- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.941
Sen kimyasal kanaması bitince mi vermistin canım benim doktor dedi diğer kanamayı bekle sonra gitHiç bilmiyorum canım onu yanlış yonlendirmis olmayım şimdi arayıp bir sor istersen gideceğin yeri
Ay sanki gölge gördüm de gözüm şu an hafif bulanikta gormeye başladıErken öten horoz gibi oldum ama yaptım valla bişi yok sanırım
Alttakinde gölge görüyorum aaaazzzıcık beynimin oyunu olabilir filtre yapmayı bilmiyorumErken öten horoz gibi oldum ama yaptım valla bişi yok sanırım
Tam onu yazıyordumAy sanki gölge gördüm de gözüm şu an hafif bulanikta gormeye başladıinşallah vardır çikolatam
Bende alttakinde gördümAlttakinde gölge görüyorum aaaazzzıcık beynimin oyunu olabilir filtre yapmayı bilmiyorum
Yok canım benim kimyasal suan oldu önceki dusugum kimyasal değildi normal gebelikti kurtajdan 1 ay sonra falan vermiştim kendim isteyip verdim doktor benden böyle bir test istemedi sonucu temiz çıktı şükürSen kimyasal kanaması bitince mi vermistin canım benim doktor dedi diğer kanamayı bekle sonra git
Ama bence de hemen verme vücut yenilenmiş kendine gelsin öyle ver değerin neyse o çıksınSen kimyasal kanaması bitince mi vermistin canım benim doktor dedi diğer kanamayı bekle sonra git
Adeti bekliyorun işte kuzum tek merakım yani adetliyken veriliyor mu bir arastirayimAma bence de hemen verme vücut yenilenmiş kendine gelsin öyle ver değerin neyse o çıksın
İnşallah vardır bebeğimm iki gün sonra tekrar yapsanaaaaAğzınız bal yesin kızlar
Kan vericem Pazartesiİnşallah vardır bebeğimm iki gün sonra tekrar yapsanaaaa
Arastir bakalım belki etkiler sonucu ona göre hareket edersin en azındanAdeti bekliyorun işte kuzum tek merakım yani adetliyken veriliyor mu bir arastirayim
Yap gitsin sabah ya. Zaten yumurtlamadan baya geçmişSelam kızlar bugün yumurtlamanin 16.günü iki gün önce idrar testi yaptım çubuk testlerden negatifti bugün de aşırı bel ağrısı dünden beri şişkinlik gaz ki bende çok olmaz şişkinlik gaz işte halsizlik ve şeffaf akıntı artışı var tekrar test yapayım mı kararsızım pcos olduğu için BAT tahmin de edemiyorum
Çok haklısın canım ama kendini üzme unutmaya çalış hepimiz yaşıyoruz bu durumu inan gecikme bile sevindirmiyor 3 kimyasaldan sonra pozitif test bile ama buda iyi birşey hamile kalabiliyoruz benim doktorum ısrarla ilk gebelikte pırtılaşma olmayanda sonradan çıkmaz diyor bi video izlemiştim yutuptan kadın 1yılda bir düşük 4 kimyasal olmuş oda bile kurmuş gebelikte 1yıl sonra bırakmış artık çocuk yapmayı bebek odasını hep dagıtmış ummadı bir anda hamile kalmış Er yada geç sağlıkla gelecekler tontonlarımız Allah büyükBen ilk dusugumden sonra pıhtılaşma testi yapmıştım temiz çıktı tabi simdj yeniden oluşmuş mudur bilmiyorum inşallah tekrarlamaz birdaha bu kimyasal olayı psikolojik olarak beni çok yıprattı hamile kalkmaya korkuyorum artık sevinemiyorum kalsam da fobi oldu
Ahh kuzum bende aynı durumdayım çatlatma ignesinin 22 günü beta 57Aynen oyle. Gıtsemde bekle dıcek kımyasal gebelıgımdede gıttıgımde ultrasonla karından bakıp ıkı gunde bır kan demıstı. Suandada gıtsem karından bakıp goremeyecek. Malesef bende sağlıksız oldugunu dusunuyorum. 5 ocak 15.1 betadan 20 ocak 231 betaya geldık. Herkes 20 gunde kalp atısını duyuyor.
Kullandım düştü ama sana tavsiyem kullanırken korun hayatım. Çünkü ilacı kullanırken gebelik oluşursa düşük olabilirmiş yapan çok olmuş. Korkmuştum hatta kullanırken korunmayı unuttuğum için. İlacı kullan hemen düşüyo zaten. Benim de 30du kullandım 0 olduKızlar bugün doktora gittim sizinle de paylaşmak istiyorum
Adetimin 3. günü hormon testi yaptırmıştım sağlık ocağında hepsi çok iyi sadece prolaktin hormonum 40 çıkmıştı bende korktum bugüne randevu almıştım ve gittim
Doktor alttan muayene etti hiç bir problemin yok gayet iyi dedi değerimin yüksek çıktığını söyledim o kadar yüksek sayılmaz ama evet gebeliği zorlaştırır dedi ve dostinex adında bi ilaç verdi ne zamandır gebelik için uğraştığımı sordu bende ilk defa Ocak ayında denedik olmadı dedim dün de adetim bitti tekrar deneyecez dedim bu ilacı kullan dedi gebe kalırsan bırak dedi ve olmazsa 3 ay sonra tekrar bi gel dedi doktor çok güzel ilgilendi konuştu sohbet etti bilgilendirdi bakalım hayırlısı artıkvar mı aranızda prolaktin yüksekliği için bu ilacı kullanan?
Doktorum korun diye birşey demedi ama özellikle söyledim dün adetim bitti tekrar deneyeceğiz diye o da gebe kalırsan bırak ilacı dediKullandım düştü ama sana tavsiyem kullanırken korun hayatım. Çünkü ilacı kullanırken gebelik oluşursa düşük olabilirmiş yapan çok olmuş. Korkmuştum hatta kullanırken korunmayı unuttuğum için. İlacı kullan hemen düşüyo zaten. Benim de 30du kullandım 0 oldu