.
Belkide ikisininde beta algılama derecesi farklıdır o yğzden böyle çıkmıştır. Başka testin yok muMavi olan dunku testım beyaz olan bugun ki. Cuma sabah beta 231 di. Idrarı damlatırım gıbı çıkardı t. Bugun yaptığımda kuruduktan sonra cok cok sılık çıktı bozuk mu sahte mı bu test ya. Sız sahte artımed dıyodunuz ya bu beyaz olan mı onlar ?
Kuzum artımed dıgerlerıde. Bugun nobetcı eczaneden aldık. Hepsı boyle cıktı beyaz.Belkide ikisininde beta algılama derecesi farklıdır o yğzden böyle çıkmıştır. Başka testin yok mu
Bilemedim ki mavi olan erken gebelik falan değil dimi ? Beyazdada çizgi gözüküyor ama daha silik belkide mavi daha hassas algılayan bi test diye düşündümKuzum artımed dıgerlerıde. Bugun nobetcı eczaneden aldık. Hepsı boyle cıktı beyaz.
Yok canım erken gebelık degıl kaset test benım bugune kadar aldıklarım hep malıydı . Bugun daha once hıc gıtmedıgım bı eczaneden aldık malum pazar nobetcı dıye boyle cıktı ıcındekıler şansımaBilemedim ki mavi olan erken gebelik falan değil dimi ? Beyazdada çizgi gözüküyor ama daha silik belkide mavi daha hassas algılayan bi test diye düşündüm
Yarın bunla tekrar dene bakalım bi koyuluk olacak mı. Eğer koyulursa beta algılaması daha yüksek demektirYok canım erken gebelık degıl kaset test benım bugune kadar aldıklarım hep malıydı . Bugun daha once hıc gıtmedıgım bı eczaneden aldık malum pazar nobetcı dıye boyle cıktı ıcındekıler şansıma
Pazartesi yeniden vericem kan, ama oyle dediklerinden beri sanki gunler geçmiyorİki gün sonra böyle arttıysa güzel, başka vermedin mi? İyi bir kadın doğuma gitmelisin bence... Acildeki ne bilmiş hemen...
Valla inanın bilmiyorum, kac yıldır bekliyoruz hevesimiz de kursagimizda kaldı sanırım degerler yükselip kese görene kadar tam sevinemeyecegizGayet güzel artmış neden böyle bişey dedilerki bence kadın doğuma gözük
En iyisi kan vermeniz bazen bu testler bozuk olabiliyorMavi olan dunku testım beyaz olan bugun ki. Cuma sabah beta 231 di. Idrarı damlatırım gıbı çıkardı t. Bugun yaptığımda kuruduktan sonra cok cok sılık çıktı bozuk mu sahte mı bu test ya. Sız sahte artımed dıyodunuz ya bu beyaz olan mı onlar ?
İçinizi ferah tutun . Acilde bi kan verseniz aslında daha iyi olurPazartesi yeniden vericem kan, ama oyle dediklerinden beri sanki gunler geçmiyor
Valla inanın bilmiyorum, kac yıldır bekliyoruz hevesimiz de kursagimizda kaldı sanırım degerler yükselip kese görene kadar tam sevinemeyecegiz
Mavi olan test bende onunla ögrenmiştim çok hassas bulabilsem yine ondan alırımMavi olan dunku testım beyaz olan bugun ki. Cuma sabah beta 231 di. Idrarı damlatırım gıbı çıkardı t. Bugun yaptığımda kuruduktan sonra cok cok sılık çıktı bozuk mu sahte mı bu test ya. Sız sahte artımed dıyodunuz ya bu beyaz olan mı onlar ?