- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.901
Kimyasaldada ısyan etmedık bundada ısyan etmem elhamdülillah. Vardır rabbimin bir bildiği. Rabbim geciktiriyorsa güzelleitiriyordur eminim ..İyi yaparsın canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip edecek biliyorum. Eğer bu seferki nasip olmazsa bunun bir sınav olduğunu ve çok daha iyisini hakedeceğini unutma, isyan etmeden tevekkül ederek yeni çalışmalara devam edelim hep birlikte
isyan etmedim
Belirtilerin neler canimm2 yazan 12. günün testi. İlk görsel de 11. günün testi. iğnenin etkisi mi bi şeyler var mı bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum
Ay canım inşallah bebiş belirti veriyordurKızlar hamilelik belirtisi arasında bacağınızı sızlatan ayrı oluyor mu? Benim bugün bacaklarıma vuruyo ağrılar. Ellem yereppim noluyor bana. Dün testim negatif çıkmıştı halbuki. Bat 24 ocak ben hamile değilimdir diye düşünüyorum ama bilemedim de.
Amiiiin dualarınızı eksik etmeyin. Bu aydan sonra kocayı çok görme şansım olacak işimden dolayı…. Martta da o ameliyat olacak varikoselden …Seneye kalırGörürsün inşalalh kuzum ama git gel öyle ver kanını varsa yükselsin biraz daha mutlu olursun
adet olacak gibiyim sanırım iğnenin etkisi hala. çok şiddetli kasık ağrısı ve genital bölgede batma sancı ağrı varBelirtilerin neler canimm
Bu belirtiler bende de var insllah vardiradet olacak gibiyim sanırım iğnenin etkisi hala. çok şiddetli kasık ağrısı ve genital bölgede batma sancı ağrı var
Ay hadi inşallah öyledir ya da 1 gece de bel fıtığı oldum. Hiç bir adetimde böyle ağrılarım olmamıştı şiddetli. Ama bişi dicem, bu hafta en yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ve onunda sadece göğüslerinde hassasiyet varmış başka hiç bir belirtiyi yaşamamış.Ay canım inşallah bebiş belirti veriyordurBenim belirtim yok. Göğüslerim hassas sadece ama her adet öncesi olduğu için belirti sayamıyorum.
Senin dünkü test erken oldu.
Bir daha ki testini merak ediyorum
amiiinnn rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBu belirtiler bende de var insllah vardir
Amiiiin İnşAllah canımKimyasaldada ısyan etmedık bundada ısyan etmem elhamdülillah. Vardır rabbimin bir bildiği. Rabbim geciktiriyorsa güzelleitiriyordur eminim ..Cümlemize en güzel en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah rabbim kuzum
Evet herkeste farklı olabiliyorAy hadi inşallah öyledir ya da 1 gece de bel fıtığı oldum. Hiç bir adetimde böyle ağrılarım olmamıştı şiddetli. Ama bişi dicem, bu hafta en yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ve onunda sadece göğüslerinde hassasiyet varmış başka hiç bir belirtiyi yaşamamış.
Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde agzım fena yandı kimyasallardan 7 ayda 3kere oldum hep 5 haftalık olup düşüyor rabbim sağlıklı evlatlar versin ben böyle olunca kan pırtılaşması dediler bi akrabamız böyle olmuş 7 8 kere sonra araştırmışlar kan pırtılaşması çıkmış tedavi olmuş iki oğlu var şimdi rabbim sebebi neyse sifasını versin hepimizeYumurtlamadan 12 gün sonra evdeki testte sonra da kan da pozitifi gördüm 3 defa beta takibi yaptım iki katına çıkarak ilerledi dün aniden kanamam başladı doktora gittik beta bakıldı 182 den 11 e düşmüş bugünkü sonuçla doktor kimyasal geçiriyorsun dedi vajinal muayene ile bakıldı kese yok rahim de kalimlasma yok dedi beta sonucuna göre 5 hafta 5gunluktu
Ben ilk dusugumden sonra pıhtılaşma testi yapmıştım temiz çıktı tabi simdj yeniden oluşmuş mudur bilmiyorum inşallah tekrarlamaz birdaha bu kimyasal olayı psikolojik olarak beni çok yıprattı hamile kalkmaya korkuyorum artık sevinemiyorum kalsam da fobi olduGeçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde agzım fena yandı kimyasallardan 7 ayda 3kere oldum hep 5 haftalık olup düşüyor rabbim sağlıklı evlatlar versin ben böyle olunca kan pırtılaşması dediler bi akrabamız böyle olmuş 7 8 kere sonra araştırmışlar kan pırtılaşması çıkmış tedavi olmuş iki oğlu var şimdi rabbim sebebi neyse sifasını versin hepimize
inşalalh o günlerde gelir hayırlısylaAy bebek var benceeeeben olsam koşarak kan verirdim
O zaman yumurtlamış olabilirsin hadi bakalım bebeil getirsin sanaAkıntım pazartesi doktora gitmeden önce 3 gün boyumca oldu şeffaf parlak ve uzayan akıntım geldi elime alınca rahat 10 cm sündü canım hergün çogalarak arttı sonra doktordan geldigimşn diger günü salı yani birden krem gibi oldu elime dolu dolu geldi bilerek kontrol ettim her lavaboda 3 günde öyle geldi şuna akıntım yok temiz ve dün vajinayı kontrol ettim elime birşey degmedi yumuşak ve açık tı bir haftadır açık aslında kontrolüme göre
İnşallah canım ama ateşim bir gün yükseldi devamı gelmiyor düşük ateşliyim zaten yarın 36.3 çıkarsa çizgiyi çekiyor denedimO zaman yumurtlamış olabilirsin hadi bakalım bebeil getirsin sana
Evet koyuIgne etkisi kac gunde gecer bilmiyorum ama bence pozitif canım bu koyulasmis 1 gün sonra bide
Ayy ne değişik ilaçlar varDoktorum bunu yazdı bana hamile kalmanı kolaylaştıracak dedi. Oğlumda da buna benzer başka isimli bir ilaç kullandım çok faydasını gördüm. Ama adını hatırlayamadım. Sizden bunu kullanan var mı kızlar?
al benden de o kadarKızlar benimde bata 5 gün var pazar günü test yapmayı düşünüyorum bu aydan hiç beklentim yok geçen ay çok hissetmiştim olmadı bu ayda belirtilerim çok ama ümitlenmemek için hepsini görmezden geliyorum bakalım ne olacak
Bizim topic bitirmiş olabilirEvet koyu
Ayy ne değişik ilaçlar var
Kızlar benim eşim ecza deposunda çalışıyor 20 yıldır
Şuan ilaç sıkıntısı var depolarda bıle yok
Özellikle bebiş ilaçları
İstesem Bi ton ilaç kullanırım ama kullandığım sadece folik asit
Cnm İstanbul'da ilaç sıkıntısı var, bu Bı gercekBizim topic bitirmiş olabilir