- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.501
Benim de daha ilk ayım. Allah isteyen herkesi çok bekletmeden sevindirsin umarım.Bizim daha korunmayı bıraktığımız ilk ay. Ondan dolayı sanırım
Senin ne kadar oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de daha ilk ayım. Allah isteyen herkesi çok bekletmeden sevindirsin umarım.Bizim daha korunmayı bıraktığımız ilk ay. Ondan dolayı sanırım
Senin ne kadar oldu?
Valla ne kadar çok isterim amin canım benim.Canım senin ateşin de çok güzel gitmiş inşallah o tek ilişki direkt gol olmuştur da idolümüz olursun
Yavrum inşallah Allah doğru zamanda nasip etsin. Hayırlısını versin.Günaydın minnoş anne adayları bebekheyecani nı bu ay ben de pozitif hissediyorum , tablosu güzel gidiyor
Benim de ağrım olurdu adetten bi hafta önce başlardı ama bu baya değişik bi göğüs ağrısı yanması. Elletmiyor biri daha çok ağrıyor bu arada anlamadımBenimde adet bitimi hemen olmuyor ve suan reglime 10 gün falan var batlar aynı seninkiyle göğüs ağrılarım adet olmadan önce de 10 gün önceden başlardı şuan da da var aradaki farkı anlayamamıştım ondan sordum
3 ay kadar oldu :)
Benim de daha ilk ayım. Allah isteyen herkesi çok bekletmeden sevindirsin umarım.
Bende Ocak ilk denememdi olmadı. Adet oldum bugün adetimin son günüSen sabırlısın bilmiyorum bu ay 4/4'lüktü yaptığım her şey eğer olmazsa hormonlarıma baktırıcam doktora gidip
Benim de yumurtlama tarihim 11 ocaktaydı yumurtlama akıntım geldi ama testlerde hiç pik görmedim. Akıntım geldiği günden 3 gün sonra göğüs ağrısı başladı ve kasıklarımda ağrı da var yumurtlama oldu mu olmadı mı ne oldu anlamadımKızlar dün doktora gittim muayene olmak için alt karın bölgemde ağrı vardı biraz enfeksiyon varmış bide gelişmekte olan yumurtaların var bugün yarın catlar dedi ama ovulasyon testi yaptığımda pik görmüyorum hatta ikinci çizgi baya silik neden acaba ? benim hesaplarıma göre yumurtlamaya 4-5 gün var gerçi enfeksiyondan dolayı kesin yine tutmayacak da işte
Ben de freely kullandım benimki de mavi idi. Ben buradan firmaların böyle aldatmaca yaptıklarını düşünüyorum. Mallarının içine ucuz bozuk testleri de kattığını düşünüyorumValla canım daha önce artımed kullanmıştım mavi renkti ama bu freely markaydı bu attıkların doğrumu bozuk çıkan testlermi bazen sohbetlere dahil olamıyorum gün icinde cocukla uğraşmaktan
canım gecen ay benimde bu testlerden almıştım mavi cizligi ama artimed yazıyorduBen de freely kullandım benimki de mavi idi. Ben buradan firmaların böyle aldatmaca yaptıklarını düşünüyorum. Mallarının içine ucuz bozuk testleri de kattığını düşünüyorum
Bakın benim maviler freely
Sirius2023
Canım prolaktinin düzene girmesi için ilaç iste mutşaka o da gebeliği zorlaştırır, ayrıntılı sor doktorunaBende Ocak ilk denememdi olmadı. Adet oldum bugün adetimin son günü
Adetin 3. Günü hormonlarım İçin tahlil yaptırdım hepsi çok iyi çıktı sadece prolaktin (süt hormonu) normalde 6-29.9 olması lazımmış benimki 40 çıktı bende korktum daha ilk aydan önlemimi alayım ne varsa diye yarın İçin kadın doğumdan randevu aldım bakalım. Doktor kızar belki ilk denemede olmadı diye niye geldin der
Evet araştırdım canım öyle yazıyor arkadaşım da aynı şekilde yüksek çıkmıştı hatta onun 150 çıkmış doktora gittiğinde korkacak bşy yok demiş ilaç vermiş 1 hafta iç düzene girecek demiş aynen dediği gibi de oldu arkasına hamile kaldı bende bi korktum hemen randevu aldım gitmişken iyice bi bakınayım dedim bilerek de adet sonrasına randevu aldımCanım prolaktinin düzene girmesi için ilaç iste mutşaka o da gebeliği zorlaştırır, ayrıntılı sor doktoruna
İlk deneme de olsa bence hormonlarımıza baktırmamız gerekiyorEvet araştırdım canım öyle yazıyor arkadaşım da aynı şekilde yüksek çıkmıştı hatta onun 150 çıkmış doktora gittiğinde korkacak bşy yok demiş ilaç vermiş 1 hafta iç düzene girecek demiş aynen dediği gibi de oldu arkasına hamile kaldı bende bi korktum hemen randevu aldım gitmişken iyice bi bakınayım dedim bilerek de adet sonrasına randevu aldım
Maşallah, sağlıkla gelsin bebişin Valla nasıl bir şans var anacım sende 1 güne değerinin maşallahı var, kaset test ne yapsın t de göstereceğim diye c nin kırmızılarını da t ye harcamışMerhaba Sat 17 Aralık, bat 17 Ocak idi. Bugun 1 gün geçince test yaptım. O da bozuk çıktı Yani kontrol çizgisi bozuk. Digeri kırmızı cikti. Aksam da kan testi verdim hastanede 1193 cikti. Mervenur277 ekleyebilirsin canim. Insallah sağlıkla ilerler.
Sagol canim güldürdün beni testin son kullanma tarihi geçmiş ya Aralık 2022 yazıyordu 5 liralık testMaşallah, sağlıkla gelsin bebişin Valla nasıl bir şans var anacım sende 1 güne değerinin maşallahı var, kaset test ne yapsın t de göstereceğim diye c nin kırmızılarını da t ye harcamış
Sen adana’da mısın canım yoksaSagol canim güldürdün beni testin son kullanma tarihi geçmiş ya Aralık 2022 yazıyordu 5 liralık test
Çok erken canım 8 gün var dahaBen sabah test yaptim negatif cikti tek cizgi erken yaptım galiba bat 27 ocakta
Evet cok erken yaptım ama dayanamadım predictor yapsam hassasmiş bayaÇok erken canım 8 gün var daha
Ben bütün testlerden korkuyırum canım sen bilirsin . Belirtin varsa yap yoksa bekle biraz daha kuzumEvet cok erken yaptım ama dayanamadım predictor yapsam hassasmiş baya