- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.881
İyi yaparsın canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip edecek biliyorum. Eğer bu seferki nasip olmazsa bunun bir sınav olduğunu ve çok daha iyisini hakedeceğini unutma, isyan etmeden tevekkül ederek yeni çalışmalara devam edelim hep birlikteYarın esım nobette ben o zaman pazartesıye bı randevu alayım
Ateş hatun bana denmişti ama akrep meselesini hatırlamıyorumAllah Allah biri sormuştu da akrep demiştiniz yao kişide ateş hatun demişti B12 de yerinde aslında neyse gece önüme bakarım
11 de silik 12 de koyulduysa yüksek ihtimalle pozitifMerhaba hanımlar, çatlatma iğnesinin 11. günü kaset testimde silik çizgi çıktı 12. gün bu çizgi daha koyuydu. sizce gebelik mi idrarla mı alakalı?
En azından biri tutmasına sevindim Bakırköyün numarasına bakıyordum tamdaAteş hatun bana denmişti ama akrep meselesini hatırlamıyorumneyse
Yorumlarınıza sesli güldüm
Testleri göreydik önceMerhaba hanımlar, çatlatma iğnesinin 11. günü kaset testimde silik çizgi çıktı 12. gün bu çizgi daha koyuydu. sizce gebelik mi idrarla mı alakalı?
Ateş hatun bana denmişti ama akrep meselesini hatırlamıyorumneyse
Yorumlarınıza sesli güldüm
2 yazan 12. günün testi. İlk görsel de 11. günün testi. iğnenin etkisi mi bi şeyler var mı bilmiyorum umutlanmak da istemiyorumTestleri göreydik önce
Söyledıgıne göre gebeliktir
Hangi marka yapmıştın bendeki testler artımed comfort days sanırım. Hangi marka alayım ki bilmiyorumEvet gölge çıkmıştı canım
inşallah ama umutlanmak da istemiyorum çünkü adet olacak gibi sancılarımın da başladı11 de silik 12 de koyulduysa yüksek ihtimalle pozitifyarın da takip edip öyle çıkarsa kesin vardır
Igne etkisi kac gunde gecer bilmiyorum ama bence pozitif canım bu koyulasmis 1 gün sonra bide2 yazan 12. günün testi. İlk görsel de 11. günün testi. iğnenin etkisi mi bi şeyler var mı bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum
Ay bebek var benceeee2 yazan 12. günün testi. İlk görsel de 11. günün testi. iğnenin etkisi mi bi şeyler var mı bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum
Canım çook yğksek ihtimalle gebesininşallah ama umutlanmak da istemiyorum çünkü adet olacak gibi sancılarımın da başladı
Kaset test almıştım canım markasına hiç bakmadım sevinmektenHangi marka yapmıştın bendeki testler artımed comfort days sanırım. Hangi marka alayım ki bilmiyorum
Bence bi kan ver acildeeeninşallah ama umutlanmak da istemiyorum çünkü adet olacak gibi sancılarımın da başladı
henüz transferimin 6. günü doktor 10. gününde gel dedi . bu kadar kısa sürede idrarda çıkar mi emin olamadimAy bebek var benceeeeben olsam koşarak kan verirdim
Şimdi çişi tutmaya başladım kocayla sanayide arabayı yaptırıyoruz. Eve gidiyim 6 gibi yapcam sabah 4 de yola çıkıcaz İzmir’e bi de gitmeden yaparım eğer bişi görürsem hemen acile koşarımKaset test almıştım canım markasına hiç bakmadım sevinmekten
İğne etkisi falan diyorlar ya onu biliyorum ben kızlar bilirhenüz transferimin 6. günü doktor 10. gününde gel dedi . bu kadar kısa sürede idrarda çıkar mi emin olamadim
Görürsün inşalalh kuzum ama git gel öyle ver kanını varsa yükselsin biraz daha mutlu olursunŞimdi çişi tutmaya başladım kocayla sanayide arabayı yaptırıyoruz. Eve gidiyim 6 gibi yapcam sabah 4 de yola çıkıcaz İzmir’e bi de gitmeden yaparım eğer bişi görürsem hemen acile koşarım