- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.701
Ayyy kuzum bu kadar belirtiye nolur bebiş olsunnnet acısı gibi elimle dokununca hissediyorum ama solda daha az sağda baya ağrı acı oluyor. Gerçi rahim yumurtalık tarafına da kramplar giriyor ara sıra
Bizde kalırsak hemen sonrası olur işte ben iki adet gördüm düşükten sonra bu ay olursam 3 olacak senin kaç ay oldu canımEvet sorma düşük sonrası hemen hamile kalanlar ne kadar şanslı
Kızlar selam ben 29 aralıkta çatlatma ignesi kullandım ilk denemem di sonrasında 12.günü kan verdim
10.01 19.30 Beta 5.78
11.01 08.30 Beta 9.12
12.01 15.30 Beta 15.89
16.01 13.30 Beta 21.66
Bu şekilde yükseldi fakat doktorum saglıklı olmadıgını ama cumaya kadar bekleyip tekrar kan vermemi söyledi sizce bu yaşadığım olay dış gebelik mi kimyasal mı nedir bu bilen varmı aranızda
Annem de öyle dedi bir sürü hiç yaşamadığım şey oluyor vücudumda. Utanmasam hamileyim diye bağırıcamYa bu benim et acimasi ilk hamileliği mi öğrendiğim hafta olmuştu ondan sordum
Ayni belirtiler bnde de var canım ama sol tarafimda bide sol kasigima demin bir bicak saplanır gibi oldo nefesim kesildiAyyy kuzum bu kadar belirtiye nolur bebiş olsunnn
İnşallah bi kaç kez bi sallandım bugün durdum çömeldim ya da tutundum eşim hayırdır hamile misin dediAyyy kuzum bu kadar belirtiye nolur bebiş olsunnn
Ayyy ben kendime söz verdim bi belirtiyi gebeliğe yormıcam diye ama sendekiler olsa kesin derdimİnşallah bi kaç kez bi sallandım bugün durdum çömeldim ya da tutundum eşim hayırdır hamile misin dedi
Yemin edebilirim ama ispatlayamam kocam diyorum ispatlarınla gel diyor dana
Ne kadar kala öğrendin bataYa bu benim et acimasi ilk hamileliği mi öğrendiğim hafta olmuştu ondan sordum
Benimde hamileligimde o bıçak saplanması bir defa oldu hopladım resmen canımAyni belirtiler bnde de var canım ama sol tarafimda bide sol kasigima demin bir bicak saplanır gibi oldo nefesim kesildi
Yaaa cok bariz belirtiler inşallah bebişin seninledir o yapıyodur anneciğine böyleAyni belirtiler bnde de var canım ama sol tarafimda bide sol kasigima demin bir bicak saplanır gibi oldo nefesim kesildi
Insllah hamileliktendir bi an bisey oldu sandımBenimde hamileligimde o bıçak saplanması bir defa oldu hopladım resmen canım
7 8 aydir deniyorz canim bu kadar yoğun belirti ilk kez bu ay olduYaaa cok bariz belirtiler inşallah bebişin seninledir o yapıyodur anneciğine böylekaç aydır düşünüyosun hiç olmadı dimi bu belirtiler
İnşallah canım öyledir adete yakın öyle bir kasık agrısı olmuyor çünkü ne zaman bat ve ateş ölçüyormusunInsllah hamileliktendir bi an bisey oldu sandım
Benim genelde kasık agrim olmaz zaten bat 27 ocak canim ateşle hic takip yapmadim ovülasyon yapıyorumİnşallah canım öyledir adete yakın öyle bir kasık agrısı olmuyor çünkü ne zaman bat ve ateş ölçüyormusun
Bi de ilk kez oluyo ya iyice şüphe uyanıyor çok heyecanlı di miii günler geçmiyo . Uygulama pazar günü teste başla diyorAyyy ben kendime söz verdim bi belirtiyi gebeliğe yormıcam diye ama sendekiler olsa kesin derdimcok heycanlı inşallah güzel sonuçlanır
O kadar nefesim kesilmedi benim ama arada sert vuruyor duruyorum geçmesini bekliyorum. Ağır kaldırma zıplama dedi annemAyni belirtiler bnde de var canım ama sol tarafimda bide sol kasigima demin bir bicak saplanır gibi oldo nefesim kesildi
Insllah vardir bizimle olur bebislerO kadar nefesim kesilmedi benim ama arada sert vuruyor duruyorum geçmesini bekliyorum. Ağır kaldırma zıplama dedi annem
Hadi bakalım az kalmış canım güzel haberler verirsin inşallah bizlereBenim genelde kasık agrim olmaz zaten bat 27 ocak canim ateşle hic takip yapmadim ovülasyon yapıyorum
İnsllah canim hüsrana uğramamHadi bakalım az kalmış canım güzel haberler verirsin inşallah bizlere
Oyy işin çoksa müsait olunca yap canim olsunYok çiçeğim unutmadım seni eklemek için girdim aşko dedim mesajları okuyayım kız çok iş var valla giremiyorum doğru düzgün