- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.921
Valla ben de öyleyim ya anlamadım. Sürekli kasık ve bel ağrısı ve aşırı gazım var.Ben bugün çok fenayım o konuda. Sabahtan beri bel ve sağ kasık ağrısından kıvranıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de öyleyim ya anlamadım. Sürekli kasık ve bel ağrısı ve aşırı gazım var.Ben bugün çok fenayım o konuda. Sabahtan beri bel ve sağ kasık ağrısından kıvranıyorum.
Ne zaman test yapıcan bebişim batı mı bekleyeceksin Tablonda çok güzel maşaAllah İnşAllah bu ay güzel haberini alırızValla ben de öyleyim ya anlamadım. Sürekli kasık ve bel ağrısı ve aşırı gazım var.
yapsa da tekrar şenlensek dimi dimiiiNe zaman test yapıcan bebişim batı mı bekleyeceksin Tablonda çok güzel maşaAllah İnşAllah bu ay güzel haberini alırız
Epey oldu sanki gebelik haberi almayalı Geçen aydan sonra performansımız düştü. Bize taze gebe lazımyapsa da tekrar şenlensek dimi dimiii
Bat pazartesi. Sizin için pazar yapayım isterseniz. Tek ilişki çünkü sanmıyorum olsun.Ne zaman test yapıcan bebişim batı mı bekleyeceksin Tablonda çok güzel maşaAllah İnşAllah bu ay güzel haberini alırız
Ayıp ediyorsunuz siz isteyin yapayım yayapsa da tekrar şenlensek dimi dimiii
Olsun biz hep umutluyuz yap yap pazar günüAşkım pek umudum yok
Bat pazartesi. Sizin için pazar yapayım isterseniz. Tek ilişki çünkü sanmıyorum olsun.
Tamam aşkım senin için yapcam sabah 6 da ateş ölçmeye kalkıyorum o zaman yaparımOlsun biz hep umutluyuz yap yap pazar günü
Test aldım. 4 gün boyunca uygulayacağım her sabah ilk idrar ile. Zaten 4. gün tam 24 ocak gününe denk geliyor. Herhalde varsa çıkar. Eğer o gün regl olamazsam da doktorum 1 hafta olmazsan yanıma gel demişti bakarız kanla diye.Evet herkeste farklı olabiliyor
Bir dahaki testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
Hay yaşa. Gaz olayı bende de mevcut. Bir de baş ağrısı eklendi üstüne.Valla ben de öyleyim ya anlamadım. Sürekli kasık ve bel ağrısı ve aşırı gazım var.
Tamam bekliyorum Ben şu an regl olduğum için beklediğim bir şey yok sizleri bekliyorumTamam aşkım senin için yapcam sabah 6 da ateş ölçmeye kalkıyorum o zaman yaparım
Baş ağrısı yok ben de. Hayırlısı ya bat 24 ü zaten belli olcakHay yaşa. Gaz olayı bende de mevcut. Bir de baş ağrısı eklendi üstüne.
Ya Benim arkadaşımın 3. Aya kadar hiç çıkmadıKızlar hamilelik belirtisi arasında bacağınızı sızlatan ayrı oluyor mu? Benim bugün bacaklarıma vuruyo ağrılar. Ellem yereppim noluyor bana. Dün testim negatif çıkmıştı halbuki. Bat 24 ocak ben hamile değilimdir diye düşünüyorum ama bilemedim de.
Tek ilişkiyle olursaaaan hepimize umut olursunAşkım pek umudum yok
Bat pazartesi. Sizin için pazar yapayım isterseniz. Tek ilişki çünkü sanmıyorum olsun.
Amin kuzumm aminnnAmiiiin İnşAllah canım Hem bu tarz durumlar kadının vücudunu temizliyormuş. Belki bir hastalıktan koruyor rabbim. Benim göğsümde kitleler vardı, genelde ağrı olurdu göğsümde. doğumdan sonra süt kesici ilaç vermişti doktorum. Acaba zararlı olur mu diye düşünüyordum meğerse kitleler geçmiş gitmiş. Bebişim melek olurken bana da şifa oldu tekrardan sağlıkla nasip olacak inanıyorum
Valla hepinize umut olmak isterim. Gerçi Rabbim nasip ettikten sonra olur mu olurTek ilişkiyle olursaaaan hepimize umut olursun
Ben de her an olcak gibiyim aslında bazen sanki adet sancısı gibi oluyor geçiyor sonra.Tamam bekliyorum Ben şu an regl olduğum için beklediğim bir şey yok sizleri bekliyorum
Kız daha resmi açmadan buyutmeden bile göründü kizzz hadi inşallah2 yazan 12. günün testi. İlk görsel de 11. günün testi. iğnenin etkisi mi bi şeyler var mı bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum
Kuzum ben bir şubata randevu aldım da adetimin 4 günü oluyor adetliyken pıhtılaşma testi yaparlar mı ya da sonucu etkiler miBen ilk dusugumden sonra pıhtılaşma testi yapmıştım temiz çıktı tabi simdj yeniden oluşmuş mudur bilmiyorum inşallah tekrarlamaz birdaha bu kimyasal olayı psikolojik olarak beni çok yıprattı hamile kalkmaya korkuyorum artık sevinemiyorum kalsam da fobi oldu
Hiç bilmiyorum canım onu yanlış yonlendirmis olmayım şimdi arayıp bir sor istersen gideceğin yeriKuzum ben bir şubata randevu aldım da adetimin 4 günü oluyor adetliyken pıhtılaşma testi yaparlar mı ya da sonucu etkiler mi