- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.481
Ahaha iyi yapmışsın fazla bile kibar davranmışsınYazdım fırmayaben yandım baskaları yanmasın sevayd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha iyi yapmışsın fazla bile kibar davranmışsınYazdım fırmayaben yandım baskaları yanmasın sevayd
Predictor diye marka ile denedim. 6 gün önceye kadar kesin sonuç yazıyor üstünde kutunun. Battan geriye doğru sayınca bugün 6. gündü. Bilemiyorum ki nasip, ama ben sanki artık hamile değilmişim gibi düşünmeye başladım testten sonra. 24 Ocak tarihinde yapıcam testi, o güne netlik kazanır.Çok erken yapmışın zaten olsada çıkmaz bence
Umutlanmamak en doğrusu varsa da sürpriz olurPredictor diye marka ile denedim. 6 gün önceye kadar kesin sonuç yazıyor üstünde kutunun. Battan geriye doğru sayınca bugün 6. gündü. Bilemiyorum ki nasip, ama ben sanki artık hamile değilmişim gibi düşünmeye başladım testten sonra. 24 Ocak tarihinde yapıcam testi, o güne netlik kazanır.
Doğum günün kutlu olsun canım inşallah bir kaç gün sonra alırsın en güzel hediyeniPredictor diye marka ile denedim. 6 gün önceye kadar kesin sonuç yazıyor üstünde kutunun. Battan geriye doğru sayınca bugün 6. gündü. Bilemiyorum ki nasip, ama ben sanki artık hamile değilmişim gibi düşünmeye başladım testten sonra. 24 Ocak tarihinde yapıcam testi, o güne netlik kazanır.
Kuzum günaydın bende negatifimi aldım geldim . Cok erken yaptıgımız icin cıkmıyordur umarımPredictor diye marka ile denedim. 6 gün önceye kadar kesin sonuç yazıyor üstünde kutunun. Battan geriye doğru sayınca bugün 6. gündü. Bilemiyorum ki nasip, ama ben sanki artık hamile değilmişim gibi düşünmeye başladım testten sonra. 24 Ocak tarihinde yapıcam testi, o güne netlik kazanır.
Maşallah kucağına almak nasip olsun inşallah ❤Merhaba Sat 17 Aralık, bat 17 Ocak idi. Bugun 1 gün geçince test yaptım. O da bozuk çıktı Yani kontrol çizgisi bozuk. Digeri kırmızı cikti. Aksam da kan testi verdim hastanede 1193 cikti. Mervenur277 ekleyebilirsin canim. Insallah sağlıkla ilerler.
Valla bende çift çizgi olayını saldım ovülasyon testlerinde bu ay innovita aldım yasmin kullanıcam bir aylık diye onuda yapmadım. Kafam daha rahat olduğunu anladım doğaçlama olsun herşey. Sadece ateş ölçtüm. Benimde muayeneler de doktor yumurtalar iyi diyor ama ovülasyon tek çizgi diğeri silik senin gibi.Kızlar dün doktora gittim muayene olmak için alt karın bölgemde ağrı vardı biraz enfeksiyon varmış bide gelişmekte olan yumurtaların var bugün yarın catlar dedi ama ovulasyon testi yaptığımda pik görmüyorum hatta ikinci çizgi baya silik neden acaba ? benim hesaplarıma göre yumurtlamaya 4-5 gün var gerçi enfeksiyondan dolayı kesin yine tutmayacak da işte
Olsun gelsin geleceği varsa göreceği de vardır. Biz sadece sabır ediyoruz ❤Mervenur277 kırmızılar geldi bana da
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelere ve herşey gönlünce olsun canım inşallah. ❤Regl olmama 5 gün var ve dayanamadım bugün doğum günüm diye bir de gaza gelip erken gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı. Elimde 1 kaset testim kaldı, sanırım onu da regl olmam gereken gün yapar denerim ve sonucum belli olur herhalde gebelik var mı yok mu net diye. Galiba yok gibi :/
Sonuçta her negatif döngü sonrasında pozitif göreceğim güne yaklaşıyorum Polyana diyince de benOlsun gelsin geleceği varsa göreceği de vardır. Biz sadece sabır ediyoruz ❤
Tesekkur ederim inşallah en içten dileklerimle sizlere diliyorum, hamile olan arkadaşlarıma da sağlıklı gebelikler dilerimMaşallah kucağına almak nasip olsun inşallah ❤
Regl olmama 5 gün var ve dayanamadım bugün doğum günüm diye bir de gaza gelip erken gebelik testi yaptım ancak negatif çıktı. Elimde 1 kaset testim kaldı, sanırım onu da regl olmam gereken gün yapar denerim ve sonucum belli olur herhalde gebelik var mı yok mu net diye. Galiba yok gibi :/
Kuzum günaydın bende negatifimi aldım geldim . Cok erken yaptıgımız icin cıkmıyordur umarım
Sen sabırlısın bilmiyorum bu ay 4/4'lüktü yaptığım her şey eğer olmazsa hormonlarıma baktırıcam doktora gidipErken daha
Benimde BAT sizlerle aynı biliyorsunuz. Ben daha bekliyorum test için
Hangi gün test yapmak mantıklı olur?Erken daha
Benimde BAT sizlerle aynı biliyorsunuz. Ben daha bekliyorum test için
Bizim daha korunmayı bıraktığımız ilk ay. Ondan dolayı sanırımSen sabırlısın bilmiyorum bu ay 4/4'lüktü yaptığım her şey eğer olmazsa hormonlarıma baktırıcam doktora gidip
BAna kalsa her ilişkiden 5 sn sonra test yapıcam.Sen sabırlısın bilmiyorum bu ay 4/4'lüktü yaptığım her şey eğer olmazsa hormonlarıma baktırıcam doktora gidip
Pazartesi veya salı mantıklı benceHangi gün test yapmak mantıklı olur?
3 ay kadar oldu :)Bizim daha korunmayı bıraktığımız ilk ay. Ondan dolayı sanırım
Senin ne kadar oldu?
Keskeeee teknoloji ve bilim o kadar gelişse değil miBAna kalsa her ilişkiden 5 sn sonra test yapıcam.